Gå til innhold

Proteinbrownie


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Litt hard på utsiden og tørr inni.

Grunnen til det er nok plastiken som skal dekke bollen i mikroen, ellers fordamper alt vannet fra kaka, og den blir tørr.

Eneste måten å fikse dette i ovn er å tilsette fett i oppskrifta f.eks et helt egg med gule, smør, olje eller mager kesam, men da igjen går det ut over kaloriene o.s.v.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnen til det er nok plastiken som skal dekke bollen i mikroen, ellers fordamper alt vannet fra kaka, og den blir tørr.

Eneste måten å fikse dette i ovn er å tilsette fett i oppskrifta f.eks et helt egg med gule, smør, olje eller mager kesam, men da igjen går det ut over kaloriene o.s.v.

Eller kanskje aluminiumsfolie over i stedet?

Jeg skal hvertfall prøve i kveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...