Jane Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Kyllingkjøttdeg er og blir ekkelt, med mindre det er hjemmekverna av kyllingfilet Siter
Velvet Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Kyllingkjøttdeg er og blir ekkelt, med mindre det er hjemmekverna av kyllingfilet Muligens fordi den kjøpedeigen ikke er kverna kyllingfilet, men kverna restekylling? jallajalla 1 Siter
Jane Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Muligens fordi den kjøpedeigen ikke er kverna kyllingfilet, men kverna restekylling? Jepp.... Siter
jallajalla Skrevet 30. november 2011 Forfatter Skrevet 30. november 2011 Med andte ord bidrar jeg til en bærekraftig verden ved å spise det som er igjen av dyret - helt greit for meg! Selv om kjøttdeig av "selvskutt" elg er og forblir best Carina Otnæs og Andy 2 Siter
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Siter
Lily Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Hva med heller å ønske seg ei kjøttkvern til jul (om ikke kjøpe en selv) når man allerede bruker så mye tid på å lage og tenke på hva man spiser. 2kg kyllingfilet poser på rimi koster 114,- kr (som da blir underkant av 23 kr for 400 g)sett av en 15 min tid i uka og bare la kverna gjøre jobben for deg. Magrere blir det ikke. enjoy:D Og slipp hodebryet med "hvor mye fett var det i den kjøttdeigen" Helt enig! Mye billigere, og så enkel! Akkurat som med det smørmaset som media hele tiden prater om. Hallo; fløte eller rømme + salt, hvor vanskelig kan det bli liksom. Forundrer med ikke om at det om noen år blir "omelett på karong"-krise. Alle blir så opptatt av å få i seg proteiner, så omelett på boks salget skrus opp. Knekke egge er nemlig risikosport - farlige greier! :cool: Siter
Lily Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Hva med heller å ønske seg ei kjøttkvern til jul (om ikke kjøpe en selv) når man allerede bruker så mye tid på å lage og tenke på hva man spiser. 2kg kyllingfilet poser på rimi koster 114,- kr (som da blir underkant av 23 kr for 400 g)sett av en 15 min tid i uka og bare la kverna gjøre jobben for deg. Magrere blir det ikke. enjoy:D Og slipp hodebryet med "hvor mye fett var det i den kjøttdeigen" Helt enig! Mye billigere, og så enkel! Akkurat som med det smørmaset som media hele tiden prater om. Hallo; fløte eller rømme + salt, hvor vanskelig kan det bli liksom. Forundrer med ikke om at det om noen år blir "omelett på karong"-krise. Alle blir så opptatt av å få i seg proteiner, så omelett på boks salget skrus opp. Knekke egge er nemlig risikosport - farlige greier! :cool: Siter
Velvet Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) jammen så bra da. TO pakker i panna da. *klask* Siter
Fredrik Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Har du veid den etter du har stekt den så er det ikke så rart. Det er mye vann i kjøttdeig, som forsvinner under steking. Kaloriinnholdet er beregnet ut i fra kjøttet rått, og selv om 300g rå kjøttdeig blir 260 gram stekte er det kaloriinnholdet per 100 x 3 du har fått i deg. Siter
wheysted Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Er dette sant? Det må sjekkes ut til neste gang :S føler meg lurt! Jeg personlig har forresten ingen hemninger, så jeg vasker kjøttdeigen min! Siter
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Har du veid den etter du har stekt den så er det ikke så rart. Det er mye vann i kjøttdeig, som forsvinner under steking. Kaloriinnholdet er beregnet ut i fra kjøttet rått, og selv om 300g rå kjøttdeig blir 260 gram stekte er det kaloriinnholdet per 100 x 3 du har fått i deg. Eh, nei, jeg veide den FØR steking Jeg skulle nemlig lage to burgere på 150 gram hver. Det gikk jo ikke Siter
