Gjest aaa Skrevet 30. september 2011 Skrevet 30. september 2011 For de som ikke gidder lese er oppsummeringen til at ren myse kun anbefales rett før treningsøkta, mens kasein eller en blanding av kasein og myse anbefales resten av dagen. Jeg kjører 50/50 myse/kasein etter trening, men ren kasein ellers. Siter
Marita Skrevet 1. oktober 2011 Skrevet 1. oktober 2011 Om noen har fantastiske erfaringer med et kaseinprodukt er det bare å hyle! :thumbsup: Kristianne 1 Siter
Gjest aaa Skrevet 1. oktober 2011 Skrevet 1. oktober 2011 Tja...som jeg nevnte bruker jeg Optimum kasein-isolat med sjokolade. Etter trening tar jeg en scoop kasein og en scoop myse Sondre Lauritsen 1 Siter
Kenneth Andresen Skrevet 1. oktober 2011 Skrevet 1. oktober 2011 Elsker PVL Iso-Gold med Sjokoladesmak, smaker som milkshake med skummetmelk - Forøvrig aldri prøvd med vann, men det er nå så! Har en pose med 4,5kg ON 100% Whey Gold Standard med Rocky Road smak, skal visstnok smake som marshmallows, virker spennende! Noen som har prøvd den før? Tenkte jeg skulle spare den til jeg har brukt opp det andre... hehe... Siter
Effy Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Har kjøpt dalblads three in one med sjokoladesmak og den er kjempe god Ble anbefalt i butikken, noen andre som har prøvd med tre proteintyper? http://www.dalblads-nutrition.se/eshop/category12/THREE-IN-ONE.aspx Smakte ihvertfall digg og var lett å blande ut, imotsetning til noen fra pf.. Siter
nano Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 http://www.gmax.no/produkt/127631(BC_1)/tech-nutrition-prozyme-3-kg-mryp-sjokolade/?orderRef=6886772e20a74a4f90823564050b80a1 Hva er erfaringene med denne da? Håper de er bra, for bestile nettopp 3 kg. Hehe... Mitt første proteinpulver, så nå kan jeg endelig begynne å lage pannekaker :-D Siter
Gjest aaa Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 http://www.gmax.no/produkt/127631(BC_1)/tech-nutrition-prozyme-3-kg-mryp-sjokolade/?orderRef=6886772e20a74a4f90823564050b80a1 Hva er erfaringene med denne da? Håper de er bra, for bestile nettopp 3 kg. Hehe... Mitt første proteinpulver, så nå kan jeg endelig begynne å lage pannekaker :-D Skulle likt å se dem bevise at det var et av verdens mest komplette proteiner, jeg. Og 90% er vel ikke et isolat, men et konsentrat...?... Siter
8687766 Skrevet 7. oktober 2011 Skrevet 7. oktober 2011 Gymgrossiten sin whey protein, enkelt å greit billig! Siter
Torstein Gamst Skrevet 7. oktober 2011 Skrevet 7. oktober 2011 Og 90% er vel ikke et isolat, men et konsentrat...?... TN prozyme har vel noe under 85% protein og det er jo bra og det er et isolat, det står jeg at det er et isolat, hvorfor skulle det ikke være det ? Siter
Gjest aaa Skrevet 7. oktober 2011 Skrevet 7. oktober 2011 TN prozyme har vel noe under 85% protein og det er jo bra og det er et isolat, det står jeg at det er et isolat, hvorfor skulle det ikke være det ? Det var det spørsmålstegnet var til for...å vise at det ikke var en fast påstand. Sjekket litt tilbake, og det er så langt jeg kan se delte meninger på om konsentrat er 80% eller 90%. Så da sier vi like gjerne at det er et isolat både på grunn av at jeg ikke gidder å diskutere det, og fordi det sikkert er det. Hvilke tester viser at det er bra, forresten? Siter
Torstein Gamst Skrevet 7. oktober 2011 Skrevet 7. oktober 2011 Om en vare er konsentrat eller isolat har med renseprosessen å gjøre, ikke hvor mange % protein det er i varen, det finnes isolater med under 70% protein på det Norske markedet. TN oppgir at varen er en blanding av myseprotein isolat og melkeprotein isolat (tmp) og da får man vel bare stole på det når de sier det. Dette skulle normalt gi noe slikt som 82-85% proteininnhold og det stemmer nok sikkert Sondre Lauritsen 1 Siter
Gjest Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Kan noen si litt om dette proteinpulveret og hvorfor det er så latterlig billig? Siter
Gjest aaa Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Kan noen si litt om dette proteinpulveret og hvorfor det er så latterlig billig? Konsentrat, ikke isolat. Jeg synes det var mye fett og karbo, men smaker sikkert bedre... Siter
Gjest Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Konsentrat, ikke isolat. Hva er forskjellen i praksis? :b Det smaker forresten ikke særlig godt. Siter
Gjest aaa Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Hva er forskjellen i praksis? :b Det smaker forresten ikke særlig godt. Et isolat er mer konsentrert enn et konsentrat. Med andre ord mer go-saker (les: protein). I tillegg har du kvaliteten på det som er der, da... Siter
Gjest Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Et isolat er mer konsentrert enn et konsentrat. Med andre ord mer go-saker (les: protein). I tillegg har du kvaliteten på det som er der, da... Ok. Så du ville altså ikke gått for det selv om du var en lutfattig student som jeg uheldigvis er? Siter
goforit Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Flere proteinpulver jeg synes smaker godt utblandet i melk/bakverk, men ikke fult så mange jeg synes smaker godt utblandet i bare vann (som blir brukt etter trening og i havregryna). Så favorittene akkurat nå er Iso-Gold sjokolade og Prozyme i både sjokolade, jordbær og vanilje. Smaker nam utblandet i vann :thumbsup: Siter
Gjest aaa Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Ok. Så du ville altså ikke gått for det selv om du var en lutfattig student som jeg uheldigvis er? Hvis den har alle de essensielle aminosyrene er det sikkert et greit kjøp. Nå får du bra proteinpulver til ca dobbel pris, så jeg hadde vel kanskje gått for noe som ikke smaker rompe når jeg først skulle kjøpe. Siter
Jannicke Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Prozyme med banan-smak. Godis! Jeg blander med melk. Jeg har ikke prøvd så mye forskjellig, men har til dags dato ikke funnet noe pulver som smaker godt med vann. Siter
Gjest aaa Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Prozyme med banan-smak. Godis! Jeg blander med melk. Jeg har ikke prøvd så mye forskjellig, men har til dags dato ikke funnet noe pulver som smaker godt med vann. Stort sett alt kasein smaker bra med vann. Det er jo hovedsakelig melk der fuktigheten er trukket ut Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.