Felicie Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Hei! Pleier alltid å lage en skål med havregrøt, yoghurt naturell, cottage cheese, rosiner, epler og kanel til kvelds. I dag bakte jeg og har igjen 4 eggehviter etter baksten. Tenker ikke å bruke alle, men hvordan smaker det med eggehviter i grøt, er det godt? Og hva kan jeg isåfall ha oppå etterpå? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Jeg har alltid eggehviter i grøten min. Koker opp havregrøten, så tilsetter jeg eggehviten og lar det koke litt. Så tar jeg det av platen og tilfører eventuelle andre ting du vil ha i. Jeg pleier å gjøre det enkelt å bare tilsette proteinpulver etterpå, men alt det andre du har i fungerer nok flott. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chirion Crocket Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Hvis du er ute etter og øke proteinimengden foreslår jeg at du gjør som jeg og bytter halvparten av havregryna med malte mandler. Bruker også vaniljekesam og smør i grøten, og selvfølgelig salt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Okei. Er allergisk mot mandler nå som det er pollensesong, uff.. Men har lyst til å prøve med eggehvite For variasjonens skyld Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest QueenWinther Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Lykkes liv - - skal funke veldig bra med eggehviter! kjør på sjekk linken, en god oppskrift der Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CelineMaria Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Det er superdigg med eggehvitter!!!! Har alltid egg i havregrøt om jeg har det tillgjengelig. Men til deres informasjon - om dere skal bruke eggehvitter som ikke allerede er skilt fra eggeplomme: hele egg - med plomme altså- funker nesten enda bedre i grøten. Mer protein og næring, og skikkelig digg konsistens! Har bare eggehviter nå, så må nesten prøve med bare de i dag Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CelineMaria Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Har bare eggehviter nå, så må nesten prøve med bare de i dag Selvfølgelig! Men til en annen gang om du bare har hele egg så kan du bruke hele. Og pass på å ikke kok grøten lenge når eggehvittene er oppi, da blir de til klumper. Felicie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idina Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Elsker eggehviter i grøten! Gjerne med klumper, som det blir hvis jeg må lage det i mikro'n (da med lettkokte havregryn) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg Raptorial 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augis Skrevet 25. mai 2014 Del Skrevet 25. mai 2014 Egget er jo ikke rått lenger når det er varmebehandla i havregrøt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 25. mai 2014 Del Skrevet 25. mai 2014 Det er jo helt nydelig! Koker grøten i microen, så putter jeg oppi eggehvitter og inn og ut av mikroen på lavere watt til ønsket konsistens. Ingen klumper og smaker ikke egg. Putter så gjerne litt kanel, to bs kokoskrem, cottage cheese og pynter med bær/frukt/nøtter. Mm<3 FitFish 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 26. mai 2014 Del Skrevet 26. mai 2014 Da var bollen med havregryn fortært. Beklager å skuffe dere, men havregrøt på eggehviter blir ikke en gjenganger her i huset. Det var helt greit etter at jeg dynka det i cottage cheese, eple, rosin og kanel, men off.. Er noe med den seigete konsistensen, egge-smaken og tanken på rått egg Du hadde i vann også eller? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.