Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Som snacks: Del opp i skiver, salte og pepre litt, ha bittelitt sitron- eller limesaft på.

Ha det i salat.

Lage dip, guacamole f eks. Fint å ha til taco ect.

Hadde ikke så mange tips som jeg trodde ser jeg.. :unsure:

Skrevet

Guacamole er en vinner om du ikke liker å spise avokadoen med teskje. To avokado, en halv lime, litt hvitløk og salt og pepper, kjør til krem med stavmikseren. Legger du steinene i bollen etterpå holder den seg grønn lenger.

Skrevet

Avocadokrem (en slags variant av guacamole):

2 modne avo

1/2 beger creme fraice

saften fra 1 lime

rød chili (så mye du liker selv)

salt, pepper, fersk koriander og litt spisskummen.

Del og rens avo'ene, finhakk chilien, bland alt i kjøkkenmaskin til du har en fin kremete konsistens. Bra som dipp, kald saus ved siden av fisk, grillmat, storfe, skalldyr, ja det meste egentlig

Skrevet

Laksesalat:

1 ovnsgrillet laksebit (jeg bruker å kjøpe ferdig krydret)

Isbergsalat, så mye du vil

1/4 agurk i biter

1 hel avocado i småbiter

Spre over litt ferdigkrydret fetaost fra glass

Krydre med salt og pepper

Bland alt sammen

Skikkelig nammis!:D

Skrevet
Legger du steinene i bollen etterpå holder den seg grønn lenger.

Interessant. Vet du hvorfor? Kun nysgjerrig.

Bruker vanligvis sitron/lime for å hindre at den blir fort brun, men å slenge tilbake steinen skal testes.

Skrevet

Del avokadoen i to og ta ut steinen. Det er utrolig godt med CC, kesam eller pesto i hullet med sitronpepper over. Ellers pleier jeg å blande reker med kesam og dill, og har det i hullet på avokadoen. Ganske godt med avokado i salater også!

Skrevet

Tips til dem som ikke har stavmikser og må mose med gaffel: skjær avokadoen opp i skallet med en sløv kniv etter å ha tatt ut steinen. Derfra er det bare å bruke en skje, få det i en skål og mose videre med gaffel. Slipper alt griset på fjøla/ skjærebrettet.

Halve avokadoer med litt sitron, salt, pepper og reker er også en knall kombinasjon.

Skrevet
Interessant. Vet du hvorfor? Kun nysgjerrig.

Bruker vanligvis sitron/lime for å hindre at den blir fort brun, men å slenge tilbake steinen skal testes.

Er nok et kjerringråd, men den holder seg tilsynelatende lengre, kan lage to skåler neste gang, og teste ordentlig;) synsing er jo ikke alltid vitenskap.

Skrevet

Jeg lager guacamole av en avocado, 1/4 rødløk, en tomat, litt koriander, dråper lime + salt og pepper.

Blander med gaffel og bruker som pålegg på knekkebrød eller som tilbehør til kjøtt og kylling:)

Her er dagens måltid før trening, som pålegg på nystekte knekkebrød. NAMNAM:

post-7587-14440869712686_thumb.jpg

Skrevet

Fint å ha i ansiktsmasken! Hvis du bruker sånt, Ruben, haaha :p

Gjest Jester
Skrevet
Fint å ha i ansiktsmasken! Hvis du bruker sånt, Ruben, haaha :p

Bruker det selv, er enklere når jeg spiser nachos forran tvn. Drar bare nachoen over trynet til det er fritt for maske. Voila, fresh hud og dip samtidig!

Skrevet
Bruker det selv, er enklere når jeg spiser nachos forran tvn. Drar bare nachoen over trynet til det er fritt for maske. Voila, fresh hud og dip samtidig!

Haha, jeg og venninnen min gjorde alltid det før imens vi så sex and the city eller frustrerte fruer! Herlig :D :D

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...