Gjest Ukjent666 Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Har nettopp kjøpt Mager Kesam Vanilje. Og som den vanilje elskeren jeg er. Så var den FANTASTISK! Har brukt den på litt fun light gele! Og det var en bra erstatning for vaniljesaus! Nam! Hva bruker folk her ute mager kesam vanilje til? Og hvor stor forskjell er det på vanilje vs vanlig? Siter
Zeph Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Har den av og til i ein smoothie, eller som topping på ei skål med frukt. Like mange kaloriar som Mager Kesam, men 3g protein mindre. Kjøper den ikkje så veldig ofte grunna høgare pris og mindre protein. Siter
StineB Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Har brukt den som mellommåltid med litt hakka nøtter, litt havregryn og masse bær oppi, og som dessert Ha oppi litt raspa sjokolade eller en dæsj karamellsaus OhMickey 1 Siter
Fitplease Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Jeg har brukt den med funlight bringebær (nam) eller med jordbær og blåbær, som også er kjempe godt Siter
Libe87 Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Dele opp appelsin og eplebiter, og ha vaniljekesam over. Yummi Siter
nano Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Halv boks vaniljekesam + en halv boks cottage cheese = god kveldsmat. Siter
Titanium Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 + + = [ATTACH]29748[/ATTACH] = [ATTACH]29749[/ATTACH] T-bone_84, Grethe, mikrotina og 2 andre 5 Siter
Moniique Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Mager vanilje Kesam blandet med 10g kakao + 20g sjoko protein, sett i frysern en liten stund til det blir skikkelig kaldt, hiv oppi dine favoritt nøtter eller rista gresskarkjerner el.mandler! Nam nam nam.... Siter
Monix Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Sammen med tinte bringebær! :thumbsup: Synes frosne bringebær er bedre enn friske faktisk. Siter
Kristin Charm Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 Selv lager jeg heller vaniljekesam av vanlig mager kesam med tilsatt vaniljepulver og stevia vanilla cream Da får du like mye proteiner og like lite karbohydrater og den samme gode smaken (egentlig bedre!) Acinonyx og Camillam 2 Siter
Gjest Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 smører ett tykt lag inni speltlumper og strør med kanel og splenda (evnt sukrin) nam Siter
AnonymCapybara Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 "Monix skrev: Sammen med tinte bringebær! :thumbsup: Synes frosne bringebær er bedre enn friske faktisk. Enig! Liker dem best når de er kalde, men akkurat ikke frosne. Godt til vaniljekesam (men enda bedre med en klatt pisket Lettere Dessertfløte (som faktisk er bedre enn fullfettvarianten)). Spiser en pose bringebær om dagen jeg Ellers går vaniljekesamen i vaffeloppskrifter og slikt. Men vanlig mager kesam funker egentlig like bra. Siter
Gjest noen123 Skrevet 12. mai 2012 Skrevet 12. mai 2012 jeg blander sammen friske jordbær, blåbær og eplebiter i en skål sammen med mager vaniljekesam når jeg har lyst på noe virkelig godt, snadder! Emiliemo 1 Siter
Krembolle Skrevet 13. mai 2012 Skrevet 13. mai 2012 Vet ikke om noen allerede har nevnt det, men vaniljekesam+cottage cheese blir jo som å spise riskrem Bruker å blande det med bringebær og Funlight Wild berries. Smaker helt likt som på julaften Tviler på at jeg får bytta ut riskremen med dette på julaften tho Siter
Treverk Skrevet 15. mai 2012 Skrevet 15. mai 2012 "Krembolle skrev: Vet ikke om noen allerede har nevnt det, men vaniljekesam+cottage cheese blir jo som å spise riskrem Bruker å blande det med bringebær og Funlight Wild berries. Smaker helt likt som på julaften Tviler på at jeg får bytta ut riskremen med dette på julaften tho Jeg har aldri vært glad i verken Kesam eller CC, men denne kombinasjonen var helt fantastisk! Jeg hadde ikke saft eller bær tilgjengelig, så jeg blandet med litt bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker. Siter
StianK Skrevet 15. mai 2012 Skrevet 15. mai 2012 Så hardcore som jeg er så har jeg kun spist den "rein" :cool: Må si at blandingen med CC ikke hørtes så veldig digg ut i seg selv, men det er jo verdt et forsøk om det smaker så godt som dere har sagt her Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.