Jump to content

SandraLinnea

Members
 • Content Count

  1168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SandraLinnea last won the day on March 26 2016

SandraLinnea had the most liked content!

About SandraLinnea

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 08/18/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I´m in! 163, 75 kg nå dagsdato og trener 4 ganger +/- i uken! Sommerkroppen skal nås uansett hva som skal til. Første single-sommeren min (kanskje farlig å si 5-6 mnd før? haha:LOL:) på flere år. Time to step it up!
 2. Gjør det ukjente til det kjente! :)

 3. Okei, så jeg kan egentlig spise det jeg vil nærmest? så lenge det er sunne karbohydrater? Hadde litt lyst til å lage kaken fra funksjonell mat (sjokoladekake eller eplekake), går det?
 4. Jeg har et spørsmål, og jeg følger PSMF til punkt og prikke. Hva kan jeg ev. spise som refeed? Jeg er i middels god form og skal ha i meg 486 gram (78kg x 6g. pr. kg. kroppsvekt) karbohydrater på refeed-dagen (6 timer lang refeed står det). Sushi kanskje? Jeg har veiedag hver tirsdag hadde jeg tenkt, når burde jeg ha refeed så det ikke går "utover" vekten på tirsdag? Står også at man bør ta pause etter 14 dager på diett, hvor lang burde denne pausen være? Jeg er usikker på hvilke prinsipper jeg skal spise etter endt diett (har tenkt 14-21 dager med 1. refeed dag i uken). Noen forslag?
 5. Er sushi jay og nay som refeed-måltid i løpet av en uke?
 6. Jeg skal også slenge meg ut på PSMF-dietten igjen. Det er 3 år siden sist jeg var på den i 2-3 uker. Jeg har noen kjærlighetskiloer som jeg skal få dratt av. Jeg har trent styrketrening i 4 år, men jeg vil ha en kick-start på kroppsfronten igjen. Det meste ligger bare psykisk hos meg, det er jeg den første til å innrømme Jeg er snart 21 år, 164 cm høy og veier hele 78 kg at the moment. Sist jeg sjekket kroppsmassen min var det 52 kg muskler og 32,7 % fett. Jeg har skrevet ut ´oppdatering av PSMF-dietten´ fra fitnessbloggen.no. Er det noen regler om hva man kan drikke? Slik som zero-bruser (cola zero/pepsi), fun-light-saft? Tyggis? Masse vann? Jeg syntes ikke jeg kan ha lest det noe sted. [ATTACH]145351[/ATTACH] Dit vil jeg igjen! Her var det en vekt på 69/70 kg. [ATTACH]145352[/ATTACH] Her på 78 kg.. Som sagt, jeg vil at denne psmf-dietten skal være en kick-start på treningen min igjen, og få meg opp av dette "hullet" hvor det ikke finnes noe motivasjon til trening eller kosthold. Jeg er endelig gire på å komme i gang igjen etter en liten avkobling av alt som gjelder mat og trening. Har noen tips om hvor mange gram kjøtt jeg burde spise til hvert måltid? På oppsettet fra fitnessbloggen så stod det ish 160 gram kylling, 200 gram karbonadedeig. Jeg syntes det er litt lite for meg, og vil spise mer. Ser for meg mer 200/250 gram kjøtt til hvert måltid, hva med deg? Hva tror du? Jeg tar imot all tips med et smil! PSMF blir fullført i hvert fall, men tror jeg skal ha et oppkarbingsmåltid pr. uke? Vil holde på i 2 uker også gå over til low-carb/paleo. Hva mener du?
 7. Min er glatt, og er ikke matt i fargen i det hele tatt. De er høye på livet med en bredere kant på toppen. Hadde jeg vært deg ville jeg leth gått for en slik tights heller ikke gjennomsiktig!! Det er et STORT krav fra min side
 8. Prøvde under armour sine!!! fantastisk tights! Er helt i himmelen på trening, og i tillegg er den ikke overpriset! Dette er et merke jeg kommer til å fortsette å kjøpe!
 9. Jeg har fått smaksprøver på dem, men syntes de ikke var gode noen av dem. Syntes de var kornete..
 10. Hei! Jeg sliter virkelig med å finne proteinpulveret som jeg kan nyte når jeg skal drikke det. Har prøvd forskjellige merker og har ikke funnet the one enda (haha ). Har prøvd Protein Delite sjokolade, proteinfabrikkens whey tech mocca-sjokolade, proteinfabrikkens whey tech banan, Gold standard med jordbær (og noe annet, husker ikke) og 100% whey fra scitec nutrition av smakene sjokolade og en annen med vanilje. Som du kanskje ser er jeg et sjokolademonster! Jeg er veldig glad i fruktsmaker også, så lenge det ikke er for kunstig smak. Er åpen for forslag på merke, pris og smak!
×
×
 • Create New...