Andyman90 Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 Etter at jeg fikk kostholdshjelp av myrevolution så har jeg ikke spist brød på tre uker, men hovedsakelig spist ris og potet som karbohydratkilde. Resultatet har vært at jeg har fått flatere mage, er bedre i magen, aldri oppblåst og lengre mett. Før spiste jeg brødskiver titt og ofte og ble egentlig bare oppblåst. Samtidig vet jeg at jeg ikke skal bli fanatisk, brød i ny og ne går jo fint. Men det jeg lurer på er om noen kan gi meg en skikkelig god forklaring på hvorfor ris og potet er en bedre karbohydratkilde enn brød? Jeg trenger noe håndfast for å forklare for mor Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cala_ Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 Aner ikke, men vil gjerne følge med hva du får av svar. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-779251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 Er ikke noe kostholdsekspert så skal være forsiktig med hva jeg skriver. Men tror det er det glutenet som finnes i brød? noen reagerer vel litt på det glutenet. Også er det noe med at brød metter mindre, så du hiver fort inn på 6-7 skiver om du er sulten LenaMarie og Andyman90 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-779265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andyman90 Skrevet 1. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 1. juni 2013 Ingen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-786567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 1. juni 2013 Del Skrevet 1. juni 2013 Gluten er blitt noe som alle tydeligvis reagerer på... Jeg merker lite til gluten; mn spiser ikke brød daglig heller.. jeg reagerer derimot på gjærbakst med MYE gjær. Hjemmelaga brld av surdeug, uten gjær går bra. Enkelt kjøpebrød har så mye gjær at jeg kjenner det på luktA. Det er ikke alltid jev merker noen så har jo ikke allerfi..men har likevell ofte blitt dårligbi magen etter p ha spist jærbakst (typisk på ferie, restauranter, hyttetur o.l) StineB og Andyman90 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-786570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jonas O Skrevet 1. juni 2013 Del Skrevet 1. juni 2013 Glutenet kan være en synder. Man trenger ikke ha bemerkelige reaksjoner etter inntak av proteinet (noe som forklarer uenighet blant folket). Men oss som trener og er ellers bevisst på kostholdet kan ha nytte av å kutte glutenet for å få bort det siste magefettet. Hvorfor? Ja, her er det vel forskjellige svar, ettersom vi alle er ulike. En sak er at vi gjennomsnittlig spiser mer gluten enn noen gang. Og gluten kan skape eller forverre inflammasjoner i kroppen. Jeg mener det er et godt holdepunkt for at ris og poteter er bedre kilder til karbohydrater, da det ligger mest logisk for meg. Andyman90 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-786703 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 2. juni 2013 Del Skrevet 2. juni 2013 Gluten finnes i kornsortene hvete, bygg, rug, spelt, emmer, enkorn, og i noen andre plantearter i grasfamilien. Havre er i utgangspunktet glutenfritt, men kan bli "forurenset" gjennom så- eller produksjonsprosessen. Mel av mais, ris, hirse og bokhvete inneholder ikke gluten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-786870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Du kan spise polarbrød, smakker himmelsk og er av havre. Uten gluten og Man kan også lage pizza av dem, wuhuuuuuu sjokkoninja, Martbart, Shooesfly og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Du kan spise polarbrød, smakker himmelsk og er av havre. Uten gluten og Man kan også lage pizza av dem, wuhuuuuuu Er det ikke 2 typer polar, en hvete og en rug? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Metal_Barbie Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Er det ikke 2 typer polar, en hvete og en rug?Havre,rug,hvete,grovt med solsikkefrø,er polarbrød i alle varianter nå,men egen erfaring er også at havrepolarbrød er faktisk ganske sunt ,reagerer ikke på det og jeg reagerer mye på gluten:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789419 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Er det ikke 2 typer polar, en hvete og en rug? Tror det er 4 typer. Den røde er den med havre. Du har også en som er fullkorn. Men den med havre smaker best synes jeg. Funker til alt. Burgerbrød, pizza og som brødskiver. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Tror det er 4 typer. Den røde er den med havre. Du har også en som er fullkorn. Men den med havre smaker best synes jeg. Funker til alt. Burgerbrød, pizza og som brødskiver. aiai, skal finne rød jeg nå ja Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789497 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Etter at jeg fikk kostholdshjelp av myrevolution så har jeg ikke spist brød på tre uker, men hovedsakelig spist ris og potet som karbohydratkilde. Resultatet har vært at jeg har fått flatere mage, er bedre i magen, aldri oppblåst og lengre mett. Før spiste jeg brødskiver titt og ofte og ble egentlig bare oppblåst. Samtidig vet jeg at jeg ikke skal bli fanatisk, brød i ny og ne går jo fint. Men det jeg lurer på er om noen kan gi meg en skikkelig god forklaring på hvorfor ris og potet er en bedre karbohydratkilde enn brød? Jeg trenger noe håndfast for å forklare for mor Ris og potet er i grunn og bunn ikke en bedre kilde til karbohydrater enn det korn er. Men grunnen til at mange anbefaler det slik er oftest som forklart over at gluten finnes i de fleste kornslag, pluss antibeitestoffer, og at mange reagerer negativt på dette. Men ellers er vel karbohydratene de samme, i form av stivelse. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shenjing Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Polarbrød digger havre, men også den der Polarbrød EXTREME grov/rug med egg og majones. Drool. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Så polarbrød av havre er noe man fint kan innta på diett og deff? (ja, jeg er på leting etter noe nytt å spise) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Så polarbrød av havre er noe man fint kan innta på diett og deff? (ja, jeg er på leting etter noe nytt å spise) Yup, levd på det i 7 uker så å si. Gått ned 6 kg Har også vært en del ris, poteter og pasta. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Kjempe flott! Da har jeg ett annet spørsmål i fullfart. Peanutt-smør, er det greit ? Lest mange som bruker det! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789866 Del på andre sider Flere delingsvalg…
El_protein Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Du kan spise polarbrød, smakker himmelsk og er av havre. Uten gluten og Man kan også lage pizza av dem, wuhuuuuuu Kiwi next!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789886 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 stokkeland Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Kjempe flott! Da har jeg ett annet spørsmål i fullfart. Peanutt-smør, er det greit ? Lest mange som bruker det! Peanøttsmør, det vet jeg dessverre ikke noe om. Altså, Polarbrød funker som bare det. Men...hjelper ikke å lasse på med feks ost der dersom du skal på diett og deff 3 stk små polar brød (som metter mer enn 3 vanlige brødskiver) Inneholder ca 280 kcal, 15 gram prot, 48 gram karbs og ca 6 gram fett. Lass på med rapid salat og en god mengde billig skinkepålegg, så får du et fint måltid. Jeg lå på 2100 kcal i snitt, hvor jeg inkluderte en god del karbs. 200 gram karbs på fridager og 250 på treningsdager. Holdt meg lavt på fett, noe som funket best for meg:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/#findComment-789956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.