jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Som dere sikkert har skjønt er jeg over gjennomsnittlig glad i (å lage) mat. Jeg bruker ekstremt mye tid på kjøkkenet, og lager egentlig alt mulig rart. Deeerfor tenkte jeg at jeg kunne dele noe av det med dere Så følg med videre - og spør gjerne dersom det er noe du lurer på, eller kom med forslag dersom du vil at jeg skal forsøke å lage noe Veldig mye av inspirasjonen til det jeg baker har jeg hentet fra disse to bloggene: www.kriweb.no www.dedication.blogg.no Edit: Samler alle oppskriftene på førstesiden, så er det litt enklere å finne frem Middagstips... Indisk kyllingsuppe Per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet i strimler 1/2 eple (gjerne ett som smaker mye!) 1 gulrot 1 løk 1/3 brokkoli (og alt av annet grønnsaker du måtte ønske) 1/2 chili (uten frø) 1 fedd hvitløk 1 ss revet ingefær (fersk!!!) 0,4 dl vann 1 hønsebuljongterning 2 dl (H)melk Finhakk løk, hvitløk og chili, riv ingefær, eple og gulrot. Ha løken i en kjele (gjerne teflon) og stek til den er blank, Dersom du trenger det kan du feks tilsette 1/2 ts kokosolje. Ha så i gulrot, eple, hvitløk, chili og ingefær. La steke en liten stund (1-2 minutter) før du har i brokkoli og kylling (rå). la dette steke i 2-3 minutter før du tilsetter buljong og væske. La alt småputre i 10 minutter (slik at kyllingen blir gjennomkokt). Til fest kan du bytte ut hmelken med kremfløte og serverer med nanbrød Kcal: ca 400 hvorav 50 g protein Kylling i østersaus per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet 2-300 g sopp 1/2 brokkoli 1 løk saften fra 1 lime 2 ss østersaus 1 ss soyasaus 1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus 2 fedd hvitløk 1/3 rød chili 1 ss ingefær, revet Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier. Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer. Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner Biff med tilbehør Til en (fitnessbloggenjente)person 200 g Biff av ønsket kvalitet 2 fedd hvitløk 1/3 brokkoli 1/2 (medium) blomkålhode 1 liten potet 200 g sjampinjong 1 løk ønsket mengde salat... 1 god ts smør 2 ss mager kesam salt og pepper Ta biffen ut av kjøleskapet i god tid, ha på salt, pepper og hvitløk (eller annet krydder om ønskelig). Kutt løk og sopp i fine skiver, sett til side. Kutt opp blomkål og poteter - sett til koking (IKKE ha salt i vannet). Ha i ett fedd hvitløk. Gjør klart brokkoli i kjele med kalt vann, sett på denne ca 5-7 minutter før maten skal serveres. Varm en panne til ca 70 % av maks, ha i smøret og legg i biffen. La steke i ca 1 minutt på den ene siden før du snur den. Jeg liker min medium-rå, så lar den steke ca 2 minutter på den andre siden. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie og legg til siden. Når blomkål og potet er ferdig kokt heller du av vannet og moser alt med en stavmikser. tilsett en 11 mager kesam, salt og pepper. Slå av platen, men la mosen stå der så den holder seg varm. Ha så sopp og løk i pannen (neeei, ikke vask den etter biffen) og la surre til løken er blank og soppen er myk. strø over salt, pepper og 1 ss mager kesam, rør rundt - skal ikke koke. Pakk ut biffen, hell den kjøttsaften som evt måtte være til overs over soppsausen. Server med brokkoli og salat Til fest kan du ha fløte i sausen og smør og rømme i mosen! Kcal: ca 560, 60 gram proteiner Vårruller! 2 gulrøtter 1 løk 1/2 kinakål 150 g bønnespirer 1 ss ingefær (revet) 1 chili (finhakket, med eller uten frø) saften av 1/2 lime 3 ss østersaus 2 ss soyasaus (jeg bruker mørk, lys er også greit) 400 g karbonadedeig Riv gulrøtter og løk på et rivjern og finhakk kinakålen. Chilien finhakkes og ingefæren rives. Bønnespirene vaskes (dersom de er hermetiserte), men ferske er best! Brun karbonadedeigen i en teflonpanne, uten fett. Har du litt og litt i pannen mens du steker slipper du at pannen blir kald og karbonadedeigen begynner å koke - vi vil ha den stekt! Legg kjøttet til side og tilsett en teskje kokosolje i pannen, sammen med gulrøttene og løken. Når denne har surret litt har du i ingefær og chili. La steke i 1 minutt før du tilsetter kinakål og bønnespirer. Når smakene har satt seg godt (ca 5 minutter steketid tilsammen) tilsetter du