Gjest Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 Ikke på Rema rett ved slottet Men har funnet på Rema ganske nær Lundsbroa I morgen må det nok bli en sykkeltur på meg altså, for nå ble jeg skikkelig sulten på speltlomper På Kiwi og Rema 1000 nede med SørArena er du garantert! Også har den på den nyeste Kiwien helt ved lundsbroa også, ihvertfall sist jeg sjekket Hopp deg på sykkelen! Speltlomper <3 Lea 1 Siter
Synan Skrevet 30. oktober 2012 Skrevet 30. oktober 2012 Prøv speltlomper med lettere prim, kanel og sukrin i mikroen. Smaker nesten som skillingsbolle S@tan det hørtes digg ut...! Nesten ikke spist prim siden barndommen, det skal jeg søren meg kjøpe Siter
Issah Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 Min favoritt på oppkarbing, el bare når søtsuget er stort: Speltlompe med Peanøttsmør, Philadelphipa Sjokolade,noen banan skiver og litt jordbær/bringebær syltetøy uten tilsatt sukker! Nammm!!! Beste som finnes TonjeKath og sjokkoninja 2 Siter
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 Favoritten må være med speltlomper med cottage cheese, sukkerfritt syltetøy og kanel! Ellers er det veldig godt å blande peanøttmel, sjokoladeprotein og litt vann, for så å smøre det på! Og ta det gjerne i mikroen i 15-20 sekunder! Emiliemo 1 Siter
LilleSanne Skrevet 13. november 2012 Skrevet 13. november 2012 Her var det masse gode tips til mat . Jeg tenkte å prøve å lage "lomper" ut av oppskriften jeg lagde tortillalefser av spelt. Kan lage de mindre og evnt tynnere bruke de som pizza bunn var jo kjempe god idee Siter
sjokkoninja Skrevet 13. november 2012 Skrevet 13. november 2012 Prøv speltlomper med lettere prim, kanel og sukrin i mikroen. Smaker nesten som skillingsbolle måtte selvsagt prøve det med en gang! suksess! og jeg som eeelsker skillingsboller! LilleSanne og Emiliemo 2 Siter
JonONordli Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Kem vil sende meg et noen pakka nordover? ) Trrrtrrr 1 Siter
SuperMilla Skrevet 2. desember 2012 Skrevet 2. desember 2012 Peanøttsmør og honning Mager kesam og hvilkensomhelst type syltetøy Cottage cheese, kanel og evt. banan smøreost/philadelphia og røkt kalkun gulost og sennep kokt egg og ost/smøreost Tunfisk og majones Herregud. Alt, ALT er jo godt i speltlompe! ALT! Absolutt alt! Emiliemo 1 Siter
02-snapper Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 "cashewnut-butter" + bringebærsyltetøy....omg!! kavlis magre kylling-smøreost + jarlsberg skivet ost Siter
jannesurr Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 Nå vet jeg hva jeg skal ha til middag idag, spelt lefser med karbonadedeig, tomater, ost, og salat ved siden De smaker og himmelsk med laks inni Siter
jannesurr Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 ettena88, kjhgfddsfrgyji, *Julie* og 1 annen 4 Siter
jannesurr Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 DET så godt ut Ble knall godt også, har lagt ut oppskrift på bloggen min jannesurr.blogg.no Lillestrorejenta 1 Siter
Gjest Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 Smør på med philadelphia! Gjerne en blanding av kanel og sukrin oppå der igjen :love: Siter
Lillestrorejenta Skrevet 3. desember 2012 Skrevet 3. desember 2012 Ble knall godt også, har lagt ut oppskrift på bloggen min jannesurr.blogg.no Skal sjekkes ut! jannesurr 1 Siter
Running_cheese Skrevet 6. desember 2012 Skrevet 6. desember 2012 Mye bra oppskrifter her, men jeg sliter med å skjønne én ting: hvorfor er speltlomper så uendelig mye bedre enn vanlige?? Siter
02-snapper Skrevet 7. desember 2012 Skrevet 7. desember 2012 Mye bra oppskrifter her, men jeg sliter med å skjønne én ting: hvorfor er speltlomper så uendelig mye bedre enn vanlige?? det lurerjeg ogsåpå! Ser at de fra buer hovedsakelig består av poteter.. enetse forskjellen er at hvetemelet er byttet ut med speltmel.. ?! Men andelen mel ifht f.eks potet er jo ganske liten Siter
jannesurr Skrevet 7. desember 2012 Skrevet 7. desember 2012 Spelt er urhveten, så i vanlig hvetemel blir de fleste næringstoffene siktet bort i prosessen, i spelt blir disse næringstoffene beholdt i større grad forde det er en annen del av kornet. Er dette jeg har fått vite hvertfall, om det er feil gi meg en lyd så jeg ikke går å lurer meg selv hehe 02-snapper 1 Siter
Running_cheese Skrevet 8. desember 2012 Skrevet 8. desember 2012 Spelt er urhveten, så i vanlig hvetemel blir de fleste næringstoffene siktet bort i prosessen, i spelt blir disse næringstoffene beholdt i større grad forde det er en annen del av kornet. Er dette jeg har fått vite hvertfall, om det er feil gi meg en lyd så jeg ikke går å lurer meg selv hehe har hørt noe lignende, men ser fortsatt ikke den enorme helsegevinsten Kan da umulig være så mye verre å kjøpe 10pakning lomper til 6,- på rema, i alle fall på et stramt studentbudsjett... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.