f4ts0 Skrevet 25. november 2013 Skrevet 25. november 2013 Noen som har tips og triks til hvordan man får foreksempel eggerøre med og uten eggeplommen til å ikke smake egg? Det er genialt enkelt og smøre sammen en eggerøre, men begynner å bli mektig lei smaken! Siter
KevinJames Skrevet 25. november 2013 Skrevet 25. november 2013 Tabasco!! Det funker fantastisk bra på kyling til tider. Siter
KevinJames Skrevet 25. november 2013 Skrevet 25. november 2013 Krydder, løk, sopp, litt kanel. mja! omelett er fett!! Siter
Sondre Aalbotsjord Skrevet 25. november 2013 Skrevet 25. november 2013 bacon, massevis. Aurelius 1 Siter
Mads Skrevet 25. november 2013 Skrevet 25. november 2013 Om du tar 2 egg oppi en skål, 1 ts salt + 2 dl melk, visper det sammen, tar det oppi en forvarmet stekepanne med litt olje oppi, og heller røra oppi. Deretter rører du litt rundt, passer på at det ikke brenner seg. Til slutt topper du det med en ferdigstekt grandis oppi, og voila! Egg som ikke smaker egg Aurelius 1 Siter
Mette M Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 Bland ut med cottage cheese eller kesam og ønsket krydder, visp sammen Kan bli en form for omelett, eller enkle proteinpannekaker om du tilsetter kanel, kardemomme, litt salt og eventuelt søtning/most banan - smaker i allefall ikke egg Siter
miika lindback Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 Krydder(sennepsfrø,pepper,paprikakrydder,grillkrydder,oregano,u name it! skinke,bacon,cottage cheese,paprika,agurk eller mais Siter
Ole-Mats Moskvil Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 Bruk omeletten som basis og varier med hva du putter oppi f eks: - Bacon. Sikker vinner, bare stek baconet først og hell røra over - Tunfisk. Bruner du tunfisken først smaker det ikke den typiske tunfisksmaken. Blir veldig godt. - Chorizo. Igjen: stek chorizoen først. Kjøp gjerne så sterk som mulig så får du en omelett med litt krutt i. - Tacokjøttdeig. Rester fra tacoen funker krutt - Del cherrytomater i to og sleng oppi røra - Vårløk gir en fin touch - Ost er alltid digg - Whatever kjøttpålegg du har igjen i kjøleskapet. Skinke, salami, falukorv. Bare stek det før du har i røra. Siter
Ulrik Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 BLÅBÆRPANNEKAKE: Du trenger: - 50-100g frosne blåbær - 0-50g havregryn (blir tykkere "røre" med, men om du ikke ønsker mye karbo går det ann å minske eller kutte) - så mange egg du skal ha (jeg bruker 5) - Gulost, så mange skiver du ønkser (jeg bruker 2) - Bacon er også optional - Smakstilsetning: kanel MASSE, kardemomme og salt obligatorisk. Rom- og viniljeessens optrional. - fett i panna (jeg bruker kokosmelk) Miks alt dette sammen for hånd (så du kan smake biter av ost, bacon og blåbær) og stek til en gigapannekake. Den får en morsomt farge, men smaker vilt digg. Tanken på den får meg lett opp av senga om morran Ole-Mats Moskvil 1 Siter
wombat Skrevet 26. november 2013 Skrevet 26. november 2013 AROMAT Elsker det dritet der <333 grrr Sånn grønn krydderflaske fra knorr. Kan forsåvidt brukes til alt. I mengder! Siter
selters Skrevet 27. november 2013 Skrevet 27. november 2013 Lag eggedosis. Lag sukkerbrød. Ha fryktelig mye smør i eggerøra, så smaker den smør i stedet. Spis egget sammen med bacon, så får du litt baconsmak også. Det var fire forslag Aurelius 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.