Berserkergang Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 jeg tenkte jeg skulle begynne å spise mere avakado og jeg lurte på hva mere kan jeg gjøre med det annet enn å spise de på knekkebrødet liksom? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krembolle Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Som snacks: Del opp i skiver, salte og pepre litt, ha bittelitt sitron- eller limesaft på. Ha det i salat. Lage dip, guacamole f eks. Fint å ha til taco ect. Hadde ikke så mange tips som jeg trodde ser jeg.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Guacamole er en vinner om du ikke liker å spise avokadoen med teskje. To avokado, en halv lime, litt hvitløk og salt og pepper, kjør til krem med stavmikseren. Legger du steinene i bollen etterpå holder den seg grønn lenger. Berserkergang 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
OhMickey Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Avokado på leverpostei og avokado under kjøttpålegg :thumbsup: Berserkergang 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tarjeii Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Bruker å mose en halv avokado og blande med ris. Super kansk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Avocadokrem (en slags variant av guacamole): 2 modne avo 1/2 beger creme fraice saften fra 1 lime rød chili (så mye du liker selv) salt, pepper, fersk koriander og litt spisskummen. Del og rens avo'ene, finhakk chilien, bland alt i kjøkkenmaskin til du har en fin kremete konsistens. Bra som dipp, kald saus ved siden av fisk, grillmat, storfe, skalldyr, ja det meste egentlig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MEvsME Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Sammen med torsk:thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382694 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittleMissSunshine Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Laksesalat: 1 ovnsgrillet laksebit (jeg bruker å kjøpe ferdig krydret) Isbergsalat, så mye du vil 1/4 agurk i biter 1 hel avocado i småbiter Spre over litt ferdigkrydret fetaost fra glass Krydre med salt og pepper Bland alt sammen Skikkelig nammis! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Levitate Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Syns det er veldig godt å bare spise det rent med skje jeg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Godt i salat, sammen med kjøtt, fisk, egg, ost, omtrent alt. Man kan til og med bake muffins av det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MartinK Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Rett ut av skallet med en liten klype maldon-salt! yummy! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette M Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Kjempegodt og mos den inn/røre inn i ris om du har det som tilbehør til noe middag Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
marwes Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Legger du steinene i bollen etterpå holder den seg grønn lenger. Interessant. Vet du hvorfor? Kun nysgjerrig. Bruker vanligvis sitron/lime for å hindre at den blir fort brun, men å slenge tilbake steinen skal testes. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angeliqa Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Del avokadoen i to og ta ut steinen. Det er utrolig godt med CC, kesam eller pesto i hullet med sitronpepper over. Ellers pleier jeg å blande reker med kesam og dill, og har det i hullet på avokadoen. Ganske godt med avokado i salater også! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382810 Del på andre sider Flere delingsvalg…
marwes Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Tips til dem som ikke har stavmikser og må mose med gaffel: skjær avokadoen opp i skallet med en sløv kniv etter å ha tatt ut steinen. Derfra er det bare å bruke en skje, få det i en skål og mose videre med gaffel. Slipper alt griset på fjøla/ skjærebrettet. Halve avokadoer med litt sitron, salt, pepper og reker er også en knall kombinasjon. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aslak Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Interessant. Vet du hvorfor? Kun nysgjerrig. Bruker vanligvis sitron/lime for å hindre at den blir fort brun, men å slenge tilbake steinen skal testes. Er nok et kjerringråd, men den holder seg tilsynelatende lengre, kan lage to skåler neste gang, og teste ordentlig;) synsing er jo ikke alltid vitenskap. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
oslove Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Jeg lager guacamole av en avocado, 1/4 rødløk, en tomat, litt koriander, dråper lime + salt og pepper. Blander med gaffel og bruker som pålegg på knekkebrød eller som tilbehør til kjøtt og kylling:) Her er dagens måltid før trening, som pålegg på nystekte knekkebrød. NAMNAM: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Fint å ha i ansiktsmasken! Hvis du bruker sånt, Ruben, haaha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Fint å ha i ansiktsmasken! Hvis du bruker sånt, Ruben, haaha Bruker det selv, er enklere når jeg spiser nachos forran tvn. Drar bare nachoen over trynet til det er fritt for maske. Voila, fresh hud og dip samtidig! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 10. juli 2012 Del Skrevet 10. juli 2012 Bruker det selv, er enklere når jeg spiser nachos forran tvn. Drar bare nachoen over trynet til det er fritt for maske. Voila, fresh hud og dip samtidig! Haha, jeg og venninnen min gjorde alltid det før imens vi så sex and the city eller frustrerte fruer! Herlig :D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10255-bruk-for-avakado/#findComment-382989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.