Gå til innhold

Camillas matlogg!


jallajalla

Anbefalte innlegg

Som dere sikkert har skjønt er jeg over gjennomsnittlig glad i (å lage) mat. Jeg bruker ekstremt mye tid på kjøkkenet, og lager egentlig alt mulig rart.

Deeerfor tenkte jeg at jeg kunne dele noe av det med dere :)

Så følg med videre - og spør gjerne dersom det er noe du lurer på, eller kom med forslag dersom du vil at jeg skal forsøke å lage noe :)

Veldig mye av inspirasjonen til det jeg baker har jeg hentet fra disse to bloggene:

www.kriweb.no

www.dedication.blogg.no

Edit: Samler alle oppskriftene på førstesiden, så er det litt enklere å finne frem :)

Middagstips...

Indisk kyllingsuppe

3091-c087c95f73d261e79b22865a27a012a2.jpg

Per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet i strimler

1/2 eple (gjerne ett som smaker mye!)

1 gulrot

1 løk

1/3 brokkoli (og alt av annet grønnsaker du måtte ønske)

1/2 chili (uten frø)

1 fedd hvitløk

1 ss revet ingefær (fersk!!!)

0,4 dl vann

1 hønsebuljongterning

2 dl (H)melk

Finhakk løk, hvitløk og chili, riv ingefær, eple og gulrot. Ha løken i en kjele (gjerne teflon) og stek til den er blank, Dersom du trenger det kan du feks tilsette 1/2 ts kokosolje. Ha så i gulrot, eple, hvitløk, chili og ingefær. La steke en liten stund (1-2 minutter) før du har i brokkoli og kylling (rå). la dette steke i 2-3 minutter før du tilsetter buljong og væske.

La alt småputre i 10 minutter (slik at kyllingen blir gjennomkokt).

Til fest kan du bytte ut hmelken med kremfløte og serverer med nanbrød
;)

Kcal: ca 400 hvorav 50 g protein

Kylling i østersaus

3092-4d174a2e12dc400fbf85cb3d5308fc04.jpg

per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet

2-300 g sopp

1/2 brokkoli

1 løk

saften fra 1 lime

2 ss østersaus

1 ss soyasaus

1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus

2 fedd hvitløk

1/3 rød chili

1 ss ingefær, revet

Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær.

Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier.

Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer.

Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus
:)

Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner

Biff med tilbehør

3093-8164446e129c1242ebf2b96fae412f9d.jpg

Til en (fitnessbloggenjente)person

200 g Biff av ønsket kvalitet

2 fedd hvitløk

1/3 brokkoli

1/2 (medium) blomkålhode

1 liten potet

200 g sjampinjong

1 løk

ønsket mengde salat...

1 god
ts smør

2 ss mager kesam

salt og pepper

Ta biffen ut av kjøleskapet i god tid, ha på salt, pepper og hvitløk (eller annet krydder om ønskelig). Kutt løk og sopp i fine skiver, sett til side. Kutt opp blomkål og poteter - sett til koking (IKKE ha salt i vannet). Ha i ett fedd hvitløk. Gjør klart brokkoli i kjele med kalt vann, sett på denne ca 5-7 minutter før maten skal serveres.

Varm en panne til ca 70 % av maks, ha i smøret og legg i biffen. La steke i ca 1 minutt på den ene siden før du snur den. Jeg liker min medium-rå, så lar den steke ca 2 minutter på den andre siden. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie og legg til siden.

Når blomkål og potet er ferdig kokt heller du av vannet og moser alt med en stavmikser. tilsett en 11 mager kesam, salt og pepper. Slå av platen, men la mosen stå der så den holder seg varm.

Ha så sopp og løk i pannen (neeei, ikke vask den etter biffen) og la surre til løken er blank og soppen er myk. strø over salt, pepper og 1 ss mager kesam, rør rundt - skal ikke koke. Pakk ut biffen, hell den kjøttsaften som evt måtte være til overs over soppsausen.

Server med brokkoli og salat
:)

Til fest kan du ha fløte i sausen og smør og rømme i mosen!

Kcal: ca 560, 60 gram proteiner

Vårruller!

749668-7-1307551956589.jpg

2 gulrøtter

1 løk

1/2 kinakål

150 g bønnespirer

1 ss ingefær (revet)

1 chili (finhakket, med eller uten frø)

saften av 1/2 lime

3 ss østersaus

2 ss soyasaus (jeg bruker mørk, lys er også greit)

400 g karbonadedeig

Riv gulrøtter og løk på et rivjern og finhakk kinakålen. Chilien finhakkes og ingefæren rives. Bønnespirene vaskes (dersom de er hermetiserte), men ferske er best! Brun karbonadedeigen i en teflonpanne, uten fett. Har du litt og litt i pannen mens du steker slipper du at pannen blir kald og karbonadedeigen begynner å koke - vi vil ha den stekt!

