Gå til innhold

Sondre Lauritsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sondre Lauritsen

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 23. okt. 1992
 1. * når det er kjempekjempe billig "diettmat/muskelmat" i en butikk og man hamstrer 1 handlevogn med bare 1-3 forskjellige typer mat, fordi man skal hjem å lagre det i frysern til man har bruk for det! * for hvær ukjente matvare man vurderer å kjøpe så MÅ man skjekke innholdsfortegnelsen før man legger den i vogna!
 2. ehm på gymgrossistens sin svenske side for Jack3d står det følgende: "Skall ej tas i samband med tävling av testade atleter. Denna produkt kan medföra positivt dopingsvar och skall därför Ej tas av testade atleter i samband med tävling. Produkter innehållande geranium (kan även gå under benämningarna: geranamin, 1,3-dimethylamylamine (DMAA) samt metylhexanamin) skall ej tas av testade atleter. Ämnet klassificeras enligt WADA som stimulantia och är förbjudet i samband med tävlning." om du ikke har hørt om WADA så burde du google det også.. evt bare google etter dopinglista, så finner du "
 3. siden det står matbutikk-kjede, så er det en del ting som setter begrensninger... skal ikke lyve, men om jeg hadde blitt butikksjef så hadde jeg tenk endel på overskuddet (alle vil jo gå mest mulig i overskudd). men, jeg ville startet priskrig med de andre kjedene i norge, F.eks kuttet momsen på frukt, grønt og rent kjøtt! i tillegg så ville jeg kuttet prisen ytteligere på div fileèter f. eks ytrefilè, indrefilet, entrecote, flatbiff, finnbiff, hvalbiff, kyllingfilet og bryst... etc etc, har jobbet i innen for salg og administrasjon på 5 forskjellige butikker, og ser at butikker selger vare
 4. hahahah, det du sa!^ har annvendet coca cola zero på lov calori/lov carb diet og har greid å droppe kg under perioden jeg drakk zero brus!
 5. Star Nutrition Whey-80 Banan: Helt OK smak om man blander det med vann, synes det smaker endel bedre med melk. Jordbær: Synes denne smaker best med vann, er ikke noe supergodt og ikke stygt, helt greit Bringebær: Denne minnet meg om Jordbær smaken, den var søt og god.. ikke det beste jeg har smakt. Mintsjokolade: Dette er den beste fra Star Nutrition's Whey 80 om man blander den i melk. fantastisk, men om man blander den i vann er den direkte gjyselig. Sjokolade: Er den jeg bruker mest, smaken er veldig grei i vann og i melk. Vanilje: har tendenser til å skumme veldig mye i melk, smaken
 6. Rosenrot er jo kalt som nordens ginseng! endel forskning har vist at Rosenrot m/rosaviner og slikt stuff har ført til økt Testosteron produskjon i kroppen, og det er jo noe alle som driver med trening vil ha! har brukt Star Nutritions Rosenrot, og må si meg veldig fornøyd med den, blir kvikk og føler jeg får bedre overskudd fra 1. uka jeg bruker det kombinert med endel andreting verdt pengene!
×
×
 • Opprett ny...