Jaffa86 Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 hva slags ost bruker dere? norvegia? synøve? first price? smørost? gulost? på pizzaen? lett ost? samme med yoghurt... lurer også på om noen har smakt gammelost? bruksområder? så den hadde 50 g protein pr. 100g...men kostet litt så om den smaker høgg så er det litt kjiipt Siter
DenLan Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 spørs jo litt på hvor det skal brukes da. er personlig litt glad i sterk ost, godt lagret ost, syntes norvegia ogsånn blir for kjedelig. brie er jo alltid en vinner hvis man skal kose seg en kveld. pizza vil jeg nok brukt mozzarela det blir alltid godt. så kommer helt ann på hva du liker selv, all ost har ganske høyt protein innhold, men ogsp en del fett. så er bare å stikke til ost disk på ultra, meny osv og prøve litt forskjellig Siter
SlayerDad Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Gouda og edamer på skiva, mozzerella på pizzaen, en god brie/roquefort/camembert/cambolzola etc (åpnes ikke før de er en måned over best før-datoen fra butikken) når jeg skal kose meg. Såkalt lettost smaker bæsj. Og jeg har aldri likt smøreoster av type bacon eller rekeost. Æsj, æsj. I den grad jeg bruker yoghurt, foretrekker jeg tyrkisk eller russisk. Astriiiixxx og Therese_J 2 Siter
Sepsis Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 First Price ost, men holder meg til Lindahls Tyrkiske Yoghurt, evt. den greske / tyrkiske yoghurten fra innvandrerbutikken om de har den inne. Siter
AV Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Rema 1000 osten smaker Norvegia, no kidding! Eneste ulempen er at den ikke er så god til å steke med... Siter
Khaleesi Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Cheddar!! Svak for Greddost også! Ja vet disse er feit men like fullt superdigge! Simpelthen eeelsker gresk youghurt Siter
Siri Celine Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Gammelost har veldig mye smak, synes personlig den smaker høgg. Liker godt andre sterke oster da, som roquefort og brie. Bruker vanligvis naturell yoghurt som jeg blander oppi alt av frukt og proteinpulver. Siter
tdynna Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Her går det mye mozzarella, sammen med avokado og olivenolje. Snadder!! SlayerDad 1 Siter
Jaffa86 Skrevet 25. juni 2013 Forfatter Skrevet 25. juni 2013 ser flere skriver mozarella...er det for god smak, eller for næringsinnhold? Siter
Indiska Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Vanlig Norvegia. Til alt, fordi digg. Aequitas, KamillaK, AV og 4 andre 7 Siter
Penny Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Norvegia, mozzarella, cheddar, parmesan. Gjerne alle på en gang når vi lager pizza Av yoghurt liker jeg best tine melon. Men prøver å spise mer mager vaniljekesam med bær istedet, litt bedre for kroppen, og minst like godt Siter
Aurelius Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Brie , munkeby <3, mont d'or, brillat savarin, epoisse ( lukter svovel men herre for en smak når den nærmer seg et par trefirefemseksmåneder over dato! <3) Mozarella, parmesan, mascarpone, røkt forest ( den på pizza er munnknulling av hardeste type) Ost er ikke nødvendigvis ost, skal du kjøpe ost i butikken i norge sjekk for guds skyld at det faktisk står OST på pakka, mange sleske produsenter som selger "revet" eller "pizzablanding", står det ikke ost på pakka er det rapsoljebasert industridrit. Siter
kwebby Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Alt mulig nesten! Mozarella, fetaost, parmesan, taffelost, jarlsberg, ridderost, alle typer brie (mumsmums!), blåskimmel (særlig Saint Agur, herregud ), gouda, dansk (!) gräddost, babybel, smøreoster (reke-, jalapeno-, chorizo-smak er favorittene for tiden), og selvfølgelig cheddar! Sikkert flere også... Lager heller min egen "yoghurt" ved å blande mager kesam med frukt eller bær, og kanskje litt vaniljepulver/vaniljestevia, eller proteinpulver. Skulle kanskje prøvd gresk/tyrkisk/russisk yoghurt... Er de fyldigere? Eller hva er grunnen til at dere liker dem så godt? Etter å ha spist så mye kesam syns jeg "norsk" yoghurt blir så...tynn.. Siter
02-snapper Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Bare Jarlsberg smaker Jarlsberg. Ellers bruker jeg en del av av kravliste smøreost i diverse retter Yoghurt; yoplait sine uten sukker:) evt en biola eller aktivia om det ikke er yoplait tilgjengelig. Bruker også mye kesam eller tyrkisk yoghurt og lager egen mix Siter
Astriiiixxx Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Jarlsberg<3 liker myyyyyye smak, så jeg tilbringer sikkert noen timer i uka framfor ostedisken. For øyeblikket er blue stilton og kraft kar favorittene:) Yoghurt spiser jeg i hovedsak bare fordi det er den eneste måten jeg kan få ned kreatin monohydrat på, så det går i tine sine småpakker av ymse slag:) Siter
Christian_B Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Gresk yougurt i literspann, sånn til 45 kr. Lindhals eller no som lager den. Knallgod Ost varierer jeg. Men går endel brie om dagen Siter
98765 Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Spiser ikke ost Men må si jeg savner det! Haha Av yoghurt går det bare i skyr, men varierer med gresk yoghurt Siter
Nannetine Skrevet 25. juni 2013 Skrevet 25. juni 2013 Spiser sjeldent ost, men er svak for ridderost! På pizza er mozerella favoritten Av yoghurt går det mest i Youplait dobbel 0 eller skyr Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.