Jane Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Kyllingkjøttdeg er og blir ekkelt, med mindre det er hjemmekverna av kyllingfilet Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-56797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Kyllingkjøttdeg er og blir ekkelt, med mindre det er hjemmekverna av kyllingfilet Muligens fordi den kjøpedeigen ikke er kverna kyllingfilet, men kverna restekylling? jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-56818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 30. november 2011 Del Skrevet 30. november 2011 Muligens fordi den kjøpedeigen ikke er kverna kyllingfilet, men kverna restekylling? Jepp.... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-56822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 30. november 2011 Forfatter Del Skrevet 30. november 2011 Med andte ord bidrar jeg til en bærekraftig verden ved å spise det som er igjen av dyret - helt greit for meg! Selv om kjøttdeig av "selvskutt" elg er og forblir best Andy og Carina Otnæs 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-56969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Hva med heller å ønske seg ei kjøttkvern til jul (om ikke kjøpe en selv) når man allerede bruker så mye tid på å lage og tenke på hva man spiser. 2kg kyllingfilet poser på rimi koster 114,- kr (som da blir underkant av 23 kr for 400 g)sett av en 15 min tid i uka og bare la kverna gjøre jobben for deg. Magrere blir det ikke. enjoy:D Og slipp hodebryet med "hvor mye fett var det i den kjøttdeigen" Helt enig! Mye billigere, og så enkel! Akkurat som med det smørmaset som media hele tiden prater om. Hallo; fløte eller rømme + salt, hvor vanskelig kan det bli liksom. Forundrer med ikke om at det om noen år blir "omelett på karong"-krise. Alle blir så opptatt av å få i seg proteiner, så omelett på boks salget skrus opp. Knekke egge er nemlig risikosport - farlige greier! :cool: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Hva med heller å ønske seg ei kjøttkvern til jul (om ikke kjøpe en selv) når man allerede bruker så mye tid på å lage og tenke på hva man spiser. 2kg kyllingfilet poser på rimi koster 114,- kr (som da blir underkant av 23 kr for 400 g)sett av en 15 min tid i uka og bare la kverna gjøre jobben for deg. Magrere blir det ikke. enjoy:D Og slipp hodebryet med "hvor mye fett var det i den kjøttdeigen" Helt enig! Mye billigere, og så enkel! Akkurat som med det smørmaset som media hele tiden prater om. Hallo; fløte eller rømme + salt, hvor vanskelig kan det bli liksom. Forundrer med ikke om at det om noen år blir "omelett på karong"-krise. Alle blir så opptatt av å få i seg proteiner, så omelett på boks salget skrus opp. Knekke egge er nemlig risikosport - farlige greier! :cool: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) jammen så bra da. TO pakker i panna da. *klask* Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredrik Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Har du veid den etter du har stekt den så er det ikke så rart. Det er mye vann i kjøttdeig, som forsvinner under steking. Kaloriinnholdet er beregnet ut i fra kjøttet rått, og selv om 300g rå kjøttdeig blir 260 gram stekte er det kaloriinnholdet per 100 x 3 du har fått i deg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Apropos kyllingkjøttdeig...jeg fikk sjokk. Jeg har levd i ei boble. Jeg har trodd at når det står 300 gram så er det 300 gram i pakken. Men jeg veide den..det var 254 gram (Og så fikk jeg beskjed at når det står 300/400/osv gram så betyr det kjøtt+innpakning=300/400 gram..I did not know *skuffa*) Er dette sant? Det må sjekkes ut til neste gang :S føler meg lurt! Jeg personlig har forresten ingen hemninger, så jeg vasker kjøttdeigen min! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Har du veid den etter du har stekt den så er det ikke så rart. Det er mye vann i kjøttdeig, som forsvinner under steking. Kaloriinnholdet er beregnet ut i fra kjøttet rått, og selv om 300g rå kjøttdeig blir 260 gram stekte er det kaloriinnholdet per 100 x 3 du har fått i deg. Eh, nei, jeg veide den FØR steking Jeg skulle nemlig lage to burgere på 150 gram hver. Det gikk jo ikke Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Er dette sant? Det må sjekkes ut til neste gang :S føler meg lurt! Jeg personlig har forresten ingen hemninger, så jeg vasker kjøttdeigen min! Jeg skal veie neste pakke også Men, jeg skrev dette på facebook (facebook-hore) og så sier en kompis da: 300 er nettovekt. gjennomsnittet på pakkene skal ligge på rundt 30..... hehe, jeg vet. men det er desverre slik det fungerer. når alt blir gjort på maskin som det blir