Gå til innhold

Uhlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Både vanilje og sjokolade fra ON smaker himmelsk!
 2. Enig. Blei ikke imponert over myoprotein, smakte greit alle sammen, men kan ikke måle seg med ON gold standard imo.
 3. Confining the time in which you eat makes you slimmer
 4. Uhlen

  Kalorier i sprit?

  Jo, men de kommer du ikke rundt, uansett hvilken type du velger. Og jeg orker i hvertfall ikke å sitte hjemme og sture hver helg, for å oppnå gresk gud-fysikken.
 5. Uhlen

  Kalorier i sprit?

  Du skal slippe å gjøre alt for mye research, bare sjekk linken jeg posta, så ser du at rom (sammen med vodka, whisky, gin, tequila, cognac osv) ikke har karbs. Bland disse med coke zero etc, så kan du greit drikke uten så alt for dårlig samvittighet!
 6. Uhlen

  Kalorier i sprit?

  Skjønner ikke hvordan du kan si at folk bør styre unna rom. Rom (sammen med whisky, gin og vodka) er vel uten karbs (og dermed å foretrekke på diett), om jeg ikke tar feil? Forsåvidt en fin oversikt: getdrunknotfat
 7. Den må du begrunne tror jeg...
 8. Mine to center: Kjør frokosten din til kveldsmat (eventuelt ettertrenings-måltid) og lag heller en omelett eller salat med egg, tunfisk osv til frokost. Og om du vil/har tid til å lage tre middagsmåltider per dag, med kjøtt, ris og grønnsaker, go ahead. Men personlig spiser jeg heller 500g kjøtt i slengen, og bruker tiden på andre ting.
 9. Kesam = Fattig på fett (og dermed mindre kcal tot) CC = Fattig på carbs Personlig synes jeg CC smaker sykt godt, så lenge du blander det med de riktige tingene. Kesam bruker jeg bare til taco og andre middagsretter (som rømmeerstatning).
 10. Svar: Aldri mer muskler. Ultimatum: Aldri mer spise cottage cheese, eller aldri mer spise godteri/potetgull?
 11. Uhlen

  København!!

  Gir denne en liten bump! Drar til Dublin på fredag, og på flyturen tilbake må jeg "mellomlande" i København. Dvs, jeg lander kl 1320 i køben, og flyet videre til Bergen går 2240. Altså endeeel timer i mellom der, hvor jeg ikke gidder å bare sitte på flyplassen og gjespe. Sååå, noen som har forslag til aktiviteter i mellomtiden her? Ligger sentrum langt unna flyplassen for eksempel?
 12. Uhlen

  Proteinkilder

  Lite vits i å diskutere dette imo, når gamalost smaker som det gjør. :cool:
 13. Okei, jeg hadde (har) skeivfordeling i lats selv. Fikk spørsmål om jeg trente med et fast mixedgrip i markløft, noe som kunne bekreftes. Har i etterpåklokskapens navn byttet til å kjøre overhåndsgrep under oppvarmingssett og alternere mellom forskjellige mixed-grips på arbeidssettene.
×
×
 • Opprett ny...