Gå til innhold

Proteinkilder


Johanne87

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jaja, men er det ikke forskjell mellom proteiner fra gamalost og proteiner fra egg/kjøtt? :blush:

Biotilgjengelighet sier noe om hvor mye av et aktuelt næringsstoff som absorberes i tarmene og som tas opp i kroppens celler.

I følge denne siden er biotilgjengeligheten i ulike matvarer slik:

BV = biological value

whey blended products, BV 100-159

whey, BV 104

egg, BV 100

cow's milk, BV 91

egg white, BV 88

beef, BV 80

fish, BV 79

chicken, BV 77

casein, BV 77

soy, BV 74

potato, BV 71

rice, BV 59

wheat, BV 54

beans, BV 49

peanuts, BV 43

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lite vits i å diskutere dette imo, når gamalost smaker som det gjør. :cool:

Ja, I know.. men har funnet en enkel og GOD måte å tilsette det til omelettene mine :) ..så grunnen jeg spør er fordi nå som jeg har kjøpt denne gamalosten, må jeg jo få brukt den opp! Litt ekstra proteiner (og kunnskap) kan'ke skade (i denne sammenhengen ^^)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...