Legg kjøttet til side og tilsett en teskje kokosolje i pannen, sammen med gulrøttene og løken. Når denne har surret litt har du i ingefær og chili. La steke i 1 minutt før du tilsetter kinakål og bønnespirer.

Når smakene har satt seg godt (ca 5 minutter steketid tilsammen) tilsetter du kjøtt, østersaus, soyasaus og limesaft.

La dette surre i 2-3 minutter før du tar det av pannen.

Du kan nå enten spise det slik, men f.eks ris ved siden av, eller så kan du lage vårruller!

Jeg lagde mine superduperstore i dag, så slipper jeg å bruke så mye vårrulldeig, men du kan gjerne lage de litt mindre.

Ta deig

-Får kjøpt det i innvandrersjapper

Legg på blandingen i det ene hjørnet, eller mitt på som jeg nå ser at jeg gjorde..

749668-7-1307551872475.jpg

Ruuull sammen (hjørne, hjørne, hjørne, rull.)

749668-7-1307551926120.jpg

pensle med litt olje, og sett i ovnen på maks varme til de er gyllenbrune

nam nam!

Til fest kan du steke de i olje i pannen (aka frityrsteke) og servere med søt chilisaus

Pizza!

3279-fde4e18d111c645d6e2a042d546627c5.jpg

per (fitnessbloggenjente)person

Bunn

3277-6ce8378ca96ea9b7b671924baac3d9e0.jpg

15 g havregryn

1 ss soyamel (eller mandelmel)

1 liten ss bakepro

2 ss fiber

1/2 ts bakepulver

salt, oregano og vann til passe kosistens.

Gni utover ett pakepapir og sleng inn i ovnen på maks varme i 5 minutter

Fyll:

1 ss tomatsaus

150-200 g kjøtt ( røkt skinke, karbonadedeig, kylling...)

70 g mais (eller hvaaa du vil)

1 ss kesam blandet med 1 ss keso (som "ost")

fersk basilikum.

Ha på den forhåndsstekte bunnen inn i ovnen i 4-8 minutter
:)

LAg til flere personer

!
:D

3276-fa8e2467a614c642e37b6b51c976ddee.jpg

Gryterett

400 g karbonadedeig

1 boks hermetisk sopp

1 ss mais

1 boks hakkede tomater (visste dere at det er 70 kcal mer i en boks ferdigkrydret tomatsaus enn i den naturelle?)

1/4 chili

2 fedd hvitløk

1 god spiseskje ingefær

oregano

salt

pepper

Stekte løken mør i litt vann før jeg tilsatte karbonadedeigen. Da denne var stekt hadde jeg i krydder, tomatsaus, sopp og mais. Lot det småputre i ca 15 minutter.

Serverte med en salat av..

Issalat

rapidosalat

ruccolasalat

hodekål

revne gulrøtter

revne rødbetter

tomater

9444-8dfb2d97e40ce06d4dae5bb69cc13ea1.jpg

Kylling i søt chilisaus
11833-8e5100da2c039167cba559db6bda9d03.jpg

1 løk

1 kyllingfilet

Brunes i varm panne med 1 ts kokosolje

1ss revet ingefær

2 fedd hvitløk

Finhakkes og tilsettes løk/kylling

1/4 brokkoli

1 stooor champignon

1/2 liten gulrot

Kuttes og tilsettes

1ss søt chilisaus og 2ss vann.

Blandes og helles over før servering

Ååå.. Er det noen av dere som liker sushi?

11834-f949fc64c341b6eb90b7d8aeca5d25d5.jpg

Anbefaler
DENNE
siden
:)

Gode makikomboer er..:

Laks og vårløk

Laks og purre

Laks, vårløk/purre og avocado og/eller agurk

Kveite, avocado og purre

Kveite og vårløk

Scampi (stekt) og vårløk

Scampi og mango

...

