Gå til innhold

Berserkergang

Medlemmer
 • Innholdsteller

  61
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Berserkergang

 1. som nevnt tunfisk + grønt cottagecheese / mager kesam evt med noe stash i (fun light, bær osv)
 2. Hvor kan man få sånne rogue strikk elelr 'powerlifting' strikk i norge?
 3. har en del kylling liggende i frysern men begynen rå bli dritlei min egene utgaver noen her som har noen oppskrifter som de har lyst å dele?
 4. kunen gjort seg med litt knebøy og sumo-markløft. kejnner du at virkelig blir sliten etter økten, evtn at de brenner Godt når du trener?
 5. Som gutt kan jeg si; Mirin' biceps
 6. Cottage cheese Dødt dyr/fugl/fisk salathode/grønn-fôr(unnervurdert) egg mager kesam
 7. samme her. fant ut jeg så ut som et beinrangel.
 8. Begynner å bli en stund siden nå! hahah
 9. jeg tenkte jeg skulle begynne å spise mere avakado og jeg lurte på hva mere kan jeg gjøre med det annet enn å spise de på knekkebrødet liksom?
 10. Ruben's avakado dressing en halv avakado kayennepepper svartpepper sitron (eventuelt sitronsyre og litt sitronessens) en stor spiseskje mager kesam knus avakadoen og mix alt sammen
 11. Trust me den er FANTASTISK har en far som er kokk og derfor som følge en veldig mat-kritisk familie og alle ELSKET den
 12. DEN BESTE CHILIDRESSINGEN EVER 1 boks mager kesam 1-2 chilies alt etter som hvor stor de er og hvor sterk du vill ha den 1 GOD spiseskje med Red Devil kaloriløs chilisaus 1 spiseskje med sitronpepper 1 spiseksjei svart pepper 1 liten dæsj sitronjuice 1-2 fedd hvtiløk (finhakket) og en dæsj melk for å gjøre den tynnere
 13. har invistert i store menger kyllingkjøttdeig som var på salg og lure på hav jeg kan lage av det?
 14. takk allesammen! har vært hos legen og han mente at jeg måtte mest sansynelig betale for bukplastikk selv, dessutn så er bukplastikk en siste utvei. ingen andre tips for å kanskje få prosessen til å gå litt fortere?
 15. Det har snart gått et år nå og det er ingen forskjell.
 16. Har en del løshud på magen etter et relativt raskt og stort vekttap for et års tid siden som ødelegger for mye av det harde arbeidet jeg har gjort for å legge på muskler og gå ned i vekt.magerutene er utdyelig selv om magemusklene i seg selv er gansek mursteinaktige(noe som er nødvendig for at de skal vises i det hele tatt). får mange spørsmål, og utrykk som ødelegger selvtilliten som ikke er spesielt tess ifra før av. ligge rpå ca 9-10% kropsfett. er de noe å gjør med det?
 17. Tok ikke av noe vekt i voksen alder(er fårrsåvidt ikke voksen) men min inspirasjon var ret tog slett hvor begrenset jeg selv var og hvor mye jeg hadde blitt mobbet i tilleg til depresjoner som har kommet av alt dette.
 18. Jeg har en noe flat 'overdel' av brystet, så jeg lurte på om det er noen måte å bygge den øvre delen av brystet? eller må jeg bare legge på mere masse i brystet og da kommer det av seg selv? all råd og tips er velkommene!
 19. Burger jeg og mine venner lagde litt før jul. veide totalt litt i overkant 4 kilo
 20. kjenner meg KRAFTI igjen etter jeg har mistet 25 kilo på et halvt år uten noen annen motivasjon en min egen. STÅ PÅ!:thumbsup:
×
×
 • Opprett ny...