Gå til innhold

-------------

Medlemmer
 • Innholdsteller

  631
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om -------------

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 16. aug. 1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  https://www.facebook.com/teppetrollet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den henger jeg meg på! Beef Jerky savn!
 2. IS! Og kanskje sjokolade. Og whatever else jeg har lyst på
 3. Da grammatikklæreren min skulle fortelle om siste time før eksamen og at vi da kan "spørre spørsmål" . Skal vel kanskje nevnes at hun foreleser i engelsk, men likevel-er du norsk bør du kunne såpass! (må bare skrive "stille spørsmål" for å få ro i sjelen min her nå )
 4. Vondt i ryggen og stressa over alt jeg skulle forstått og lært pugga til både gresk og engelsk (studier)...
 5. Når du kommer hjem (til kongeparet-foreldre) på ferie, dronningen holder på å skrive handleliste og lurer på om det er noe du vil ha og du sier "mager cc", hvorpå hun sier, "jeg har jo kjøpt inn det og mager kesam til deg allerede, men de hadde desverre ikke mager vaniljekesam" (så går man sammen i butikken etterpå og det viser seg at de hadde mager vaniljekesam, hun kjente den bare ikke igjen pga ny forpakning)
 6. Haha. Ja jeg regna vel egentlig med at det bare var sprøyt, og at de så sitt snitt til å få seg en framtidig kunde/skremme han fra å gå til konkurrenten
 7. Noen som skal fra Kr.sand til Oslo mellom onsdag etter kl 15 (5.des) og fredag (7.des) som har plass til meg, og en "stor" koffert+en trillekoffert?
 8. Selger en (student) togbillett fra Kristiansand lørdag 8.desember kl 14:05 til Oslo kl 18:58. Får desverre ikke byttet den(minipris), men skulle så gjerne dratt tidligere. Betalte 299,- for den, kom med bud!
 9. Hehe ja.. For alt jeg vet kan det jo bare være proteinfabrikken som skjønte at dette var en noob innen trening som de kunne sørge for at bare vil gå til dem, og ikke til gymgrossisten. Jeg for min del syns nå dette setter proteinfabrikken i et heller dårlig lys (i tillegg til at jeg ikke likte pulveret jeg kjøpte fra dem..), at de snakker nedsettende om konkurenter tenker jeg på. Men hva vet vel jeg.
 10. Kanskje, vet egentlig ikke helt akkurat hva de skal ha sagt, men min kompis hadde gått og sagt han ville ha noe proteinpulver, og at det skulle være lovlig/ikke noe som blir ulovlig med det første.. Så tenker vel helst på ulovlige "ingredienser" eller hva man skal kalle det..
 11. Hørte akkurat fra en kompis at han hadde smakket med de på proteinfabrikken/gasp i dag om proteinpulvere osv, og de hadde sagt at gymgrossisten visstnok driver/har drevet med litt ulovlige ting. Noen som vet om dette er fakta eller hva det er?
 12. Jeg kjøpte chocolate syrupen. Syns den smakte okei i starten, men det har endret seg. Den smaker høgg, og i hvertfall ikke sjokolade.. Men det er nå bare min mening
×
×
 • Opprett ny...