kjøtt, østersaus, soyasaus og limesaft. La dette surre i 2-3 minutter før du tar det av pannen. Du kan nå enten spise det slik, men f.eks ris ved siden av, eller så kan du lage vårruller! Jeg lagde mine superduperstore i dag, så slipper jeg å bruke så mye vårrulldeig, men du kan gjerne lage de litt mindre. Ta deig -Får kjøpt det i innvandrersjapper Legg på blandingen i det ene hjørnet, eller mitt på som jeg nå ser at jeg gjorde.. Ruuull sammen (hjørne, hjørne, hjørne, rull.) pensle med litt olje, og sett i ovnen på maks varme til de er gyllenbrune nam nam! Til fest kan du steke de i olje i pannen (aka frityrsteke) og servere med søt chilisaus Pizza! per (fitnessbloggenjente)person Bunn 15 g havregryn 1 ss soyamel (eller mandelmel) 1 liten ss bakepro 2 ss fiber 1/2 ts bakepulver salt, oregano og vann til passe kosistens. Gni utover ett pakepapir og sleng inn i ovnen på maks varme i 5 minutter Fyll: 1 ss tomatsaus 150-200 g kjøtt ( røkt skinke, karbonadedeig, kylling...) 70 g mais (eller hvaaa du vil) 1 ss kesam blandet med 1 ss keso (som "ost") fersk basilikum. Ha på den forhåndsstekte bunnen inn i ovnen i 4-8 minutter LAg til flere personer! Gryterett 400 g karbonadedeig 1 boks hermetisk sopp 1 ss mais 1 boks hakkede tomater (visste dere at det er 70 kcal mer i en boks ferdigkrydret tomatsaus enn i den naturelle?) 1/4 chili 2 fedd hvitløk 1 god spiseskje ingefær oregano salt pepper Stekte løken mør i litt vann før jeg tilsatte karbonadedeigen. Da denne var stekt hadde jeg i krydder, tomatsaus, sopp og mais. Lot det småputre i ca 15 minutter. Serverte med en salat av.. Issalat rapidosalat ruccolasalat hodekål revne gulrøtter revne rødbetter tomater Kylling i søt chilisaus 1 løk 1 kyllingfilet Brunes i varm panne med 1 ts kokosolje 1ss revet ingefær 2 fedd hvitløk Finhakkes og tilsettes løk/kylling 1/4 brokkoli 1 stooor champignon 1/2 liten gulrot Kuttes og tilsettes 1ss søt chilisaus og 2ss vann. Blandes og helles over før servering Ååå.. Er det noen av dere som liker sushi? Anbefaler DENNEsiden Gode makikomboer er..: Laks og vårløk Laks og purre Laks, vårløk/purre og avocado og/eller agurk Kveite, avocado og purre Kveite og vårløk Scampi (stekt) og vårløk Scampi og mango ... Ja her er det bare å variere til tusen! Serveres med soyasaus, wasabi og ingefær Hjemmelagede fiskekaker Siden vi var ganske mange brukte jeg disse målene (ca, selvsagt) 1.3 kg sei 1 stor purreløk, hakket 1 egg 1 ss potetmel 2 fedd hvitløk, hakket 1 ss soyasaus salt sitronpepper (evt sitron og pepper) Alt has i en foodprossessor og smashes sammen. Ikke la den gå for lenge, du vil ha litt biter igjen - ikke farse. Form til passelige fiskekaker og stek i litt olje. Ved siden av lagde jeg en saus av 1 fiskebuljongterning 5 dl vann litt hakket purre jevning av maizena 2 ss mager kesam salt pepper noen dråper sitron kok opp buljongen med purre, maizena, salt og pepper. La den koke så den tykner litt. Tilsett kesamen før servering (skal ikke kokes) Jeg serverte med romanescokål, gulrøtter, poteter og litt ekstra mager kesam. Delissia! Waldorfsalat En stor bolle bilde fra google To epler, skrelt To pærer, skrelt En boks ananas (hermetisert) 3-4 stilker stangselleri 250-300 g druer En neve valnøtter 1 boks mager mager kesam 2 ss lett majones (etter smak) Kutt opp all frukten i passe biter (terninger), stangsellerien noe mindre. Bland mager kesam sammen med majonesen og hell over all frukten. Rør rundt og pynt med valnøtter og noen (røde) druer. Smaker best på dag 2! til og med jeg lot meg overbevise av denne, og jeg er waldorfsalatelsker nr 1. Flinke mammaen min Søte fristelser... Jordbærgele 1,2 dl vann 150 g jordbær 1,5 ss natreen 1 ss fun saft (bringebær, wildberries..) 