Gå til innhold

Tussete

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tussete

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 16. mai 1980

Nylige profilbesøk

599 profilvisninger
 1. Du kan logge økten manuelt, blir riktigere da.
 2. Ha ha, jeg blir alltid så pussig sjenert blant veldig pene mennesker. Damer også, selv om jeg er heterofil. Er han så pen at du blir satt ut? Du vet hvertfall at du har det i deg da. Du får ta det en dag du er på en trenings-high. Frem med sjarmen og hils. ;-)
 3. Men fleip til side. Jeg tror også at det er en fin måte å jobbe i kontakt med folk på. Når du først er på hils, er det lettere å komme i snakk. Så det er en fin plass å starte.
 4. Pokker ta, folk må tro jeg er skikkelig slutty. Jeg tar blikkontakt, smiler og hilser til de fleste av de som er der samtidig som meg. Innbiller meg at jeg er hyggelig.
 5. Haha, den muligheten hadde ikke slått meg. Jeg kommer stadig med nye teorier. Hittil har jeg vært borti: Mistet jobben, tør ikke fortelle kona/ åpent tråløst nett i nærheten han låner/sosial angst, og tør ikke gå inn/ privatetterforsker(en svært dårlig en)/ er omreisende selger (en svært dårlig en) som skulker unna jobben./Fetish for å se på folk som trener/ Stalker noen av de som trener der/Har en usynlig venn han kjører på trening.
 6. Min teori er at de damene som trener og oppdager at de synes det er dritgøy å løfte tungt, finner styrkeløft-miljøene mer attraktive enn kropp-shapings-miljøene (dikter opp ord i farta) Dermed er veien kort til å bli mer aktiv i styrkeløft-kretsene. Mener hvertfall ei veldig god og nær venninne.
 7. Har bestilt inn fra telemark urtebrænderi for å lage skjeggolje til Mannen, etter at jeg så dette innlegget. Men jeg gikk for de eteriske oljene: "Macadami olje: er en fantastisk , beskyttende olje som trekker relativt lett inn i huden. Dette gjør den velegnet til behandling av arr, solbrenthet, mindre sår og hudirritasjoner." også sandeltre for jeg digger lukten. Takk for tips
 8. Vi hadde en slik en på mitt treningssenter i dag. I tillegg til å dra opp t-skjorta for å kose/se etter magemuskler så danset han litt rundt etter musikken på headsettet mellom settene sine. (Det så ut som techno) Han så ekstra malplassert ut med den store strikkaluen.
 9. Tussete

  Dagens Glade

  Klarte 3x5 50kg benk uten problemer i dag. Livet er herlig.
 10. Og ikke skaff deg baller! ;-) Lykke til.
 11. Tussete

  Dagens negative

  Lærte nettopp at ambisjonene mine innenfor styrketrening er sykt mye mer prestensiøs enn jeg trodde/visste om. Vurderer å gå tilbake til å se på sterke menn på youtube og tro at jeg kan fortsette å hobbytrene men likevel legge på 100 kilo på benk og nå 150 i knebøy. Fader, fikk meg en skikkelig motivasjonsknekk!
 12. Jeg har brukt loreal sin spray innimellom, den duger for meg. Lett å få jevn, ikke for orange.
 13. Tror det løftet krever bildebevis, TorSer! Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan en hårvekst og et skjegg - en løve verdig ser ut!
 14. Dette er ikke direkte på Gymmen, men det er en mann i 40-50 årene som pleier å sitte bilen utenfor vinduet på treningssenteret (der er svært åpent, fritt innsyn) og glo inn mens han leser i avisen og diller med telefonen, i en times tid hver morgen. Ingen går inn eller ut, han kommer og drar alene. En dag skal jeg kvinne meg opp til å banke på ruten og spørre hvorfor..
×
×
 • Opprett ny...