Ja her er det bare å variere til tusen!
:D

Serveres med soyasaus, wasabi og ingefær
:rolleyes:

Hjemmelagede fiskekaker

14943-9de1c5b2dedbb4c7bd404d73ebea7693.jpg

Siden vi var ganske mange brukte jeg disse målene (ca, selvsagt)

1.3 kg sei

1 stor purreløk, hakket

1 egg

1 ss potetmel

2 fedd hvitløk, hakket

1 ss soyasaus

salt

sitronpepper (evt sitron og pepper)

Alt has i en foodprossessor og smashes sammen. Ikke la den gå for lenge, du vil ha litt biter igjen - ikke farse.

Form til passelige fiskekaker og stek i litt olje.

Ved siden av lagde jeg en saus av

1 fiskebuljongterning

5 dl vann

litt hakket purre

jevning av maizena

2 ss mager kesam

salt

pepper

noen dråper sitron

kok opp buljongen med purre, maizena, salt og pepper. La den koke så den tykner litt. Tilsett kesamen før servering (skal ikke kokes)

Jeg serverte med romanescokål, gulrøtter, poteter og litt ekstra mager kesam.

Delissia!

Waldorfsalat

En stor bolle

3435-77070c216701e1e48894977c13284904.jpg

bilde fra google

To epler, skrelt

To pærer, skrelt

En boks ananas (hermetisert)

3-4 stilker stangselleri

250-300 g druer

En neve valnøtter

1 boks mager mager kesam

2 ss lett majones (etter smak)

Kutt opp all frukten i passe biter (terninger), stangsellerien noe mindre. Bland mager kesam sammen med majonesen og hell over all frukten. Rør rundt og pynt med valnøtter og noen (røde) druer.

Smaker best på dag 2!

til og med jeg lot meg overbevise av denne, og jeg er waldorfsalatelsker nr 1. Flinke mammaen min
:)

Søte fristelser...

Jordbærgele

1,2 dl vann

150 g jordbær

1,5 ss natreen

1 ss fun saft (bringebær, wildberries..)

1-2 plater gelatin

Ha vann, jordbær og natreen i en glassbolle og sett den over en kjele med kokende vann. La den stå, rør litt innimellom, til noe av jordbærsaften er ute i vannet. Denne satte jeg over en kjele med kokende vann. Rørte rundt i røra til jordbærene hadde satt litt farge på vannen (lyserødt). Mens dette kokkelerte har du gelatinplatene i litt kaldt vann, slik at de blir myke.Tilsett dette i jordbærblandingen sammen med saften.

settes kaldt!

Serveringsklar etter 2-3 timer.

Serveres med eldorado sukkerfri vaniljesaus (Meny) og litt ekstra ferske jordbær.

749668-7-1307552338768.jpg

Bananmuffins

3184-b31879b56929133d3d52e5cb071e3142.jpg

2 modne bananer

4 eggehvitter

2 eggeplommer

2 never hakkede valnøtter (kan sløyfes)

ca 90 g proteinpulver (sjokolade)

en t-skje pulverkaffe

1 t-skje kanel

1 liten ss natreen (eller annen søtning)

1 ts fiberhusk (gjør de saftigere!!!)

Mos bananene og bland sammen med eggeplommene og alt det tørre

Stivpisk eggehvittene, og bland forsiktig samen og hell i en kakeform eller i muffinsformer. Har du de i muffinsformer er det perfekt å ta en til frokost, eller som en liten dessert.

Jeg stekte de i ovnen (over/undervarme) på 180 grader i 18 minutter, før jeg skrudde den ned til 100 og stekte i ca 10 min til.

3186-037a32ba7ba50c2727806ee57029e6e2.jpg

Tips:

Kan fryses, men er best ferske
:)

Kjempegode med syltetøy på...

De ultimate proteinvaflene

3098-98bab8e860bd7018f30ea155d254fe9b.jpg

20 g havregryn (2 ss) (60 kcal, 80% karb)

30 g proteinpulver (120 kcal, 24 gprot)

1 ts fuberhusk (lite)

2 ss sukrin

3 suketter

4 ss
varmt
vann

1 egg (90 kcal, 5-10 g prot, 5 g fett)

1 hvitte (20 kcal, 5 g prot)

1 ss kesam ( 15-20 g, 15 kcal - 3-4 g prot)

kanel, vaniljedråper, kardemomme...

Løs suketten i varmt vann, tilsett alt det andre. La svelle i min ti minutter -stek!
:D

Etter treningsshake
3273-104b2d91b534b6201159e09503cf1377.jpg

Per (fitnessbloggenjente)person

100 g (frosne) jordbær

1 liten banan

1 scoop jordbær proteinpulver ( ca 30-35 g)

3 suketter løst i 1,5 dl varmt vann

0,5 dl biola (kan sløyfes)

1 ts lime/sitronsaft

Blend it!

