Proaz Skrevet 17. desember 2014 Skrevet 17. desember 2014 Noen som har forslag på god mat til å ha i juletiden? skal være næringsrik mat Siter
Jaffa86 Skrevet 17. desember 2014 Skrevet 17. desember 2014 går ut ifra du mener noe som er litt typisk "julete": torsk, spekemat, nøtter, kalkun, frukt, alt av grønnsaker, laks... Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 17. desember 2014 Skrevet 17. desember 2014 Rosenkål til ALT. Vitamin C, vitamin K, kostfiber og B8 (dvs folsyre) - sagt på en annen måte, supersunt, supergodt og veldig julete. Siter
02-snapper Skrevet 17. desember 2014 Skrevet 17. desember 2014 Valnøtter Hjemmelaget marsipan (malte mandler, eggehvite, sukrinmelis) Juletorsk Lutefisk Gravlaks Surkål & rødkål Rosenkål Søtpotetmos Kalkun ☺ Siter
Gjest =xXx= Skrevet 17. desember 2014 Skrevet 17. desember 2014 Kalkun. Svær føggel du døtter inn i ovnen. Så har du mat i mange dager i kombo med grønnsaker og salat;) Siter
Therese Skrevet 18. desember 2014 Skrevet 18. desember 2014 Hjemmelaget LEVERPOSTEI:love: Finnes (virkelig) ikke noe mer næringsrikt! KamillaK og Hugo2 2 Siter
dinas Skrevet 18. desember 2014 Skrevet 18. desember 2014 Hjemmelaget LEVERPOSTEI:love: Finnes (virkelig) ikke noe mer næringsrikt! Har du en god oppskrift på det? Mamma lager også, men den er nok litt annerledes enn din Siter
Therese Skrevet 18. desember 2014 Skrevet 18. desember 2014 Har du en god oppskrift på det? Mamma lager også, men den er nok litt annerledes enn din http://gryhammer.blogspot.no/2013/10/hjemmelaget-luksus-leverpostei.html Brukte ansjos i stedet for bacon langaard 1 Siter
Aurelius Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 Virkelig ingen som har nevnt ribbe enda? anders wikanes, Hugo2, Drlegendary og 2 andre 5 Siter
02-snapper Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 Virkelig ingen som har nevnt ribbe enda? Jo; du. anders wikanes 1 Siter
Loco Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 Virkelig ingen som har nevnt ribbe enda? Satt her helt forferdet sjæl. Aurelius 1 Siter
Loco Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 Svoren fortjener forøvrig og bli nevnt separat fra ribba. Så viktig er den. ellers julepølse innmatpølse ribbe svor, igjen julestek kalkun hjemmelaga sylte pinnekjøtt Andre har 7 slag kaker, jeg har 7 slag sennep, i tilleg til kakene selvfølgelig. Jeg leste forøvrig næringstett, ikke rik. Aurelius og PrideFC 2 Siter
Inger-Lise Skrevet 20. desember 2014 Skrevet 20. desember 2014 Kokte sosisser som maules, dyppet litt i ketchup og sennep som kveldssnack Dampet morrpølse med potetstappe med smør og gressløk Potetball/komle dagenderpå delt i biter og stekt sammen med fleskepølse eller bacon Riskrem <3 Fenalår pakket rundt små, litt harde og kjøleskapskalde kokte potet med skall (høres rart ut, men er himmelsk!) Rømmegrøt/risengrynsgrøt med spekeskinke og fenalårsbiter oppi, og knust crønsjy flatbrød on top! Sulten.. Aurelius 1 Siter
langaard Skrevet 20. desember 2014 Skrevet 20. desember 2014 Svoren fortjener forøvrig og bli nevnt separat fra ribba. Så viktig er den. ellers julepølse innmatpølse ribbe svor, igjen julestek kalkun hjemmelaga sylte pinnekjøtt Andre har 7 slag kaker, jeg har 7 slag sennep, i tilleg til kakene selvfølgelig. Jeg leste forøvrig næringstett, ikke rik. Ååååå..... innmatpølse savner jeg, finnes ikke her jeg bor Aurelius og Loco 2 Siter
Inger-Lise Skrevet 20. desember 2014 Skrevet 20. desember 2014 Ååååå..... innmatpølse savner jeg, finnes ikke her jeg bor Heter det noe annet også evnt? Ikke hørt om innmatpølse før! Typ longemos/blodpølse? Siter
Loco Skrevet 20. desember 2014 Skrevet 20. desember 2014 Heter det noe annet også evnt? Ikke hørt om innmatpølse før! Typ longemos/blodpølse? Det er tradisjonsmat fra indre østland. Hovedsaklig Hedmark og Oppland. Består gjerne av lunger, hjerte, spekk, løk, div. krydder. Har ikke noe annet navn. Gilde fører det blant annet, men ofte bedre hos lokale slaktere. Siter
Inger-Lise Skrevet 20. desember 2014 Skrevet 20. desember 2014 Namm Er så utrolig sterk motstander av trenden en ser i dag hvor alle bare skal ha indrefilet/reinskåret kjøtt osv. All den tid en snakker om bærekraftig matproduksjon og forvaltning av verdens matressurser så blir det for dumt når priveligerte, bortskjemte innbyggere i de vestlige landene har slike krav. Vi roper høyt om å skulle gi masse pengestøtte til "de fattige barna i Afrika" , mot pels, mot oppdrettslaks, mot GMO osv. Samtidig kaster vi 1/3 av all mat i Norge som fint kunne blitt spist, det ble landskatastrofe og nærmest fakkeltog mot MUK og vi krever nærmest dagsferske indrefileten av kyllinger i samtlige av landets butikker til enhver tid. Alt annet skal kastes. Blir for dumt! Har til gode å se en av de rosabloggerne som er så mot den horrible pelsindustrien slå et slag for mer bruk av hele dyret i matlaging (involler), begynne å spise insekter med med... Sorry avsporing... Bare blir litt engasjert i akkurat den saken Loco og Aurelius 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.