02-snapper Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Jeg pleier å "sette PÅ kaffen" eller "lage kaffe" siden jeg har kaffetrakter. Kanskje du bør omgås yngre mennesker? hahaha ja, kanskje det Jeg må vel se meg rundt etter en yngre omgangskrets ) Det eneste som er verre enn "å sette over" kaffen, er å ikke like kaffe... PlastBox 1 Siter
Michiko Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 hahaha ja, kanskje det Jeg må vel se meg rundt etter en yngre omgangskrets ) Det eneste som er verre enn "å sette over" kaffen, er å ikke like kaffe... Da har du funnet deg for ung omgangskrets igjen, det går ikke ann å ikke like kaffe. PlastBox 1 Siter
rudboy Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Da har du funnet deg for ung omgangskrets igjen, det går ikke ann å ikke like kaffe. Jeg er snart 30 år, og jeg liker ikke kaffe... :cool: men ellers har jeg det ganske bra Siter
Gamla Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Om det er normalt å bruke 12.000 er noe annet. Om det er mulig, ja. Matte. Et par, 12 000kr, en person, 6000kr...... Siter
focuseme Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Matte. Et par, 12 000kr, en person, 6000kr...... Utrolig nok klarer jeg å dele 12.000 på to, uten hjelp fra deg. Hva var poenget ditt? elise89 og FatUnicorn 2 Siter
Raptorial Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 6000 i måneden på mat, er mye. Men det er ingenting eksepsjonelt med det. Og nei, man trenger ikke å ha russisk kaviar på brødskiva i matpakken istedetfor Mills. Bare ganske enkelt min temmelig beskjedne middag idag, blei på rundt 100-lappen. Og det var en middag som nok hadde virket lett selv for en som ikke PF-er. Og jeg må jo ha lunsj, og. PlastBox 1 Siter
Afterall Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Om en har som rutine å kjøpe lunsj hver dag f.eks. på bensinstasjon eller lignende til ca. 100 kr, så blir jo bare det 2000 kr i måneden. Om en da regner med innkjøp av frokostmat, litt dyr middagsmat, kveldsmat, fyllemat, og takeaway-mat de dagene en ikke orker å lage middag selv, så er en vel rimelig fort oppe i 6000? FatUnicorn, PlastBox og focuseme 3 Siter
FatUnicorn Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Om en har som rutine å kjøpe lunsj hver dag. f.eks. på bensinstasjon eller lignende til ca. 100 kr, så blir jo bare det 2000 kr i måneden. Om en da regner med innkjøp av frokostmat, litt dyr middagsmat, kveldsmat, fyllemat, og takeaway-mat de dagene en ikke orker å lage middag selv, så er en vel rimelig fort oppe i 6000? Jepp, pengene triller fort av gårde. Jeg bruker vel mellom 3500-4000kr og jeg lager stort sett alt av mat selv. Så jeg tror ikke akkurat det er vanskelig å bruke 6000kr Siter
VegarL Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 I følge statestikken på banken min brukte jeg 4500kr hos matbutikker..Da ligger jeg i overskudd, eter kun fersk mat. (minus husholdningsartikkler, men det er det vell maks 300kr av), og da begrenser jeg meg. Så 6000kr? hadde jeg fisi lett ut hvis jeg villa spise mer..Junk, dritmat og ferdigmat er ofte dyrt. Man kjøper jo som normalt ekstra OPPÅ alt det andre. En sjokolade her, potetgull der..cola der..boller i mellom lunsj og middag etc.Tro det er mange som lever sånn, enda enklere når man er to for da merker man ikke det samme dragsuget. FatUnicorn og focuseme 2 Siter
Gjest Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hvilket program er brukt her og hvor får man tak i det? Siter
Lagertha Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hvilket program er brukt her og hvor får man tak i det? Runkeeper Det laster du ned på telefonen din, også registrere du deg på runkeeper sin nettside:) focuseme 1 Siter
Gamla Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hva betyr "ventle"? Det blir påstått at dette er et uttrykk som blir brukt i over halve landet, uten at noen kan komme med en forklaring på hva det betyr... Siter
Anreka Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hvor lenge holder ferdigtilberedte matvarer seg i kjøleskap? Torsk, kylling, seifilet og slike ting? Kan jeg lage klart lunsj for hele uka (t.o.m torsdag) på søndag f.eks, eller blir det gammelt før torsdagen? Siter
Oddis Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hvor lenge holder ferdigtilberedte matvarer seg i kjøleskap? Torsk, kylling, seifilet og slike ting? Kan jeg lage klart lunsj for hele uka (t.o.m torsdag) på søndag f.eks, eller blir det gammelt før torsdagen? Du kan jo legge det i fryseren også. Men selv pleier jeg la det ligge opptil 3-4 dager i kjøleskapet. Det er viktig å ikke la det stå for lenge i romtemperatur før du setter i kjøleskap (men ikke sett varme ting i kjøleskapet da) og pakk det i lufttett emballasje. Varm maten skikkelig godt opp igjen. Den skal ikke bare være lunken. Anreka 1 Siter
Afterall Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hva betyr "ventle"? Det blir påstått at dette er et uttrykk som blir brukt i over halve landet, uten at noen kan komme med en forklaring på hva det betyr... Aldri hørt før. I hvilken sammenheng brukes dette? Siter
Raptorial Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Sånn jeg har forstått det så er ventjle et ord som virker understrekende. (trønderuttrykk) At det er masse av noe. (enten at man tror masse på noe eller at det er masse av noe) "Fliring da ventjle" blir altså masse fliring. bilder da ventle er mange bilder. Det er et søkt uttrykk og jeg føler meg bondsk bare for å ha hørt om det, og vagt forstått det. Gamla 1 Siter
gettingthere Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Hva betyr "ventle"? Det blir påstått at dette er et uttrykk som blir brukt i over halve landet, uten at noen kan komme med en forklaring på hva det betyr... Uttalt "ventli"? Sånn som trønderne sier det mener de ikke noe mer enn "vel" tror jeg. Feks. "Dyrt da, ventli?" -> "Dyrt da, vel?". Sånn mormor bruker det hvert fall... Siter
Gamla Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Sånn jeg har forstått det så er ventjle et ord som virker understrekende. (trønderuttrykk) At det er masse av noe. (enten at man tror masse på noe eller at det er masse av noe) "Fliring da ventjle" blir altså masse fliring. bilder da ventle er mange bilder. Det er et søkt uttrykk og jeg føler meg bondsk bare for å ha hørt om det, og vagt forstått det. Uttalt "ventli"? Sånn som trønderne sier det mener de ikke noe mer enn "vel" tror jeg. Feks. "Dyrt da, ventli?" -> "Dyrt da, vel?". Sånn mormor bruker det hvert fall... Høres litt mer logisk ut nå ja! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.