Gå til innhold

Johanne87

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Johanne87

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. jan. 1987
 1. Oki, da blir det lenger ned. Er det greit å bruke smith? Litt redd for å dette bakover i knebøy. Vet jeg kan bruke vektskiver, men føler fortsatt at jeg detter. Får nok bli gravid ja. Da blir det kanskje mer kvinnelige former, hihi. Takk for god hjep!
 2. Jeg trener jo DC training. Så trener ganske tunkt. Merker jeg får mer lår av det. Kjører nok hoftebredde i knebøy, og ned til 90 grader. Får prøve å stå litt bredere kanskje... Sist hadde jeg 80kg. Men sto i smith for å teste dette. Kjører markløft. Legger stangen helt ned mellom hver gang. Varmer opp og tar ca 6 styk til slutt.(sist 70kg) Rumenske markløft Til rett under knerne med stangen. 60 x 12 + 70 x 4 Strake markløft tar jeg også. Denne husker jeg ikke helt vekten på, men ca 60-70kg.
 3. Det er helt sant. Haha. men man får bare ta kroppen som den er, og prøve å gjøre noe med det man kan gjøre noe med:D Godt å kunne ha et sted man kan få mye nyttige tips
 4. Får håpe det. Hehe. Det er vel muligheter. Praktisk med små pupper ja, men man ser mye tykkere ut med en gang. Og mye klær som kunne vært penere. Men det hadde holdt med en C
 5. Tar gjerne litt:D Har du litt pupper å dele også? Hihi. Dårlig med det også. Kjipt å være rett opp og ned. Bruker knebøy og markløft, men føler ikke dette hjelper så mye på siden av rumpen. Hehe. Men det er vel bare å fortsette...
 6. Er så "heldig" at jeg legger på meg overralt, så jeg blir helt rett. Ingen former. Strekkropp. Ingen pupper eller rumpe, heheh. Da trener jeg vel riktige øvelser i grunn. Men kan vel kanskje trene noe for utsiden av rumpen. I kabel eller noe?
 7. Føler ikke den bygger så mye på siden av rumpen. Går liksom litt inn der. Kunne tenke meg å gå litt mer ut.
 8. Noen som har noen øvelser for å få bredere hofter? Jeg er så rett opp og ned, ønsker å få mer kvinnelige former.
 9. Det er jo et must! Kan ikke klare oss uten for å bli slank og smidig. Jeg spiser kun den til alle måltider
 10. Må prøves ja! Får snart fersk fisk fra nordnorge! Gleder meg! Da blir det fiskekaker og masse annet god fisk! Torks har mye gode ting for vektnedgang. Vet noen om Pangasius har noe samme egenskaper? Dette er en meget god og billig fisk, med lavt fettinhold.
 11. Haha. Det hørtes ikke så mye bedre ut. hahah
 12. Haha. Kanskje man kan bruke det i en oppskrift?
 13. Ja, hihi. Det er nok godt
 14. Ja, men det er fortsatt en del karbo. Sliter litt med å få nok prot i forhold til karbo. Spes når jeg er på skolen som det er ferdig middag og lunsj.
 15. Ja, men det var ingen begrensning på hvor mye man kunne spise på denne dietten. Så den var helt tåpelig. Men jeg har ikke peil, så gidder ikke diskutere det heller Dette funket ikke for meg bare.
×
×
 • Opprett ny...