Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Pleier alltid å lage en skål med havregrøt, yoghurt naturell, cottage cheese, rosiner, epler og kanel til kvelds. I dag bakte jeg og har igjen 4 eggehviter etter baksten. Tenker ikke å bruke alle, men hvordan smaker det med eggehviter i grøt, er det godt? Og hva kan jeg isåfall ha oppå etterpå? :)

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg har alltid eggehviter i grøten min. Koker opp havregrøten, så tilsetter jeg eggehviten og lar det koke litt. Så tar jeg det av platen og tilfører eventuelle andre ting du vil ha i. Jeg pleier å gjøre det enkelt å bare tilsette proteinpulver etterpå, men alt det andre du har i fungerer nok flott.

Gjest QueenWinther
Skrevet
Lykkes liv - - skal funke veldig bra med eggehviter! kjør på :) sjekk linken, en god oppskrift der
Skrevet

Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens!:D

Annonse

Skrevet
  "_Marie_ skrev:
Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens!:D

Har bare eggehviter nå, så må nesten prøve med bare de i dag :)

Skrevet

Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg :meh:

  • 1 år senere...
Skrevet

Det er jo helt nydelig! Koker grøten i microen, så putter jeg oppi eggehvitter og inn og ut av mikroen på lavere watt til ønsket konsistens. Ingen klumper og smaker ikke egg. Putter så gjerne litt kanel, to bs kokoskrem, cottage cheese og pynter med bær/frukt/nøtter. Mm<3

Skrevet
  "Felicie skrev:
Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg :meh:

Du hadde i vann også eller? :p

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...