Espen Espelund Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/404098/december-12-2011/norway-s-butter-shortage?xrs=share_fb Pinglo og Aljo 2 Siter
ubertass Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 THINGS ARE GONNA GET UGLY AND DELICIOUS ! Jane 1 Siter
Jane Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Den der "krisa" er til å bli flau av Er vel egentlig tabloidavisene som lager krise ut av dette Men det er gøy at andre kan ha det moro med krisa vår Siter
Lily Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 "Norway has just discoverd Atkins - how big is that time difference?" Mette M, Anna Alm, Birgit Sorteberg og 1 annen 4 Siter
Velvet Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Stadig imponert over at det er lavkarboen som gjør smørkrisa. Det kunne vel aldri handle om julebakst og lavere produksjon også? Siter
StineB Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Det JEG synes er sykt er prisene for smør på finn.no Siter
tipptopp Skrevet 13. desember 2011 Skrevet 13. desember 2011 Kompis på skolen ringte en av "smør" selgerene idag å utga seg for å være fra skattedirektoratet å ba pent om at dem ikke har mottatt noen næringsoppgave eller momsoppgave... Av dette har skattedirektoratet gjennomført en undersøkelse igjennom sms og telefonbruken din og du vil motta straffeskatt på denne næringsvirksomheten... det hele ble tatt opp å vi holdt på å DAUE i timen når vi spilte dette høyt <3 Siter
Camomilla Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Æsj, dette er pinlig altså! Jeg tror nok man kan henge noe av smørmangelen på lavkarbobølgen - jeg selv har byttet ut alt av margarinprodukter med skikkelig vare! Samtidig bruker jeg jo ikke på langt nær like mye som før, siden jeg ikke spiser brød mer. Smøret brukes til steking, i sauser og av og til i bakst. Selv synes jeg det er surt å ikke finne smør i butikken - men å kalle det en KRISE er vel å dra det litt langt. Irriterende kanskje. Men ingen krise Siter
Gjest Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Jeg bruker aldri smør. Men... Kan mamma bake julekakene med plantemargarin når jeg kommer hjem? Eller hva er greien? *smørnoob* Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Kan bruke vikingmelk istedet for smør i bakst edit: link http://www.nestlenordic.com/vikingmelk/ Siter
Velvet Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Kan bruke vikingmelk istedet for smør i bakst edit: link http://www.nestlenordic.com/vikingmelk/ Eller kesam. Siter
Lily Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Dette med smørkrisen er noe av det teiteste jeg hører. Med det faktum at det tar ca. 10 til 15 min å lage smør selv, med svært enkle ingredienser og kun en miksmaster som "verktøy". I tillegg trenger man ikke være kokk for å gjøre det - selv et barn kan lage smør. Jeg lagde det selv på barneskolen på skolekjøkkenet, da ved hjelp av et syltetøyglass! Å riste smør fra fløte ved hjelp av et syltetøy glass er litt trening, så de på lavkarbo som skal ned i vekt - kjør på! Jørgen Andreassen 1 Siter
Gjest Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Tviler på mor bruker kesam og vikingmelk til julebaksten, for å si det sånn. Tipper hu aldri har hørt om det Gir blanke i hvor sunt det skulle være, så spørsmålet er fortsatt om plantamargarin har ulik smak og bruksområde eller ikke? Siter
Velvet Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Tviler på mor bruker kesam og vikingmelk til julebaksten, for å si det sånn. Tipper hu aldri har hørt om det Gir blanke i hvor sunt det skulle være, så spørsmålet er fortsatt om plantamargarin har ulik smak og bruksområde eller ikke? Krumkaker, goro og pepperkaker er jo de julekakene som faktisk smaker BEDRE med margarin enn smør da Ellers merker jeg ingen forskjell. Siter
Pinglo Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Stadig imponert over at det er lavkarboen som gjør smørkrisa. Det kunne vel aldri handle om julebakst og lavere produksjon også? En 20% økning i etterspørselen i oktober i forhold til i fjor er forhåpentligvis ikke julebakst Siter
Camomilla Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Et annet perspektiv på smørmangelen: http://www.dagbladet.no/2011/12/14/kultur/debatt/debattinnlegg/landbrukspolitikk/smor/19421051/ Siter
nano Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Er jo bare til å bruke bremykt. Har funka helt fint i all bakst jeg har prøvd. Siter
Velvet Skrevet 16. desember 2011 Skrevet 16. desember 2011 Er jo bare til å bruke bremykt. Har funka helt fint i all bakst jeg har prøvd. Jeg bare fatter ikke hvordan dere får det til. Har prøvd å steke i bremykt og det ble omtrent like ille som å steke i vita hjertegod! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.