Gå til innhold

Acinonyx

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Acinonyx

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 05. feb. 1985
 1. Hmm, du får vel da litt mer proteiner og en del mindre karbohydrater (siden du slipper unna det tilsatte sukkeret) enn ved å kjøpe ferdig vaniljekesam? Jeg blander forøvrig også selv på omtrent samme måte, synes det er myyye bedre;)
 2. Ja, jeg fant en Dijon-variant fra Idun og rørte inn en teskje flytende Natreen. Er jo ikke så sunt med kunstig søtning nei, men i så små mengder bekymrer det meg i grunnen ikke. Aha, hvis du mener at den utenlandske Dijon-sennepen smaker bedre så skal jeg prøve den neste gang!
 3. Hehe, vi har nok ganske forskjellig smak, for jeg putter så å si aldri salt på maten min:p Dijon-sennep blir litt for syrlig, jeg synes man trenger noe søtt for å balansere mot all den eddiken... Får ikke håpe en franskmann kommer over denne tråden, han vil sikkert få apoplektisk anfall av å lese om mine maltrakteringer!
 4. Jeg synes den smaker som Iduns vanlige pølsesennep, så hvis du liker den liker du nok den sukkerfrie også:)Heldige deg som fant en butikk med restlager! Her i Oslo virker det som om alle er tomme allerede..
 5. Da spørs det om du rekker å teste den ut! Hvis du leser startinnlegget så ser du at problemet nettopp er at Idun ikke lenger produserer den sennepen:p
 6. Skjønner det. Jeg skal se etter den neste gang jeg er i nærheten av en Menybutikk, men det var jeg ikke i går:) Er avhengig av sennep, må ha det hver dag;)
 7. Jeg liker egentlig ikke Dijon-sennep noe særlig, men min nødløsning ble likevel å kjøpe et glass og tilsette litt flytende Natreen. Funka greit det. Sennep skal være sterk, men søtlig!
 8. Jeg oppdaget nettopp at Idun har sluttet å produsere pølsesennep uten tilsatt sukker, og lurer derfor på om noen her kjenner til alternativer? Finnes det noe i Sverige for eksempel? Den kan gjerne være sterkere enn Iduns også Å lage min egen virker som et tiltak..!
 9. Kardemomme i tillegg til kanel på "søte" ting er knallgodt:thumbsup: Vaniljekesamen lager jeg selv, av mager kesam med ønsket mengde økologisk vaniljepulver (helsekost) og søtning. Slik får jeg den helt uten tilsatt sukker:D Jeg er stor fan av de krydderne på glasskvern fra SantaMaria, både Chicken&Steak og Seafood&Fish brukes hyppig. Shish Kebab-kryddermiksen fra Hindu er også en slager (ikke bare på kjøtt, funker ypperlig på tunfisk!), samt at det går en del i original tabascosaus..
 10. No pain, no gain!

×
×
 • Opprett ny...