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Skrevet 8. desember 2011 Er dette sant? Det må sjekkes ut til neste gang :S føler meg lurt! Jeg personlig har forresten ingen hemninger, så jeg vasker kjøttdeigen min! Jeg skal veie neste pakke også Men, jeg skrev dette på facebook (facebook-hore) og så sier en kompis da: 300 er nettovekt. gjennomsnittet på pakkene skal ligge på rundt 30..... hehe, jeg vet. men det er desverre slik det fungerer. når alt blir gjort på maskin som det blir i dag, så er blir det litt vanskelig at alle pakkene skal veie akkurat 300...... teorien er ikke ulogisk. når du tenker på tempoet maskinen er nødt til å holde for å lage nok mat, og få det ut i butikkene kjappest mulig, så er det litt vanskelig å veie den nøyaktig. dessuten har nesten all man man får kjøpt nettovekt og ikke nøyaktig vekt når det gjelder den mangden Så, kanskje han har rett? Jeg skal uansett starte å veie kjøttdeigen, for å se om det stemmer, det han sier . Stemmer det så synes jeg de burde opplyse om det xD Siter
Velvet Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Da har jeg vaska kyllingkjøttdeigen min ( er på proteinfaste) og jeg tror egentlig ikke at det forsvinner så mye fett ut av maten ved å vaske den... Marte83 1 Siter
Lily Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Da har jeg vaska kyllingkjøttdeigen min ( er på proteinfaste) og jeg tror egentlig ikke at det forsvinner så mye fett ut av maten ved å vaske den... Jeg ville heller kjøpt meg en kjøttkvern jeg, hvis man absolutt skal ha den magrere Da kan man kverne kyllingfilet eller kyllingindrefilet - magrere får man det ikke! Siter
Uhlen Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Jeg skal veie neste pakke også Men, jeg skrev dette på facebook (facebook-hore) og så sier en kompis da: 300 er nettovekt. gjennomsnittet på pakkene skal ligge på rundt 30..... hehe, jeg vet. men det er desverre slik det fungerer. når alt blir gjort på maskin som det blir i dag, så er blir det litt vanskelig at alle pakkene skal veie akkurat 300. ..... teorien er ikke ulogisk. når du tenker på tempoet maskinen er nødt til å holde for å lage nok mat, og få det ut i butikkene kjappest mulig, så er det litt vanskelig å veie den nøyaktig. dessuten har nesten all man man får kjøpt nettovekt og ikke nøyaktig vekt når det gjelder den mangden Så, kanskje han har rett? Jeg skal uansett starte å veie kjøttdeigen, for å se om det stemmer, det han sier . Stemmer det så synes jeg de burde opplyse om det xD Selvfølgelig går det på gjennomsnitts-vekt. Slik er det med alt som produseres i store mengder. Men vil anta at prior eller hvor enn du har kjøpt kyllingkjøttdeig fra, har en spesifisert godkjent feilmargin, fks 275g - 325g = godkjent. Synes 250g hørtes drøyt ut... Siter
Opheliia Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Selvfølgelig går det på gjennomsnitts-vekt. Slik er det med alt som produseres i store mengder. Men vil anta at prior eller hvor enn du har kjøpt kyllingkjøttdeig fra, har en spesifisert godkjent feilmargin, fks 275g - 325g = godkjent. Synes 250g hørtes drøyt ut... Helt ok at du synes det hørtes drøyt ut..men det er faktisk så enkelt som at jeg veide den og da var det 250 gram i pakken hvor det står 300 gram. Bryr meg ikke sånn utrolig mye at det ikke er presis 300 gram, men at det er minus 50 gram blir litt hvis det er normalen i pakkene jeg kjøper når jeg kjøper 300 gram. Siter
Dzg Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Det koster bare 2 kroner ekstra for karbonadedeig i forhold til vanlig kjøttdeig på Rema 1000 Siter
nano Skrevet 18. januar 2012 Skrevet 18. januar 2012 Det koster bare 2 kroner ekstra for karbonadedeig i forhold til vanlig kjøttdeig på Rema 1000 Whaaat? Hvilket merke? Vil ha! Her får vi 600 g solvinge kyllingkjøttdeig til 25 kr, mens jeg mener at 400 g karbonadedeig kosta en god del mer. Siter
Velvet Skrevet 18. januar 2012 Skrevet 18. januar 2012 Whaaat? Hvilket merke? Vil ha! Her får vi 600 g solvinge kyllingkjøttdeig til 25 kr, mens jeg mener at 400 g karbonadedeig kosta en god del mer. 600 gram kyllingkjøttdeig 25 kroner 2 300grams kyllingkjøttdeig 36 kroner 500 gram kjøttdeig 39 kroner 400 gram karbonadedeig 34 kroner Trenger vel ikke være rakettforsker for å se hva som er billigst Siter
Dzg Skrevet 18. januar 2012 Skrevet 18. januar 2012 Koster vel 34kr for 400g, men det er mye bedre enn kyllingkjøttdeig. Jane og Opheliia 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.