1-2 plater gelatin Ha vann, jordbær og natreen i en glassbolle og sett den over en kjele med kokende vann. La den stå, rør litt innimellom, til noe av jordbærsaften er ute i vannet. Denne satte jeg over en kjele med kokende vann. Rørte rundt i røra til jordbærene hadde satt litt farge på vannen (lyserødt). Mens dette kokkelerte har du gelatinplatene i litt kaldt vann, slik at de blir myke.Tilsett dette i jordbærblandingen sammen med saften. settes kaldt! Serveringsklar etter 2-3 timer. Serveres med eldorado sukkerfri vaniljesaus (Meny) og litt ekstra ferske jordbær. Bananmuffins 2 modne bananer 4 eggehvitter 2 eggeplommer 2 never hakkede valnøtter (kan sløyfes) ca 90 g proteinpulver (sjokolade) en t-skje pulverkaffe 1 t-skje kanel 1 liten ss natreen (eller annen søtning) 1 ts fiberhusk (gjør de saftigere!!!) Mos bananene og bland sammen med eggeplommene og alt det tørre Stivpisk eggehvittene, og bland forsiktig samen og hell i en kakeform eller i muffinsformer. Har du de i muffinsformer er det perfekt å ta en til frokost, eller som en liten dessert. Jeg stekte de i ovnen (over/undervarme) på 180 grader i 18 minutter, før jeg skrudde den ned til 100 og stekte i ca 10 min til. Tips: Kan fryses, men er best ferske Kjempegode med syltetøy på... De ultimate proteinvaflene 20 g havregryn (2 ss) (60 kcal, 80% karb) 30 g proteinpulver (120 kcal, 24 gprot) 1 ts fuberhusk (lite) 2 ss sukrin 3 suketter 4 ss varmt vann 1 egg (90 kcal, 5-10 g prot, 5 g fett) 1 hvitte (20 kcal, 5 g prot) 1 ss kesam ( 15-20 g, 15 kcal - 3-4 g prot) kanel, vaniljedråper, kardemomme... Løs suketten i varmt vann, tilsett alt det andre. La svelle i min ti minutter -stek! Etter treningsshake Per (fitnessbloggenjente)person 100 g (frosne) jordbær 1 liten banan 1 scoop jordbær proteinpulver ( ca 30-35 g) 3 suketter løst i 1,5 dl varmt vann 0,5 dl biola (kan sløyfes) 1 ts lime/sitronsaft Blend it! Tips: Bruker du ikke frosne bær så tilsett isbiter Bruker du ikke biola kan den bli vel søt, bruk gjerne litt "surere" bær som bringebær, rips eller liknende Tips: La svelle en stund. Jo lenger jo bedre Ikke stek for lenge!!! De er ferdige med en gang de slipper jernet IKKE ha i natron eller annet hevemiddel Sjokoladekake 2 egg 2 eggehviter 3 ss sukrin 6 ss annen søtning (eks splenda) 1 boks hvite bønner 1 ss smør 4 ss mager kesam eller skyr naturell 20-30 g sjokoladeprotein 4-5 ss økologisk kakao 1 ts vaniljepulver 1 ts bakepulver Skyll bønnene under vann. Møs de så med en gaffel. Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning. Smelt smøret. Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver. Hell deigen i en form, 20 * 30 cm. Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter. Avkjøl. Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin. Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform) Tips: Ikke stek for lenge! Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2 Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren Proteinbarer 350 g peanøttsmør 250 g honning 5 dl proteinpulver 8sjokolade!) litt vaniljeessens Gni sammen med hendene, spre utover en form, sett kjølig. Gir ca 10 barer, næringsinnhold per bar: 18 g fett, 20 g prot, 26 g karbohydrater. Tips: Jeg brukte en "argentinsk honning". Den er ikke like flytende som den vanlige honningen, og smaker heller ikke så honning. syns dette passet veldig bra og proteinbarene ble faste og fine.Bruk bakepapir i formen..Det gjorde ikke jegBruk ett proteinpulver du liker! Verdens beste burgere 200 g (elg)kjøttdeig 1 ss hakket ingefær 1 fedd hvitløk 1/3 rød chili 1/4 finhakket løk litt salt, pepper og cumin 1 ts potetmel Smæsj alt sammen, og la stå litt så smakene setter seg. Lag to burgere som du steker i en middels varm panne (uten fett), 2 minutter på begge sider. La den så steke til du får ønsket stekegrad (liker mine røde inni, men dersom du bruker kjøpedeig anbefales ikke dette). Server med.. 200 g poteter stekt sammen med resten av løken og en ts kokosolje. 2 ts mager kesam, en liten tskje søt chilisaus, 6-7 dråper "syltagurksaft", 1 liten tskje karri og en dråpe ketchup Nammenamme... [ATTACH]17046[/ATTACH] stille, Therese, Cheesecake og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Indisk kyllingsuppe [ATTACH]3091[/ATTACH] Per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet i strimler 1/2 eple (gjerne ett som smaker mye!) 1 gulrot 1 løk 1/3 brokkoli (og alt av annet grønnsaker du måtte ønske) 1/2 chili (uten frø) 1 fedd hvitløk 1 ss revet ingefær (fersk!!!) 