Gå til innhold

SandraLinnea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

SandraLinnea vant dagen sist 26. mars 2016

SandraLinnea hadde mest likt innhold!

Om SandraLinnea

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 18. aug. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I´m in! 163, 75 kg nå dagsdato og trener 4 ganger +/- i uken! Sommerkroppen skal nås uansett hva som skal til. Første single-sommeren min (kanskje farlig å si 5-6 mnd før? haha:LOL:) på flere år. Time to step it up!
 2. Gjør det ukjente til det kjente! :)

 3. Okei, så jeg kan egentlig spise det jeg vil nærmest? så lenge det er sunne karbohydrater? Hadde litt lyst til å lage kaken fra funksjonell mat (sjokoladekake eller eplekake), går det?
 4. Jeg har et spørsmål, og jeg følger PSMF til punkt og prikke. Hva kan jeg ev. spise som refeed? Jeg er i middels god form og skal ha i meg 486 gram (78kg x 6g. pr. kg. kroppsvekt) karbohydrater på refeed-dagen (6 timer lang refeed står det). Sushi kanskje? Jeg har veiedag hver tirsdag hadde jeg tenkt, når burde jeg ha refeed så det ikke går "utover" vekten på tirsdag? Står også at man bør ta pause etter 14 dager på diett, hvor lang burde denne pausen være? Jeg er usikker på hvilke prinsipper jeg skal spise etter endt diett (har tenkt 14-21 dager med 1. refeed dag i uken). Noen forslag?
 5. Er sushi jay og nay som refeed-måltid i løpet av en uke?
 6. Jeg skal også slenge meg ut på PSMF-dietten igjen. Det er 3 år siden sist jeg var på den i 2-3 uker. Jeg har noen kjærlighetskiloer som jeg skal få dratt av. Jeg har trent styrketrening i 4 år, men jeg vil ha en kick-start på kroppsfronten igjen. Det meste ligger bare psykisk hos meg, det er jeg den første til å innrømme Jeg er snart 21 år, 164 cm høy og veier hele 78 kg at the moment. Sist jeg sjekket kroppsmassen min var det 52 kg muskler og 32,7 % fett. Jeg har skrevet ut ´oppdatering av PSMF-dietten´ fra fitnessbloggen.no. Er det noen regler om hva man kan drikke? Slik som zero-bruser
 7. Min er glatt, og er ikke matt i fargen i det hele tatt. De er høye på livet med en bredere kant på toppen. Hadde jeg vært deg ville jeg leth gått for en slik tights heller ikke gjennomsiktig!! Det er et STORT krav fra min side
 8. Prøvde under armour sine!!! fantastisk tights! Er helt i himmelen på trening, og i tillegg er den ikke overpriset! Dette er et merke jeg kommer til å fortsette å kjøpe!
 9. Jeg har fått smaksprøver på dem, men syntes de ikke var gode noen av dem. Syntes de var kornete..
 10. Hei! Jeg sliter virkelig med å finne proteinpulveret som jeg kan nyte når jeg skal drikke det. Har prøvd forskjellige merker og har ikke funnet the one enda (haha ). Har prøvd Protein Delite sjokolade, proteinfabrikkens whey tech mocca-sjokolade, proteinfabrikkens whey tech banan, Gold standard med jordbær (og noe annet, husker ikke) og 100% whey fra scitec nutrition av smakene sjokolade og en annen med vanilje. Som du kanskje ser er jeg et sjokolademonster! Jeg er veldig glad i fruktsmaker også, så lenge det ikke er for kunstig smak. Er åpen for forslag på merke, pris og smak!
×
×
 • Opprett ny...