Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest QueenWinther
Skrevet

Rosenkål til ALT.

Vitamin C, vitamin K, kostfiber og B8 (dvs folsyre) - sagt på en annen måte, supersunt, supergodt og veldig julete.

Skrevet

Kalkun. Svær føggel du døtter inn i ovnen. Så har du mat i mange dager i kombo med grønnsaker og salat;)

Annonse

Skrevet
Hjemmelaget LEVERPOSTEI:love:

Finnes (virkelig) ikke noe mer næringsrikt!

Har du en god oppskrift på det? Mamma lager også, men den er nok litt annerledes enn din :p

Annonse

Skrevet

Svoren fortjener forøvrig og bli nevnt separat fra ribba. Så viktig er den.

ellers

julepølse

innmatpølse

ribbe

svor, igjen

julestek

kalkun

hjemmelaga sylte

pinnekjøtt

Andre har 7 slag kaker, jeg har 7 slag sennep, i tilleg til kakene selvfølgelig.

Jeg leste forøvrig næringstett, ikke rik.

Skrevet

Kokte sosisser som maules, dyppet litt i ketchup og sennep som kveldssnack

Dampet morrpølse med potetstappe med smør og gressløk

Potetball/komle dagenderpå delt i biter og stekt sammen med fleskepølse eller bacon

Riskrem <3

Fenalår pakket rundt små, litt harde og kjøleskapskalde kokte potet med skall (høres rart ut, men er himmelsk!)

Rømmegrøt/risengrynsgrøt med spekeskinke og fenalårsbiter oppi, og knust crønsjy flatbrød on top!

Sulten..

Skrevet
Svoren fortjener forøvrig og bli nevnt separat fra ribba. Så viktig er den.

ellers

julepølse

innmatpølse

ribbe

svor, igjen

julestek

kalkun

hjemmelaga sylte

pinnekjøtt

Andre har 7 slag kaker, jeg har 7 slag sennep, i tilleg til kakene selvfølgelig.

Jeg leste forøvrig næringstett, ikke rik.

Ååååå..... innmatpølse savner jeg, finnes ikke her jeg bor :cry:

Skrevet
Heter det noe annet også evnt? Ikke hørt om innmatpølse før! Typ longemos/blodpølse?

Det er tradisjonsmat fra indre østland. Hovedsaklig Hedmark og Oppland. Består gjerne av lunger, hjerte, spekk, løk, div. krydder. Har ikke noe annet navn. Gilde fører det blant annet, men ofte bedre hos lokale slaktere.

Skrevet

Namm :) Er så utrolig sterk motstander av trenden en ser i dag hvor alle bare skal ha indrefilet/reinskåret kjøtt osv. All den tid en snakker om bærekraftig matproduksjon og forvaltning av verdens matressurser så blir det for dumt når priveligerte, bortskjemte innbyggere i de vestlige landene har slike krav. Vi roper høyt om å skulle gi masse pengestøtte til "de fattige barna i Afrika" , mot pels, mot oppdrettslaks, mot GMO osv. Samtidig kaster vi 1/3 av all mat i Norge som fint kunne blitt spist, det ble landskatastrofe og nærmest fakkeltog mot MUK og vi krever nærmest dagsferske indrefileten av kyllinger i samtlige av landets butikker til enhver tid. Alt annet skal kastes. Blir for dumt! Har til gode å se en av de rosabloggerne som er så mot den horrible pelsindustrien slå et slag for mer bruk av hele dyret i matlaging (involler), begynne å spise insekter med med...

Sorry avsporing... Bare blir litt engasjert i akkurat den saken :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...