Felicie Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Hei! Pleier alltid å lage en skål med havregrøt, yoghurt naturell, cottage cheese, rosiner, epler og kanel til kvelds. I dag bakte jeg og har igjen 4 eggehviter etter baksten. Tenker ikke å bruke alle, men hvordan smaker det med eggehviter i grøt, er det godt? Og hva kan jeg isåfall ha oppå etterpå? Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Jeg har alltid eggehviter i grøten min. Koker opp havregrøten, så tilsetter jeg eggehviten og lar det koke litt. Så tar jeg det av platen og tilfører eventuelle andre ting du vil ha i. Jeg pleier å gjøre det enkelt å bare tilsette proteinpulver etterpå, men alt det andre du har i fungerer nok flott. Siter
Chirion Crocket Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Hvis du er ute etter og øke proteinimengden foreslår jeg at du gjør som jeg og bytter halvparten av havregryna med malte mandler. Bruker også vaniljekesam og smør i grøten, og selvfølgelig salt. Siter
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Skrevet 9. mai 2013 Okei. Er allergisk mot mandler nå som det er pollensesong, uff.. Men har lyst til å prøve med eggehvite For variasjonens skyld Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Lykkes liv - - skal funke veldig bra med eggehviter! kjør på sjekk linken, en god oppskrift der Siter
CelineMaria Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens! Siter
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Skrevet 9. mai 2013 "_Marie_ skrev: Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens! Har bare eggehviter nå, så må nesten prøve med bare de i dag Siter
CelineMaria Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 "Felicie skrev: Har bare eggehviter nå, så må nesten prøve med bare de i dag Selvfølgelig! Men til en annen gang om du bare har hele egg så kan du bruke hele. Og pass på å ikke kok grøten lenge når eggehvittene er oppi, da blir de til klumper. Felicie 1 Siter
Idina Skrevet 9. mai 2013 Skrevet 9. mai 2013 Elsker eggehviter i grøten! Gjerne med klumper, som det blir hvis jeg må lage det i mikro'n (da med lettkokte havregryn) Siter
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Skrevet 9. mai 2013 Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg Raptorial 1 Siter
Augis Skrevet 25. mai 2014 Skrevet 25. mai 2014 Egget er jo ikke rått lenger når det er varmebehandla i havregrøt. Siter
miaheart Skrevet 25. mai 2014 Skrevet 25. mai 2014 Det er jo helt nydelig! Koker grøten i microen, så putter jeg oppi eggehvitter og inn og ut av mikroen på lavere watt til ønsket konsistens. Ingen klumper og smaker ikke egg. Putter så gjerne litt kanel, to bs kokoskrem, cottage cheese og pynter med bær/frukt/nøtter. Mm<3 FitFish 1 Siter
Therese Skrevet 26. mai 2014 Skrevet 26. mai 2014 "Felicie skrev: Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg Du hadde i vann også eller? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.