Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

Glutenfritt proteinbrød med pålegg inni!

160g mager kesam

2 egg

En liten klype salt

2 scoops bakeprotein

ca 40g havregryn, glutenfritt (kan sikkert sløyfes, eller bruke vanlig)

20g kokosmel

15g fiberfin

1 ts jbk-mel (eller fiberhusk)

1,5 ts bakepulver

Eventuelt litt vann

Oregano

Rør sammen egg, kesam og salt til en jevn røre.

Tilsett det tørre, og bland godt. Dersom røra blir veeldig tykk kan du spe den ut med litt vann, men den skal ikke være rennende. Bland til slutt oppi det du ønsker av "pålegg". Skjær opp kalkunfilet, cottage cheese/ost, paprika, gresskarkjerner, soltørka tomater, hvasomhelst. Hiv røra oppi en brødform med bakepapir og stek i 25-30 minutter på 180 grader.

Næringsinnhold i hele brødet, uten "pålegg":

ca 660 kcal

20g fett

37g karbohydrater (fjern/reduser havregrynet for færre karbohydrater og kalorier)

75g protein

post-27070-14440970579564_thumb.jpg

post-27070-14440970578959_thumb.jpg

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...