Jump to content

mag

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 1. Aldri helt forstått hvorfor det skal være vanskeligere å holde vekta. Å gå i daglig kaloriunderskudd er jo på sin måte "slitsomt". Skal man holde vekta derimot, kan man jo kose seg i energibalanse
 2. mag

  AAS=Magi?

  Her var det mange drøye påstander. 1: Dexter jackson trener ikke til failure og derfor er det automatisk genetikken som gjør han til en av de beste bodybuilderne de siste årene? Dette blir jo ganske tåpelig da mye ny forskning viser at failure treing ikke nødvendigvis er det beste eller er nødvendig. 2: Han spise KFC kylling store deler av året. Hva så? Mye proteiner å hente der, og han har ett ganske stor kaloriforbruk som han må fylle opp. Alle må ikke holde på med "bikinifittnes dietten" med buer speltlomper, proteinpizza, proteinfluff, cottace cheese og grøt med stevia på. 3: Kai Green trener som en idiot 75% av året? Samtlige filmer jeg har sett så trener han hardt med tilnærmet lik perfekt teknikk i samtlige øvelser. Og han viser stor kunnskap om hver eneste øvelse. Tror heller ikke det er mulig å bli verdens beste (imo) bodybuilder med 25% effektiv trening. Det er da nok folk som bruker AAS her i verden til at noen kombinerer AAS med 100% treing, 100% diett og god genetikk (hva enn det er). Rart ingen va disse klarer å utkonkurrere Kai Greene og de andre olympia deltakerne. Til slutt må jeg spørre: hva er det egentlig han duden i filmen er "pro" deltaker i? Han er jo ikke i nærheten av de største gutta.
 3. Okei, jeg gir meg, bomma der gitt. Endel mer vann i eggehviten med andre ord
 4. 100g egg blir sikkert 10g prot hvis man fjerner plomma, men 100g ren eggehvite må dermed bli mer enn 10g. ? :)
 5. Anbefaler alle å se filmen Kai Greene - Overkill.
 6. For mye sink, spesielt på tom mage, kan føre til kvalme. Hvor mye sink er det i tablettene du tar? Rundt 20mg bør være nok for deg tenker jeg.
 7. Egg protein med vaniljesmak kanskje? =) http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/100-egg-protein-908-g Vitol, 100% Egg White Protein, Ice Cream Vanilla Flavor, 40 oz (1132 g) Powder - iHerb.com
 8. mag

  Lovehandles

  Fact eller Broscience? (for all del, fan av endel broscience også jeg:D ) Aldri vært lavere enn rundt 10-12% og vurderer om jeg skal gjøre en skikkelig innsats for å få vekk alt som er av lovehandles. Er bare så kjedelig at jeg får 10000 synlige blodårer på resten av kroppen før fettet begynner å forsvinne fra håndtakene. Med hensyn til gainsa jeg går glipp av ved å deffe fra 12-14% til feks 7% fett, spørs om det er verdt det om de er tilbake for fullt bare jeg nærmer meg 10% igjen.
 9. 900g bøtta med Fjordlandsgrøt og en liten shake blanda med vann.
 10. Fått bestilt enda? Hvis ikke har Komplett veldig mange gode pc'r til salgs denne helgen: Komplett.no Se nederst på siden.
 11. 500w skal være nok, men det er få ulemper med å velge en på feks 600w isteden, men det skal ikke være nødvendig. Selv en i7 3770 har tdp på 77watt, gtx 660 er målt til maks 188 watt (7950 ca 230w), og da med en harddisk vill du ligge på under 300w ved helt maks forbruk. Alle strømforsyninger i dag har en effektivitet på minst 80%. Fordelen med en på 600-700w er jo at den ikke trenger å byttes hvis du feks ønsker å kjøpe ett skjermkort som bruker mer strøm, eller feks ønsker å sette inn ett ekstra gtx660 i sli.
 12. Dette er jo bare halve bildet! Skal være ett til under som er nøyaktig likt, bare byttet ut "doughter" med "son", først da det virkelig er morsomt
 13. Maskinene begge maskinene er nok gode valg! Selv har jeg foretrukket intel de siste årene da de stort sett har vært endel raskere pr Ghz. Både intel og Amd bytter socket på cpu/hovedkort relativt ofte, så hvis du kjøper en rask cpu i dag, vil nok både Amd og Intel ha byttet socket når prosessoren er blitt utdatert (4+ år). Skjerm En 4 år gammel dataskjerm kan både være ganske god, og den kan være veldig dårlig. Sannsynligheten for at den er for liten nok er ganske stor! Er veldig kjedelig å spille på en 19" sammenliknet med 24". Minne Til de fleste spill og oppgaver holder det med 4gb ram, men det er greit å gå for 8gb nå som det er så billig. 16gb kommer du ikke til å få bruk for med det første, kanskje aldri, dette er også lett å oppgradere. Ssd/hdd Forskjellen i gaming ytelse er lik null, men du vil minst halvere loade tid, pluss at maskinen vil oppleves litt raskere(oppstart av maskin og programmer osv) Ssd er ikke nødvendig, men en luksus jeg ikke vil leve uten. Hva ville jeg valgt? Begge alternativene over er gode, selv hadde jeg bygget alt selv med en ssd til 600kr, 8gb ram, en Intel i5 prosessor, passende kabinett med ønsket design og størrelse, 500w+ strømforsyning og så dyrt skjermkort som overhodet mulig innenfor budsjettet. gtx660, gtx670, Radeon 7950 eller 7970 mest sannsynlig.
×
×
 • Create New...