Tigeren Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Dette brødet fra norgesbakeriet har følgende næringsinnhold: Per 100g vare: Protein: 25g Karbohydrater: 6.7g Fett: 6.9g Energi: 203kcal Spørsmålet er, hvordan er det mulig å få til dette næringsinnholdet, utfra ingredienslisten? Brødet har jo like mye proteiner per 100g som ren kyllingfilet Smaker helt ok også!? Issah 1 Siter
Oddis Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Hvetegluten som viktigste ingrediens... Selv om man ikke er glutenintollerant blir jo dette fryktelig mye gluten. Og faren for å utvikle intollerans vil antageligvis kunne øke regner jeg med? Vegard Lysne Ninian 1 Siter
Tigeren Skrevet 16. november 2012 Forfatter Skrevet 16. november 2012 Selges på Rimi og ICA. Hvis dette stemmer, så kan man jo momse reint brød og spise sunt som bare det! Siter
Kirstij Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Ikke at jeg har så ekstremt mye greie på det, men er det ikke slik at hvetegluten inneholder ganske lite karbohydrater? For her er vel glutenet fjernet fra melet? Arrester meg gjerne om jeg tar feil! Tror forresten det koster 27 eller noe på Rimi. . Siter
Oddis Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Ikke at jeg har så ekstremt mye greie på det, men er det ikke slik at hvetegluten inneholder ganske lite karbohydrater? For her er vel glutenet fjernet fra melet? Motsatt. Hvetegluten er alt glutenet man man fjerner fra melet når man lager hvetestivelse (uten gluten). Siter
heisveis Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Dette brødet høres ut som djevelen selv. Tar ikke i dette med ildtang en gang. Kom igjen; gluten og soyabønner som hovedingredienser? Ninian, LilleSanne og mag 3 Siter
Gjest Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Allerede føyd gjennom to av disse. Dritgodt og digg konsistens. Løp og kjøp. Anbefaler likevel Ingers Lavkarbo mer om du finner det. Har det i allefall på kiwi. Macros per brødskive der er 80cals, 5g protein, 7g carbs, 2,4g fett og hele 4,7g fiber(!!) Siter
mag Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Hvor mye Soya er det i dette brødet da? Tror jeg holder meg til Ingers Lavkarbo! Siter
Tamara Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 nei ikke noe for meg. Møllerens lavkarbo som du baker selv er bra, samme med easy living sitt. JEG synes det er bra for der er det ikke hvetemel i. jeg spiser ikke hvetemel. Har en flott bakemaskin, nå er det glutenfritt havrebrød fra toro som skal prøves. men spiser ærligtalt ikke mye brød. Men som ett tips så er det over 30 gram protein i soya mel pr hundre gram. det er jo utrolig. Men til dere som vet mest ? Er protein fra soya ett fullgodt protein ? Siter
StiligeCecilie Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Dette brødet høres ut som djevelen selv. Tar ikke i dette med ildtang en gang. Kom igjen; gluten og soyabønner som hovedingredienser? Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, så jeg er nysgjerrig på din mening. Kan du utdype? Siter
MartinK Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Er protein fra soya ett fullgodt protein ? Ja, det er det. Soyaprotein har faktisk høyere PDCAAS verdi enn kjøtt. Siter
heisveis Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, så jeg er nysgjerrig på din mening. Kan du utdype? 1) Gluten er ikke et bra protein, jfr.: The Whole Grain Scam « AnthonyColpo 2) Soya kan redusere testosteronnivåer og hindre proteinopptaket: Soy, the Protein Killer Ninian, StiligeCecilie og Kimae 3 Siter
Tigeren Skrevet 16. november 2012 Forfatter Skrevet 16. november 2012 Høres ut som dette brødet ikke er fullt så bra som det ser ut som Siter
LeanMachine Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Hørt veldig mange som bruker det som sverger til Lavkarbo . Skeptisk . hmm . Siter
Vegard L Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Hvetegluten som viktigste ingrediens... Selv om man ikke er glutenintollerant blir jo dette fryktelig mye gluten. Og faren for å utvikle intollerans vil antageligvis kunne øke regner jeg med? Vegard Lysne Faren for intoleranse og utvikling av cøliaki er størst når man er ung. Utover dette har jeg ikke hørt om at dette er et problem å regne med hos de som tåler gluten. Det er likevel mange som reagerer på gluten uten å ha cøliaki, såkalt ikke-cøliakisk glutenintoleranse. Det forklarer hvorfor mange blir kvitt diverse mageproblemer ved å kutte ut gluten fra kostholdet. Vegard Lysne bump! En vanlig oppfatning blant dem som fronter lavkarbo er at slike erstatningsprodukter, altså lavkarboversjoner av typisk høykarbomat som brød og pasta, ikke er det man bør basere kostholdet sitt på. Jeg vil støtte meg til denne, på lik linje som at jeg ikke syns det er en god ide å basere seg på lett-ditt og lett-datt. Det handler hovedsakelig om mengde, og en bedre løsning i mine øyne er å heller redusere mengden brød (tynnere skiver, mer pålegg) fremfor å bytte til en lavkarbovariant. Oddis, Tigeren, BadWolf og 1 annen 4 Siter
Lame Nordstrom Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Vegard Lysne (for tredje gang). Soyaprotein får mye (ufortjent) pes. Hvor mye kan man egentlig spise av dette hver dag før det påvirker deg negativt på noen måte? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.