Aurelius Skrevet 6. november 2012 Skrevet 6. november 2012 Vanlig løk(= Tusen forskjellige bruksområder,såååå mange forskjellige smaker:) BadWolf og Regzine 2 Siter
Linjemannen Skrevet 6. november 2012 Skrevet 6. november 2012 Rå broccoli! Funker som en kule til stekt kjøtt/grillet kylling og en gulrot/chillisaltat (SomTam, thaistyle) Regzine 1 Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 Jeg pleier å spise grønnsaker som snacks. Da spiser jeg de rå, og favorittene er gulrot, brokkoli, blomkål, sukkererter, fryste erter, cherrytomater (selvom det egentlig defineres som en frukt), agurk (med sukrin), stangselleri, reddik, paprika, kålrot. (og sikkert fler). Friske grønnsaker smaker jo så fantastisk og naturlig godt. En dip kan enkelt lages med mager kesam chili, hvitløk, forskjellige urter eller favorittkrydrene. Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 Vanlig løk(= Tusen forskjellige bruksområder,såååå mange forskjellige smaker:) Ja, løk gik kjempe god smak. Jeg liker best store biter med rødløk i wok og thairetter. Ellers er sjarlottlauk supergod til alt Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 Rå broccoli! Funker som en kule til stekt kjøtt/grillet kylling og en gulrot/chillisaltat (SomTam, thaistyle) Har du noen oppskrifter? Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 Nei det var helt rett. Blir som når jeg ber om 2 hvitløk til curryen og så kommer noen med 2 fedd, wtf Hahah, ville sikkert komt med to fedd jeg og. 2 hvitløk var litt i meste laget, men hver sin smak heheh Siter
Linjemannen Skrevet 7. november 2012 Skrevet 7. november 2012 SomTam 2 store eller 3 mellomstore gulrøtter. raspet. I/2 hvitløk (4 fedd, eller så mye du selv ømsker) 1 tomat, slicet. 1/2 lime, skviset. 3 til 8 chilli (alt etter som hvor sterkt du vil ha det) 1 spiseskje sukker 1 teskje MSG (smaksforsterker, kjøpes på asiamat-foretninger) 3 spiseskjeer fiskesaus (kjøpes på asiamat-foretninger) 2 til 4 spiseskjeer peanøtter, støtes i morter først. Chuncky size bits. Alt lages i en morter - helst. Begynn med hviløk og mort sammen med chilli. Ha oppi gulrot-rasp og stamp sammen slik at chilli og hvitløk blander seg godt inn. Skvis lime, ha i fiskesaus, sukker, MSG - bland godt. Ha i tomat båter/skiver og støt sammen. (Skal ikke knuses fullstendig, bare få saften til å sette litt smak og gi lsødme) Server i en bolle/skål og strø peanøttene over. Liker du HOT thaimat, så er dette en sikker vinner! Thaiene har utallige varianter over denne salaten. Med fermentert fisk, for eksempel - svært krevende smak, for å si det slik. Andre med tørkede reker eller knust krabbe. Selv liker jeg best denne enkle versjonen. Får du litt dreis på det, så vil du få mange stjerner i boken om du lager og serverer noen thailandske venner denne retten. Regzine 1 Siter
Cheesecake Skrevet 7. november 2012 Skrevet 7. november 2012 The one and only: Olaf G., Liz og Regzine 3 Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 SomTam 2 store eller 3 mellomstore gulrøtter. raspet. I/2 hvitløk (4 fedd, eller så mye du selv ømsker) 1 tomat, slicet. 1/2 lime, skviset. 3 til 8 chilli (alt etter som hvor sterkt du vil ha det) 1 spiseskje sukker 1 teskje MSG (smaksforsterker, kjøpes på asiamat-foretninger) 3 spiseskjeer fiskesaus (kjøpes på asiamat-foretninger) 2 til 4 spiseskjeer peanøtter, støtes i morter først. Chuncky size bits. Alt lages i en morter - helst. Begynn med hviløk og mort sammen med chilli. Ha oppi gulrot-rasp og stamp sammen slik at chilli og hvitløk blander seg godt inn. Skvis lime, ha i fiskesaus, sukker, MSG - bland godt. Ha i tomat båter/skiver og støt sammen. (Skal ikke knuses fullstendig, bare få saften til å sette litt smak og gi lsødme) Server i en bolle/skål og strø peanøttene over. Liker du HOT thaimat, så er dette en sikker vinner! Thaiene har utallige varianter over denne salaten. Med fermentert fisk, for eksempel - svært krevende smak, for å si det slik. Andre med tørkede reker eller knust krabbe. Selv liker jeg best denne enkle versjonen. Får du litt dreis på det, så vil du få mange stjerner i boken om du lager og serverer noen thailandske venner denne retten. OMG- 3-8(!!!!) chili yum!! Elsker thaimat, og bestiller alltid HOT, nesten slik at jeg får svetteperler på nesen hahaha... Takk for oppskrift, skal prøves Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 The one and only: [ATTACH=full]70473[/ATTACH] love it Siter
Regzine Skrevet 7. november 2012 Forfatter Skrevet 7. november 2012 Spiser ikke grønnsaker hvorfor egentlig? Så mye gode vitaminer og mineraler det gir til kroppen, så er det jammen verdt å spise Siter
lone90 Skrevet 11. november 2012 Skrevet 11. november 2012 Vanskelig ! Alene og rått er det nok gulrot Regzine 1 Siter
Liz Skrevet 11. november 2012 Skrevet 11. november 2012 Søtpoteten, min beste venn Regzine og Sungrazer 2 Siter
FrustrertFrue Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 1. Avocado 2. Tomat og cherrytomat 3. Brokkoli, men den må være kokt. ellers løk i alle varianter, søtpotet og rød paprika Regzine 1 Siter
inaaa Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 1.Brokkoli 2.Løk av alle typer 3.Minimais Regzine 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.