Gå til innhold

Effy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Effy

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. jan. 1991
 1. Sjokoladesmak, 600 g, tatt 4 porsjoner av den så er mye igjen! Selges i Oslo området, kan sendes hvis du selv betaler porto.. 231 ny, selges for 150:)
 2. Joggetur i sola nå Håper energien strømmer på etter den turen, så jeg orker å lese mer til eksamen!
 3. 40 g glutenfrie havregryn med en dæsj vann i mikro'n også en ss pianøttsmør og sukrin, pluss 2 ss lakseolje og en sukkerfri redbull! Ikke den mest proteinrike frokosten akkurat, men får da i meg nok resten av dagen så det må jo gå bra
 4. Ser det er mange her med masse energi og alt går så bra, det er vel ikke unormalt å bli svimmel å slapp? Føler meg ikke akkurat i tipp topp form om dagen for å si det sånn. Følger oppskriften med 2,5 protein pr kg målvekt=150 g ca, ligger på rundt 30-35 g fett der dette er inkludert to ss med lakseolje, vet det bare står en i oppskriften, så evt kutte en ss. og ca 15 g karbs. dette resulterer i noe sånt som 900-1000kcal om dagen.. Hadde to refeeds måltider på søndag og skal ha igjen nå til søndag, er på dag 11 btw.Tenkte 3 uker, men det energinivået her og jobb på sykehjem og skole kjenner jeg
 5. Ekte starbucks på gardermoen
 6. M1 en boks mager kesam med 40 g havregryn og en del blåbær, pluss en proteinshake M2 Starbuckskaffe mocca da, fillern! også en skyr M3 to glutenfrie wraps med 200g karbonadeig og mais M4 en kyllingfilet og to søtpoteter med rød pesto:thumbsup:
 7. Prøv med en stepkasse på beinet foran også vanlig benk på beinet bak, synes det er mye bedre
 8. Åh, nå fikk jeg lyst på mere is!
 9. Fuck! en boks ben & jerry ALENE i leiligheten på en fredag! vet ikke om det er mere TRAGISK enn en synd, men ja! fortjente den litt da, har ikke spist sjokolade eller søtsaker på 3 uker OG jeg fikk B på eksamen Det var dagens unnskyldninger;)
 10. Jeg sliter litt sjæl, men magesekken begynner å bli større nå, så nærmer seg veldig det kcal nivået jeg skal på! Jeg tar to ss med lakseolje og vips så har du nesten 200 kcal. Kan du ikke drikke laktosefri heller? For det å bruke melk istedet for vann er jo gull! Eller så spiser jeg ofte 50 g havregryn med en boks cc og 30 g rosiner - ca 600 kcal og ikke så syykt mye mat.. Proteinpannekaker og forskjellig proteinbakst er også å anbefale
 11. Arg! Ble stoppet fra Iherb! Bestilte nå fra Bigvits, så krysser fingrene:thumbsup:
 12. Effy

  PF oppskrifter

  Jo, men sånn ellers synes jeg det er midt i blinken! Som tidligere bulimiker vet jeg at det plass til noen liter nedi der, bare man tøyer litt;) Tenkte å øke måltidene med 100 kcal til uka også 100 til etter det! Søtsuget er jo totalt borte, har ikke lyst på sjokolade eller noe!
 13. Effy

  PF oppskrifter

  Spiser 3 måltider med 600kcal hver, og til nå har jeg måttet droppe grønnsaker, for de tar jo plass i magen men har jo ingen kcal:p Begynner å komme seg nå da, men sliter litt fortsatt! Skal opp i kcal etterhvert, men ikke helt enda! Men uansett, så er det jo bare å legge ut noen oppskrifter, så kan jeg jo krympe de;) Er så lite oppfinnsom i matveien, men tenkte å ta en tur til sverige og se om det var noe glutenfrie hamburgerbrød/rundstykker eller noe snart, så jeg kan spise burger!
×
×
 • Opprett ny...