Vegard L Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Det har noe med at jeg gikk på en veldig høyfett diett. Spiste max 10g karbo og all slags fett. Bacen osv.. For fler år siden. Gikk først ned noen kg, men etterhvert gikk det omvendt og appelsinhuden kom brått og brutalt. Min søster har opplevd det samme. Holder meg derfor unna denne typen fett. Men hver kropp er forskjellig, men dette funket desverre ikke for meg Fiskekaker er godt ja! Bare å varme i mikroen det:D Det var et godt tips på internatet! Og du har uten noe som helst begrunnelse valgt å skylde dette på mettet fett. Jeg vil tro du hadde et ganske ubalansert forhold mellom omega-3 og omega-6 og at dette heller har skylden. Greit nok at du ikke trivdes på høyfettkosthold, men å skylde det på mettet fett blir for dumt, for det har du absolutt ikke noe grunnlag for å påstå. Du kunne like gjerne skyldt det på økt inntak av jern, lavere inntak av c-vitamin eller rett og slett en type protein... Jeg har nevnt en årsak som er mer sannsynlig, og kan ta en til. Du kan ha fått i deg en del uheldige stoffer som er lagret i fettet. Uansett, når du begynte å gå opp i vekt så har du spist mer enn du forbrente, og dette alene kan være årsaken til appelsinhuden. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13549 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Ja, men det var ingen begrensning på hvor mye man kunne spise på denne dietten. Så den var helt tåpelig. Men jeg har ikke peil, så gidder ikke diskutere det heller Dette funket ikke for meg bare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13556 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Som sagt, at dietten ikke passet deg har jeg ingen problemer med å forså. Det jeg har problemer med er at du har valgt å skylde på en spesifikk komponent av dietten, når det er en haug med mulige årsaker. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Ja, men det var ingen begrensning på hvor mye man kunne spise på denne dietten. Så den var helt tåpelig. Men jeg har ikke peil, så gidder ikke diskutere det heller Dette funket ikke for meg bare. Den der skurrer iallefall fort rundt hos meg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Hva med bønner og linser? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Greit når man er i farta, eller ta med på turer: http://www.discount-supplements.co.uk/sports-supplements-whey-protein-wildwest-beef-jerky-nuggets-all-natural-12-x-25g-bag-s- Ikke kjempebillig, men mye billigere fra england enn hjemme ihvertfall. De sender også fraktfritt. Disse inneholder litt sukker og litt natriumnitritt, så jeg vil ikke anbefale å basere kostholdet på de, men som en sunnere snacks og raskt måltid av og til er de kjempegreie å ha liggende. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Ja, men det er fortsatt en del karbo. Sliter litt med å få nok prot i forhold til karbo. Spes når jeg er på skolen som det er ferdig middag og lunsj. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Gamalost, 50% protein, 1% fett og 1% karbo Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Ja, hihi. Det er nok godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Gamalost, 50% protein, 1% fett og 1% karbo Pultost kan også anbefales! Måtte jo prøve begge deler siden det har så mye protein. Pultost går ann å få ned om man tvinger det i seg. Gamalost derimot :rofl: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13620 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Haha. Kanskje man kan bruke det i en oppskrift? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Haha. Kanskje man kan bruke det i en oppskrift? Kan sikkert smaksettes med fun light som alt annet Pultost med funlight er mat for hardcore slankere Tone. s 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Kan sikkert smaksettes med fun light som alt annet Pultost med funlight er mat for hardcore slankere Da holder jeg meg heller til Tunfiskshaken min tror jeg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Haha. Det hørtes ikke så mye bedre ut. hahah Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13649 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jørgen Andreassen Skrevet 5. oktober 2011 Del Skrevet 5. oktober 2011 Øhh - joda. Løk, evt purreløk og noe som hefter det hele sammen, mao egg. En skje eller to eller tre med mel går også i blandingen, potetmel. Da snakker jeg om en stooor porsjon, nok til 4 og rester som fryses i tillegg... bytter du ut potetmel med bakepro - så vil du få en mer proteinrik fiskekake (har ikke prøvd det selv, men det skal jeg jaggu gjøre) fiskekaker er fantastisk godt. Er det ikke også viktig å bruke fersk fisk til fiskekaker? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johanne87 Skrevet 5. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2011 Må prøves ja! Får snart fersk fisk fra nordnorge! Gleder meg! Da blir det fiskekaker og masse annet god fisk! Torks har mye gode ting for vektnedgang. Vet noen om Pangasius har noe samme egenskaper? Dette er en meget god og billig fisk, med lavt fettinhold. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-13669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Physalis Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Og du har uten noe som helst begrunnelse valgt å skylde dette på mettet fett. Jeg vil tro du hadde et ganske ubalansert forhold mellom omega-3 og omega-6 og at dette heller har skylden. Greit nok at du ikke trivdes på høyfettkosthold, men å skylde det på mettet fett blir for dumt, for det har du absolutt ikke noe grunnlag for å påstå. Du kunne like gjerne skyldt det på økt inntak av jern, lavere inntak av c-vitamin eller rett og slett en type protein... Jeg har nevnt en årsak som er mer sannsynlig, og kan ta en til. Du kan ha fått i deg en del uheldige stoffer som er lagret i fettet. Uansett, når du begynte å gå opp i vekt så har du spist mer enn du forbrente, og dette alene kan være årsaken til appelsinhuden. Er det en sammenheng mellom appelsinhud og for mye omega 6 ifht omega 3? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-14702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Er det en sammenheng mellom appelsinhud og for mye omega 6 ifht omega 3? Jeg vet ikke om det er en direkte sammenheng her, men det er nærliggende å tro det, da en ubalanse i eikosanoidproduksjonen vil påvirke de fleste prosesser i kroppen. Det er hvertfall langt mer sannsynlig enn at mettet fett har skylden. T-bone 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-14739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brianna Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 Gamalost, 50% protein, 1% fett og 1% karbo ..Men er de proteinene gode proteiner? ..med det mener jeg er de proteinene like gode som dem man får fra f.eks. kjøtt eller egg?! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-215808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 20. mars 2012 Del Skrevet 20. mars 2012 ..Men er de proteinene gode proteiner? ..med det mener jeg er de proteinene like gode som dem man får fra f.eks. kjøtt eller egg?! Ja, melkeproteiner er "bra" proteiner! Brianna 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/557-proteinkilder/page/2/#findComment-215827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.