Tips:

Bruker du ikke frosne bær så tilsett isbiter

Bruker du ikke biola kan den bli vel søt, bruk gjerne litt "surere" bær som bringebær, rips eller liknende

Tips:

La svelle en stund. Jo lenger jo bedre

Ikke stek for lenge!!! De er ferdige med en gang de slipper jernet

IKKE ha i natron eller annet hevemiddel

Sjokoladekake

3101-ebdf754b5cab692034d8d60a7f1a7cd1.jpg

2
egg

2 eggehviter

3 ss sukrin

6 ss annen søtning (eks splenda)

1 boks hvite bønner

1 ss smør

4 ss mager kesam eller skyr naturell

20-30 g sjokoladeprotein

4-5 ss økologisk kakao

1 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

Skyll bønnene under vann.

Møs de så med en gaffel.

Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning.

Smelt smøret.

Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver.

Hell deigen i en form, 20 * 30 cm.

Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter.

Avkjøl.

Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin.

Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform)

Tips:

Ikke stek for lenge!

Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2

Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren

Proteinbarer
3181-d440c210e284a6da32dcb3e5ac3854de.jpg

350 g peanøttsmør

250 g honning

5 dl proteinpulver 8sjokolade!)

litt vaniljeessens

Gni sammen med hendene, spre utover en form, sett kjølig.

Gir ca 10 barer, næringsinnhold per bar:

18 g fett, 20 g prot, 26 g karbohydrater.

Tips:

  • Jeg brukte en "argentinsk honning". Den er ikke like flytende som den vanlige honningen, og smaker heller ikke så honning. syns dette passet veldig bra og proteinbarene ble faste og fine.
  • Bruk bakepapir i formen..Det gjorde ikke jeg
  • Bruk ett proteinpulver du liker!

Verdens beste burgere

200 g (elg)kjøttdeig

1 ss hakket ingefær

1 fedd hvitløk

1/3 rød chili

1/4 finhakket løk

litt salt, pepper og cumin

1 ts potetmel

Smæsj alt sammen, og la stå litt så smakene setter seg. Lag to burgere som du steker i en middels varm panne (uten fett), 2 minutter på begge sider. La den så steke til du får ønsket stekegrad (liker mine røde inni, men dersom du bruker kjøpedeig anbefales ikke dette).

Server med..

200 g poteter stekt sammen med resten av løken og en ts kokosolje.

2 ts mager kesam, en liten tskje søt chilisaus, 6-7 dråper "syltagurksaft", 1 liten tskje karri og en dråpe ketchup

Nammenamme...

[ATTACH]17046[/ATTACH]

post-89-14440840323635_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Indisk kyllingsuppe

[ATTACH]3091[/ATTACH]

Per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet i strimler

1/2 eple (gjerne ett som smaker mye!)

1 gulrot

1 løk

1/3 brokkoli (og alt av annet grønnsaker du måtte ønske)

1/2 chili (uten frø)

1 fedd hvitløk

1 ss revet ingefær (fersk!!!)

0,4 dl vann

1 hønsebuljongterning

2 dl (H)melk

Finhakk løk, hvitløk og chili, riv ingefær, eple og gulrot. Ha løken i en kjele (gjerne teflon) og stek til den er blank, Dersom du trenger det kan du feks tilsette 1/2 ts kokosolje. Ha så i gulrot, eple, hvitløk, chili og ingefær. La steke en liten stund (1-2 minutter) før du har i brokkoli og kylling (rå). la dette steke i 2-3 minutter før du tilsetter buljong og væske.

La alt småputre i 10 minutter (slik at kyllingen blir gjennomkokt).

Til fest kan du bytte ut hmelken med kremfløte og serverer med nanbrød ;)

Kcal: ca 400 hvorav 50 g protein

post-89-14440825433239_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling i østersaus

[ATTACH]3092[/ATTACH]

per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet

2-300 g sopp

1/2 brokkoli

1 løk

saften fra 1 lime

2 ss østersaus

1 ss soyasaus

1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus

2 fedd hvitløk

1/3 rød chili

1 ss ingefær, revet

Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær.

Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier.

Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer.

Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus :)

Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner

post-89-14440825433609_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling i østersaus

[ATTACH]3092[/ATTACH]

per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet

2-300 g sopp

1/2 brokkoli

1 løk

saften fra 1 lime

2 ss østersaus

1 ss soyasaus

1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus

2 fedd hvitløk

1/3 rød chili

1 ss ingefær, revet

Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær.

Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier.

Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer.

Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus :)

Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner

NAAAM! Skal prøves til helgen, UTEN tvil :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Biff med tilbehør

[ATTACH]3093[/ATTACH]

[ATTACH]3094[/ATTACH]

Til en (fitnessbloggenjente)person

200 g Biff av ønsket kvalitet

2 fedd hvitløk

1/3 brokkoli

1/2 (medium) blomkålhode

1 liten potet

200 g sjampinjong

1 løk

ønsket mengde salat...

1 god ts smør

2 ss mager kesam

salt og pepper

Ta biffen ut av kjøleskapet i god tid, ha på salt, pepper og hvitløk (eller annet krydder om ønskelig). Kutt løk og sopp i fine skiver, sett til side. Kutt opp blomkål og poteter - sett til koking (IKKE ha salt i vannet). Ha i ett fedd hvitløk. Gjør klart brokkoli i kjele med kalt vann, sett på denne ca 5-7 minutter før maten skal serveres.

Varm en panne til ca 70 % av maks, ha i smøret og legg i biffen. La steke i ca 1 minutt på den ene siden før du snur den. Jeg liker min medium-rå, så lar den steke ca 2 minutter på den andre siden. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie og legg til siden.

Når blomkål og potet er ferdig kokt heller du av vannet og moser alt med en stavmikser. tilsett en 11 mager kesam, salt og pepper. Slå av platen, men la mosen stå der så den holder seg varm.

Ha så sopp og løk i pannen (neeei, ikke vask den etter biffen) og la surre til løken er blank og soppen er myk. strø over salt, pepper og 1 ss mager kesam, rør rundt - skal ikke koke. Pakk ut biffen, hell den kjøttsaften som evt måtte være til overs over soppsausen.

Server med brokkoli og salat :)

Til fest kan du ha fløte i sausen og smør og rømme i mosen!

Kcal: ca 560, 60 gram proteiner

post-89-14440825433946_thumb.jpg

post-89-14440825434455_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De ultimate proteinvaflene

[ATTACH]3098[/ATTACH]

20 g havregryn (2 ss) (60 kcal, 80% karb)

30 g proteinpulver (120 kcal, 24 gprot)

1 ts fuberhusk (lite)

2 ss sukrin

3 suketter

4 ss varmt vann

1 egg (90 kcal, 5-10 g prot, 5 g fett)

1 hvitte (20 kcal, 5 g prot)

1 ss kesam ( 15-20 g, 15 kcal - 3-4 g prot)

kanel, vaniljedråper, kardemomme...

Løs suketten i varmt vann, tilsett alt det andre. La svelle i min ti minutter -stek! :D

Tips:

La svelle en stund. Jo lenger jo bedre

Ikke stek for lenge!!! De er ferdige med en gang de slipper jernet

IKKE ha i natron eller annet hevemiddel

post-89-14440825436071_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjokoladekake

[ATTACH]3101[/ATTACH]

2 egg

2 eggehviter

3 ss sukrin

6 ss annen søtning (eks splenda)

1 boks hvite bønner

1 ss smør

4 ss mager kesam eller skyr naturell

20-30 g sjokoladeprotein

4-5 ss økologisk kakao

1 ts vaniljepulver

1 ts bakepulver

Skyll bønnene under vann.

Møs de så med en gaffel.

Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning.

Smelt smøret.

Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver.

Hell deigen i en form, 20 * 30 cm.

Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter.

Avkjøl.

Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin.

Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform)

Tips:

Ikke stek for lenge!

Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2

Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren

post-89-14440825443601_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kylling i østersaus

[ATTACH]3092[/ATTACH]

per (fitnessbloggenjente)person

200 g kyllingfilet

2-300 g sopp

1/2 brokkoli

1 løk

saften fra 1 lime

2 ss østersaus

1 ss soyasaus

1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus

2 fedd hvitløk

1/3 rød chili

1 ss ingefær, revet

Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær.

Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier.

Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer.

Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus :)

Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner

skal prøve dette :D elsker øster saus til alt grønt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ida skal på trening om 5 min, og har ikke noe mat. Ida ser NY TRÅ PÅ FB:O Ida klikker seg ivrig inn. Ida ser masse deilig mat. Ida blir mer vinderdepremert enn hun var etter å ha insett at hun ikke hadde noe guttemann i sofaen med like fin kropp som "bilde, din kropp" tråden. Ida går på trening sulten.

(Ida hater når folk omtaler seg selv i 3person.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...