Gå til innhold

Levitate

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Et pizzastykke, en tacolefse med bare tacokjøttdeig og hvitløksdressing og tyrkisk peber. Har ikke trent i dag heller, så i dag har jeg IKKE vært flink!
 2. En ting skal iallefall sies... Vitality Line Whey Protein Isolate med vaniljesmak smaker døden blandet med vann.. Æsj! Så det anbefales iallefall ikke!!
 3. Andrea:): Har ikke det, men skal innom Cubus på torsdag, skal se om jeg kommer meg ned i noen av dem! Det kan godt være! Er bare så problematisk når alle slags mulige bukser i størrelse 42 plutselig ikke passer meg lenger. Og det er sjeldent man finner størrelse 44 på for eksempel Cubus, Gina Tricot osv, for som oftest er de enten utsolgt eller så har de dem ikke inne. Har ikke tenkt å gi opp, skal nok komme meg ned i den shortsen i løpet av fremtiden.
 4. En brødskive med rødvinspølse og en brødskive med hvitost + pomfrikrydder og paprikakrydder. Pluss et stor glass soyamelk med sjokoladesmak!
 5. Levitate

  Dagens Glade

  Gikk på fjellet i dag også. Positiv fremgang for meg som tidligere har vært sengeliggende grunnet latskap! Forfriskende tur.
 6. Tror ikke jeg vil prøve meg på naturell kesam engang, men kesam vanilje hørtes litt spennende ut.. Skal kjøpe meg en boks og smake til med Fun Light, bær eller lignende.. :thumbsup:
 7. Hva smaker egentlig kesam? Smaker det like grusomt som CC? Og ja, jeg takler ikke CC, men er veldig glad i skyr...
 8. Har lagt det i motivasjonssekken, i stedet for å trøstespise blir jeg egentlig bare mer motivert. Men samtidig utrolig lei meg! Her går det også i G-Star bukser, bruker str. 31" i disse og de sitter som skudd. Samme gjelder Lee og Diesel, men er så irriterende å betale gjerne langt over 1000,- for en bukse. Spesielt ikke for en student med stramt budsjett!
 9. Huff, nå er jeg bra lei! Bestilte meg i dag hjem en shorts, i størrelse 42 fra Gina Tricot. Den så ganske stor ut og jeg var ganske sikker på at den kom til å passe. Men knappen gikk ikke igjen.. Jeg fikk den igjen, men da ble det en sinnssyk muffintop og jeg fikk knapt til å uste.. Ble så lei meg at jeg satte nesten fyr på hele shortsen! Men, så dro jeg den helt opp til navlen.. Akkurat som om det var en highwaist shorts. Da passet den, men i utgangspunktet er det ikke highwaist - så det så ikke særlig fint ut. Jeg passet 42 i jeans tidligere, da var det null problem å få igjen knappe
 10. Samme greia her også, har så lyst på barn, men er livredd for hva som skjer med brystpartiet... :whistling: Men heldigvis finnes brystløft, så kanskje det kommer godt til nytte etter å ha presset ut et par kids! :thumbsup: Mener jeg har lest at brystløft er billigere enn silikon, men kan hende jeg tar rimelig feil her.. Greia som er skummelt med brystløft, er at i noen tilfeller må de flytte på brystvorten. Og DET vil jeg ikke.
 11. Bruker C/D cup nå, har brukt det siden jeg var 14 år gammel. Og når jeg var 14 år veide jeg nesten 10 kg mindre enn jeg gjør nå. Og jeg har jo gått både 20 kg opp i vekt og 10 kg ned igjen, så de jæ*** puppene bærer stort preg av det. Blir nok verre nå som jeg kommer til å gå ned en del i vekt. Er jeg heldig går jeg bare ned en BH størrelse. Eventuelt ingen. Blir nok løft etter jeg har fått kids i fremtiden regner jeg med, for har vært veldig uheldig med brystpartiet mitt dessverre...
 12. Syns det er veldig godt å bare spise det rent med skje jeg.
 13. Tusen takk for svar begge to! Etter det dere skriver er nok proteinshake noe for meg. Er bare litt usikker på når jeg skal ta det, om jeg kanskje skal drikke det etter trening eller om morgenen, men dette finner jeg nok ut av! Kommer nok til å blande litt i smoothien min om morgenen slik at jeg holder meg mett litt lengre ut på dagen. Protein er noe jeg har stor mangel på, så regner med at det da er noe for meg!
×
×
 • Opprett ny...