0,4 dl vann 1 hønsebuljongterning 2 dl (H)melk Finhakk løk, hvitløk og chili, riv ingefær, eple og gulrot. Ha løken i en kjele (gjerne teflon) og stek til den er blank, Dersom du trenger det kan du feks tilsette 1/2 ts kokosolje. Ha så i gulrot, eple, hvitløk, chili og ingefær. La steke en liten stund (1-2 minutter) før du har i brokkoli og kylling (rå). la dette steke i 2-3 minutter før du tilsetter buljong og væske. La alt småputre i 10 minutter (slik at kyllingen blir gjennomkokt). Til fest kan du bytte ut hmelken med kremfløte og serverer med nanbrød Kcal: ca 400 hvorav 50 g protein Annix, Anna_92, Fredrik og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Dette liker vi! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Kylling i østersaus [ATTACH]3092[/ATTACH] per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet 2-300 g sopp 1/2 brokkoli 1 løk saften fra 1 lime 2 ss østersaus 1 ss soyasaus 1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus 2 fedd hvitløk 1/3 rød chili 1 ss ingefær, revet Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier. Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer. Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner Megan 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70765 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Kylling i østersaus [ATTACH]3092[/ATTACH] per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet 2-300 g sopp 1/2 brokkoli 1 løk saften fra 1 lime 2 ss østersaus 1 ss soyasaus 1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus 2 fedd hvitløk 1/3 rød chili 1 ss ingefær, revet Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier. Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer. Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner NAAAM! Skal prøves til helgen, UTEN tvil jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70770 Del på andre sider Flere delingsvalg…
RobinJ Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 En liten hellstrøm i deg? Må si jeg ble sulten Kanksje jeg må prøve noe av dette selv jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Biff med tilbehør [ATTACH]3093[/ATTACH] [ATTACH]3094[/ATTACH] Til en (fitnessbloggenjente)person 200 g Biff av ønsket kvalitet 2 fedd hvitløk 1/3 brokkoli 1/2 (medium) blomkålhode 1 liten potet 200 g sjampinjong 1 løk ønsket mengde salat... 1 god ts smør 2 ss mager kesam salt og pepper Ta biffen ut av kjøleskapet i god tid, ha på salt, pepper og hvitløk (eller annet krydder om ønskelig). Kutt løk og sopp i fine skiver, sett til side. Kutt opp blomkål og poteter - sett til koking (IKKE ha salt i vannet). Ha i ett fedd hvitløk. Gjør klart brokkoli i kjele med kalt vann, sett på denne ca 5-7 minutter før maten skal serveres. Varm en panne til ca 70 % av maks, ha i smøret og legg i biffen. La steke i ca 1 minutt på den ene siden før du snur den. Jeg liker min medium-rå, så lar den steke ca 2 minutter på den andre siden. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie og legg til siden. Når blomkål og potet er ferdig kokt heller du av vannet og moser alt med en stavmikser. tilsett en 11 mager kesam, salt og pepper. Slå av platen, men la mosen stå der så den holder seg varm. Ha så sopp og løk i pannen (neeei, ikke vask den etter biffen) og la surre til løken er blank og soppen er myk. strø over salt, pepper og 1 ss mager kesam, rør rundt - skal ikke koke. Pakk ut biffen, hell den kjøttsaften som evt måtte være til overs over soppsausen. Server med brokkoli og salat Til fest kan du ha fløte i sausen og smør og rømme i mosen! Kcal: ca 560, 60 gram proteiner Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 En liten hellstrøm i deg? Må si jeg ble sulten Kanksje jeg må prøve noe av dette selv Glad i å lage mat i allefall Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 De ultimate proteinvaflene [ATTACH]3098[/ATTACH] 20 g havregryn (2 ss) (60 kcal, 80% karb) 30 g proteinpulver (120 kcal, 24 gprot) 1 ts fuberhusk (lite) 2 ss sukrin 3 suketter 4 ss varmt vann 1 egg (90 kcal, 5-10 g prot, 5 g fett) 1 hvitte (20 kcal, 5 g prot) 1 ss kesam ( 15-20 g, 15 kcal - 3-4 g prot) kanel, vaniljedråper, kardemomme... Løs suketten i varmt vann, tilsett alt det andre. La svelle i min ti minutter -stek! Tips: La svelle en stund. Jo lenger jo bedre Ikke stek for lenge!!! De er ferdige med en gang de slipper jernet IKKE ha i natron eller annet hevemiddel Megan og hoppsann 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70810 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Glad i å lage mat i allefall + 1 Kult at du tar bilde av det! Alltid gøy å sa hva andre tryller frem også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Sjokoladekake [ATTACH]3101[/ATTACH] 2 egg 2 eggehviter 3 ss sukrin 6 ss annen søtning (eks splenda) 1 boks hvite bønner 1 ss smør 4 ss mager kesam eller skyr naturell 20-30 g sjokoladeprotein 4-5 ss økologisk kakao 1 ts vaniljepulver 1 ts bakepulver Skyll bønnene under vann. Møs de så med en gaffel. Pisk eggene og eggehvitene med sukrin og søtning. Smelt smøret. Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver. Hell deigen i en form, 20 * 30 cm. Stek på 175 grader i ca 15-20 minutter. Avkjøl. Her har jeg servert med lune bær søtet med sukrin. Hele kaken inneholder i underkant av 1000 kcal (medium kakeform) Tips: Ikke stek for lenge! Går fint ann å oppbevare noen dager i kjøleskape, enda bedre på dag 2 Jeg hadde i 6 ss kakao, gav en veldig intens sjokoladesmak. Juster etter hva du liker, smak på røren Jarle og hoppsann 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 + 1 Kult at du tar bilde av det! Alltid gøy å sa hva andre tryller frem også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjonana Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Denne tråden kommer til å bli farlig kjenner jeg... jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Kylling i østersaus [ATTACH]3092[/ATTACH] per (fitnessbloggenjente)person 200 g kyllingfilet 2-300 g sopp 1/2 brokkoli 1 løk saften fra 1 lime 2 ss østersaus 1 ss soyasaus 1/4 ts natreen eller 1 ss sweet chilisaus 2 fedd hvitløk 1/3 rød chili 1 ss ingefær, revet Kutt opp kylling, løk, sopp og brokkoli i passende biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Ha kyllingen i en kjele/panne (gjerne med teflon! hvis ikke bruk litt kokosolje) ved ikke så alt for høy varme. ca 70% av maks bruker jeg. Når den er nesten gjennomstekt tilsetter du chili, hvitløk og ingefær og rører rundt ett par ganger før du tilsetter brokkoli, løk, sopp og alt av sausegreier. Kok opp og la putre i 3-4 minutter før du serverer. Til fest kan steke i litt ekstra olje og tilsette litt ekstra søt chilisaus Kcal: ca 350, hvorav 49g proteiner skal prøve dette elsker øster saus til alt grønt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70875 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Denne tråden kommer til å bli farlig kjenner jeg... Farlig sunn skal prøve dette elsker øster saus til alt grønt Ja, det er supergodt om jeg skal si det selv ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70878 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Liker denne tråden, sett bort ifra at jeg akkurat har konsumert et måltid på 1000kcal og nå ble sulten igjen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Derpedino Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Mye tar du for å sende meg en vaffel i posten ? evt. et sjokoladekakestykke Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette M Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Nam! Denne tråden kommer til å bli gull for matglad jenter:D (og hvem av oss er ikke det lissåm?^^) Her skal jeg plukke middagstips!:thumbsup: jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-70985 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 13. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2011 Mye tar du for å sende meg en vaffel i posten ? evt. et sjokoladekakestykke har vacuumpakkemaskin hjemme. skal tenke på det. så bra dere liker det :-) Mette M og Derpedino 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-71011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaL007 Skrevet 13. desember 2011 Del Skrevet 13. desember 2011 Ida skal på trening om 5 min, og har ikke noe mat. Ida ser NY TRÅ PÅ FB:O Ida klikker seg ivrig inn. Ida ser masse deilig mat. Ida blir mer vinderdepremert enn hun var etter å ha insett at hun ikke hadde noe guttemann i sofaen med like fin kropp som "bilde, din kropp" tråden. Ida går på trening sulten. (Ida hater når folk omtaler seg selv i 3person.) jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2290-camillas-matlogg/#findComment-71040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.