Jump to content

Penny

Members
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Penny

 1. Penny

  Valgår!

  Sånn apropos:
 2. Fin. Og så fint klippet. Min bror har en av samme type, men de får ikke helt til klippingen. Altså han er velstelt og flokefri, men ser skamklippet ut hver gang de klipper han..
 3. Jeg ville helt klart tatt betennelsen på alvor. Beinhinnebetennelse kan lett bli kronisk, og det er et helvete. Oppsøk en god fysio eller manuell terapaut. Det som hjalp min bror mtp hans kroniske beinhinnebetennelse var idrettsfysio, der brukte de blant annet nåler med strøm, hard punktmassasje, osv. Riktige såler er viktig. Det er en stund siden han ble bra (selv om det lett kan blusse opp igjen hos han), så jeg husker ikke så mye mer detaljert enn dette. Om kroppen din er så sliten etter jobb, så går det kanskje an å få (delvis)sykemelding en periode, til betennelsene har gitt seg? Det er ikke sånn at man skal ende opp på krykker etter en arbeidsdag. Jeg ville snakket med legen om dette helt klart.
 4. Flette liker jeg best på styrketrening. På annen trening foretrekker jeg høy hestehale, gjerne flettet den også.
 5. På hunder varierer mengden som kommer ut bakveien med hvilket for de spiser. Fores de med råfor (rått kjøtt, bein og innmat), kommer det ut minimale mengder, og man kan da anta at det har vært en høy opptaksevne. Fores de med tørrfor (eller korn og grønnsaker) kommer det ut store mengder, og man antar det er pga lav opptaksevne. (?) Det er vel noe av det samme med mennesker? Spiser man ugunstig vil ikke kroppen nyttiggjøre seg og ta opp all energien? Eller blir det anderledes siden vi er altetende, og da faktisk klarer å nyttigjøre oss av de fleste typer næringskilder?
 6. Det er sjeldent jeg ser folk med store føtter. Som oftest passer jo skostørrelsen til resten av personen. Proporsjoner og alt det der... Selv klarer jeg ikke å gå med ukomfortable klær/sko, så her blir det lave sko uansett skostørrelse
 7. Hehe, joa. Gjør ikke meg noe at muskler er synlige, jeg trener for å bli sterk, så får musklene bli som de blir Men har full forståelse for at ikke alle ønsker å få store/større synlige muskler. Nevnte det bare mtp at mange er raske til å komme med utsagn om at det er umulig å få store (igjen, alt er relativt) muskler som jente
×
×
 • Create New...