i dag, så er blir det litt vanskelig at alle pakkene skal veie akkurat 300...... teorien er ikke ulogisk. når du tenker på tempoet maskinen er nødt til å holde for å lage nok mat, og få det ut i butikkene kjappest mulig, så er det litt vanskelig å veie den nøyaktig. dessuten har nesten all man man får kjøpt nettovekt og ikke nøyaktig vekt når det gjelder den mangden Så, kanskje han har rett? Jeg skal uansett starte å veie kjøttdeigen, for å se om det stemmer, det han sier . Stemmer det så synes jeg de burde opplyse om det xD Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-64954 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Da har jeg vaska kyllingkjøttdeigen min ( er på proteinfaste) og jeg tror egentlig ikke at det forsvinner så mye fett ut av maten ved å vaske den... Marte83 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-107605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Da har jeg vaska kyllingkjøttdeigen min ( er på proteinfaste) og jeg tror egentlig ikke at det forsvinner så mye fett ut av maten ved å vaske den... Jeg ville heller kjøpt meg en kjøttkvern jeg, hvis man absolutt skal ha den magrere Da kan man kverne kyllingfilet eller kyllingindrefilet - magrere får man det ikke! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-107679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Uhlen Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Jeg skal veie neste pakke også Men, jeg skrev dette på facebook (facebook-hore) og så sier en kompis da: 300 er nettovekt. gjennomsnittet på pakkene skal ligge på rundt 30..... hehe, jeg vet. men det er desverre slik det fungerer. når alt blir gjort på maskin som det blir i dag, så er blir det litt vanskelig at alle pakkene skal veie akkurat 300. ..... teorien er ikke ulogisk. når du tenker på tempoet maskinen er nødt til å holde for å lage nok mat, og få det ut i butikkene kjappest mulig, så er det litt vanskelig å veie den nøyaktig. dessuten har nesten all man man får kjøpt nettovekt og ikke nøyaktig vekt når det gjelder den mangden Så, kanskje han har rett? Jeg skal uansett starte å veie kjøttdeigen, for å se om det stemmer, det han sier . Stemmer det så synes jeg de burde opplyse om det xD Selvfølgelig går det på gjennomsnitts-vekt. Slik er det med alt som produseres i store mengder. Men vil anta at prior eller hvor enn du har kjøpt kyllingkjøttdeig fra, har en spesifisert godkjent feilmargin, fks 275g - 325g = godkjent. Synes 250g hørtes drøyt ut... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-107717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Selvfølgelig går det på gjennomsnitts-vekt. Slik er det med alt som produseres i store mengder. Men vil anta at prior eller hvor enn du har kjøpt kyllingkjøttdeig fra, har en spesifisert godkjent feilmargin, fks 275g - 325g = godkjent. Synes 250g hørtes drøyt ut... Helt ok at du synes det hørtes drøyt ut..men det er faktisk så enkelt som at jeg veide den og da var det 250 gram i pakken hvor det står 300 gram. Bryr meg ikke sånn utrolig mye at det ikke er presis 300 gram, men at det er minus 50 gram blir litt hvis det er normalen i pakkene jeg kjøper når jeg kjøper 300 gram. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-108531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dzg Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Det koster bare 2 kroner ekstra for karbonadedeig i forhold til vanlig kjøttdeig på Rema 1000 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-108615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Det koster bare 2 kroner ekstra for karbonadedeig i forhold til vanlig kjøttdeig på Rema 1000 Whaaat? Hvilket merke? Vil ha! Her får vi 600 g solvinge kyllingkjøttdeig til 25 kr, mens jeg mener at 400 g karbonadedeig kosta en god del mer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-108949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Whaaat? Hvilket merke? Vil ha! Her får vi 600 g solvinge kyllingkjøttdeig til 25 kr, mens jeg mener at 400 g karbonadedeig kosta en god del mer. 600 gram kyllingkjøttdeig 25 kroner 2 300grams kyllingkjøttdeig 36 kroner 500 gram kjøttdeig 39 kroner 400 gram karbonadedeig 34 kroner Trenger vel ikke være rakettforsker for å se hva som er billigst Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-108955 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dzg Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Koster vel 34kr for 400g, men det er mye bedre enn kyllingkjøttdeig. Opheliia og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1870-vaske-kj%C3%B8ttdeig/page/3/#findComment-109103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.