Gå til innhold

project_eat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  165
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om project_eat

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. juni 1996

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://hannajossing.blogg.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Haha, kroppen trenger mer! Du trener ganske mye, og da trenger kroppen en del! Hva med å prøve deg frem? Test hvordan kroppen reagerer på 2500 f.eks.
 2. Da jeg gikk på barne-/ungdomsskolen hadde vi matpakkepoeng, altså at vi fikk poeng for f.eks. grovt brød, grønnsaker/frukt og sunt pålegg. Vi regnet sammen snittet og konkurrerte mellom klassene, så fikk vinnerklassen en premie som var f.eks. lunsj på restaurant eller skolekjøkkenet. Synes det fungerte bra, fordi de fleste av oss ville ikke ødelegge for resten av klassen Det skapte heller ikke noe overdrevet fokus på maten, noe jeg synes er viktig.
 3. Laksefilét med grønnsaker og soyabønner-pasta (masse protein & lite karbohydrater, og utrolig god) med kikkoman. (Også en heel pose moreller til dessert )
 4. atkins peanut caramel & questbars (cookie dough, strawberry cheescake)
 5. Jeg bruker fra fitnessguru! Mange gode og spennende smaker. Den beste av de jeg har prøvd er nok melon yoghurt, milk chocolate og peanut butter Har også hatt spiseforstyrrelse, og jeg ville ikke latt meg selv gått ned 2 kg en gang før jeg hadde sagt i fra til mamma eller en psykolog. Så jeg håper du får hjelp eller klarer å ta grep selv!
 6. Hva med proteinpulver? Har ca. samme BMI som deg, men trener ikke cardio. Spiser sikkert dobbelt så mye som deg, og holder vekta stabil. F.eks. frokosten min er 2 dl havregryn, 2 scoops proteinpulver + 1 ss peanøttsmør. Kjempegodt, og enkelt å få i seg, og masse næring!
 7. Det har jo kommet laktosefri kesam f.eks! Ganske dyr, men verdt å prøve sikkert
 8. Kylling, byggris, brokkoli & gulrot.
 9. Liker fitnessguru kjempegodt! Tok ca. en uke før jeg fikk pulveret mitt tror jeg :-)
 10. Lag sunne & søte ting! Kriweb.no har maange supre oppskrifter. Jeg bruker å lage meg mikrobrownie når jeg får lyst på noe søtt, og i dag lagde jeg en av 1 egg, 30 g peanøttmel, 10 g kakaopulver og en god dæsj sukrinmelis. Toppet med banan Men har erfart at å kutte karbohydrater hjelper.
 11. Havregrøt/speltlomper/pannekaker/vafler/knekkebrød hvis du er ute etter carbs. Jeg bruker somregel: frokost: kesam med bær & nøtter + lavkarboknekkebrød (de er såå gode) med egg lunsj: en miks av havregryn, proteinpulver og cottage cheese eller kylling, ris, avokado & grønnsaker kvelds: mikro-sjokolade-peanøtt-kake med banan eller noe av det samme som til lunsj/frokost et alternativ er jo også omelett :)
 12. Da jeg hadde (og MÅTTE ha) tid til å sette meg ned å spise..
 13. Heeh, mente egentlig ikke at jeg trener alle kroppsdelene i hver økt, whupsi, litt teit skrevet. Deler som regel opp. Men ja, tusen takk for svar. Yoghurten er vel egentlig bare for å få inn litt ekstra karbohydrater, og de er det jo mindre av i gresk yoghurt. Får i meg mer enn nok protein, og er vel verken mer kalorier eller fett i gresk yoghurt.. Men ja, 2500-600 må jeg vel klare. Tusen takk for tilbakemelding! :) ooog avokadoen var smart
×
×
 • Opprett ny...