Gå til innhold

Torstein Gamst

Medlemmer
  • Innholdsteller

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Torstein Gamst

  • Rang
    Medlem
  • Bursdag 14. mai 1969

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://www.norkost.no
  1. Dette med å tåle oppvarming det kommer helt an på typen proteinråvare samt temperatur og hvor lenge denne temperaturen holdes. Det er forskjeller her på soya og f.eks myseprotein. Varmer man opp myse/whey til over 72grader i mer enn 20sekunder så skjer det noe og det er ikke positivt. Dette kan man også selv teste ut, bare å koke opp shaken og se hva som skjer, sitter du da med en klebrig klissete masse så har det skjedd ting med proteinshaken, å ødelegge proteinfraksjonene i pulveret er noe man ikke ønsker På meierinene så tas gjerne tempen opp til 72grader i under 20sekunder og så re
  2. Nuvel. Kosttilskudd er disse tingene vi vanligvis får i piller samt ting som single aminosyrer,multivitaminer, kreatin osv. Det hadde vel vært litt slitsomt å drive å leve på det only, man hadde vel sultet ihjel men det er vel proteinpulvre det snakkes om her ? Kosterstatter finnes det nok også om vi omdefinerer til å kalle det måltidserstatter (MRP) , da snakker vi protein/karbo/fett/vitaminer/mineraler/fiber osv som er satt sammen som et komplett måltid, dette som barer eller pulver.(MRPs, diettbarer som Nutrilett, morsmelkerstatning,medisinske næringsmidler osv osv). Gainere, b
  3. En realistisk smakstest (blindtest) med et panel på minst 10personer hadde jo vært veldig interessant men det krever jo at folk møtes rundt et bord slik at det kan kvalitetssikres at alle prøvene har korrekt vekt i forhold til anbefalt blandingsforhold og alle prøvene blandes i samme veske slik at smaksopplevelsen blir lik for alle testerne. Pulvre designes for en viss mengde veske og å sammenligne 2 proteinpulvre med f.eks sjokoladesmak der det ene er beregnet å blandes 40gram i 2dl veske og det andre 20gram i 4dl veske blir helt feil om man blander samme vekt pulver i like mye vann. Da kan
  4. Mener du det så har Ok det respekteres fullt ut, ikke noe problem. jeg har hatt fryktelig dårlig samvittighet av å selge udos choice selv og kommer til å ha det igjen om vi skulle finne på å selge det igjen men nå er det Fredag så vi gir oss der
  5. Du vet vel at en høykonsentrert er betydelig mer utsatt for harskning enn en standard 18/12 olje for eksempel ? Jeg kan sitere litt fra en post på et annet forum som sier litt om harskhet på oljer og et par ord om høykonsentrater, og litt om smakssetting av kapsler ?? slik CP har gjort blant andre.
  6. Hvorfor skal jeg selv sjekke opp harskningsgraden av en olje som ikke er interessant med tanke på harskning, og hvordan i alle verden kan noen mene at den ikke er interessant Hvorfor likte du EyeQ som alternativ til f.eks andre omega3 fiskeoljer i hyllene i vanlige helsekostbutikker ?
  7. Charles Poliquin har jeg lest om siden 90tallet og han har fått til mye bra men disse oljene han selger, hvorfor skulle de være bedre enn andre oljer ? For det første er det amerkansk olje, til informasjon så er USA verdens største importør av kinesiske oljer, oljer med elendig kvalitet, vet det er skrevet litt om kinesisk omega3 på et annet forum om man vil vite mer om dette, det er ikke bare hyggelig lesning, det er veldig mye made in USA made in China ute og går og når man ser at han har tilsatt smak i oljen (i kapslene) da trenger man ikke være den raskeste traktoren på tunet for å for
  8. beatea ! Kan du fortelle litt om hvordan anisidine og peroxidverdiene (totox) i udos choice utvikler seg og hvordan de påvirkes av lagring sammenlignet med marine oljer ? Du mener den er desidert best og.............. best i test. Det må jeg si er imponerende, kan du si noe om hva den ble sammenlignet med, har den slått marine oljer på EPA/DHA og evnt DPA innhold , har du disse testene så man kan få se hva det er som er testet her ? Kan de dokumentere totox i hver batch ? Jeg har selv solgt udos choice i mange år og aldri sett noen dokumentasjon som viser at dette er noe bedre enn linf
  9. herbal products 30th April 2011 http://tinyurl.com/5vocvnu
  10. Hvilken type vare er dette ? Hvordan har du oppbevart den ? Kvalitetsvare, oppbevart i kjøleskap og det skal gå greit, annen kvalitet oppbevart i romtemp, kast det rett i søpla
  11. Når man skal bruke slike ting og ønsker å være 100% sikker så er det jo bare å bruke varer som er produsert under skikkelige forhold. Se etter HACCP og ISO sertifiseringer som er fine ting å merke seg, gå til produsentens nettside og se etter deres side dedikert til å informere om kvalitet. Finnes det ikke en slik side så kontakt de og spør rett ut, kan du gi en 100% garanti for at xxxxx varen er dopingfri, har du en analyse å vise ? Om du f.eks er interessert i en vare, eksempelvis PF som var nevnt over her, da kan du gå på PF qualitysiden og se at de har HACCP innført i produksjonen. I
  12. Rett i overkant av 5% i følge label
  13. smaksprøve er nok mulig å få tak i
  14. Og om man er 2,01 høy Det er kvalitetsforskjeller men det går her på råvarevalg og whey er ofte whey sålenge det ikke er denaturert vare eller en lavkvalitetsvare men det kommer ofte fram via spesifikasjonene. Når det gjelder stor kontra liten bøtte, la oss si 1 kontra 3kilo så er det fint om du kan utdype påstanden din litt. La oss si at vi tar et vanlig pulver der holdbarhet er 2år om det er lagret fornuftig, kommer i forpakning som ikke slipper inn lys og holdes relativt kjølig under lagring. en 1kilos brukes i gjennomsnitt opp på 2uker mens en 3kilos brukes opp på 5-6uker i snit
  15. Rent fettforbrenningsmessig så er det ikke voldsomme greier å hente, selv ikke om du handler ting som ikke er lovlige i Norge (regner med Noen kommer til å nevne det som et alternativ). Det en vanlig slankepille derimot kan gjøre er å gire deg litt opp så du faktisk i en bivirkning av det forbruker mer energi når du føler deg litt mer våken (koffein og lignende). En annen ting er at noen av disse pillene kan hjelpe deg med søtsug osv og via det gjøre en diett lettere
×
×
  • Opprett ny...