Gå til innhold

Tone. s

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ...Når du spiser på restaurant og betaler 220kr for ett usselt biffmåltid uten å bli mett, for å deretter måtte dra rett hjem å spise ett stor måltid med havregrøt. Og det eneste du klarer å tenke på er hvor mange bokser med cottage cheese du kunne fått for de 220 kronene. DEN følelsen...
 2. Hvordan ville det vært å bruke vaniljekesam istedet for yoghurt? Det er jo sykt digg i utgangspunktet, og får man det til å sitte rundt en nøtt må jo det være himmel på jord..hehe..
 3. wow, mye kunnskap ute å går her ser jeg:) Benytter sansen til å be om noen tips. Skal løpe 3000m test om ikke så alt for lenge, og treningen hittil har vært mye 4x4 intervaller. Men når jeg ser på pulsklokken så ligger pulsen på max 92%, er det noen andre intervaller som hadde vært mer effektiv for sone 5- trening? Er vel gjerne her jeg må trene for å kunne presse meg maksimalt på en test- eller?
 4. Trener på elixia på Ullevål stadion. Har som mål å stille jeg også, en eller annen gang. Men jeg får jo aldri skikkelig kontroll på kostholdet, der er alt for godt med nøtter. Haha.. Tror jeg bare må sette ett mål, slik at jeg har noe å jobbe mot. Litt lettere å stå i mot fristelser på matfronten da:)
 5. Har veldig lyst, men tror jeg har litt for dårlig utgangspunkt. Ihvetfall for å stille i 2013. hvor trener du forresten?
 6. Da blir dette prøvd ut i morgen. Bytter kokosmel med mandelmel og benytter vanlig melk. Satser på at det blir suksess. Med godt fyll på toppen kan det ikke gå galt uansett:) Men du kunne ikke tenke deg å poste oppskriften du brukte da Lily?
 7. Tror denne må prøves. Noen som har prøvd med vanlig melk og mandelmel?
 8. Tone. s

  Ukas tilbud

  Ja, jeg leste dessverre ikke mailen godt nok, ble så opphengt i ordet gratis jeg.. hehe.. Blir ikke så lønnsomt når man må fortolle varene.. jaja, det kunne ha vært ett godt tilbud:P
 9. Tone. s

  Ukas tilbud

  Fram til 24.02 er det gratis frakt hos iherb. Den billigste frakt metoden vel og merke, men dette må vel være ett godt tilbud:)
 10. * Når du planlegger frimåltidet en uke i forveien.
 11. Den kjøpes i de fleste daglivare butikker, vet hvertfall de har den på ica, rimi, meny og kiwi. Noe usikker på rema 1000. Den henger hvertfall sammen med annen bacon og lyser fram med sin gule pakke.. Anbefaler den i kombinasjon med proteinpannekaker. Det er skikkelig godt:)
 12. Var endel fett i den versjonen der då. Gilde har en mager bacon med bare 6% fett, jeg synes hvertfall den er veldig god.
 13. Tone. s

  Ukas tilbud

  ...Og ikke nok med det, de hadde skyr til 10kr også Slike ting gleder en fattig, men sunn student:)
 14. okey, ja ser den. Må forandre litt på planen ja. Takker for tips. Skal trene styrke tre ganger i uken ja, litt variert hvilke dager det blir.
×
×
 • Opprett ny...