Som de andre allerede har nevnt er dette i stor grad diettmat. Det virker også som at du er veldig fokusert på proteinkilder, men "glemmer" å tilføre måltidene mer karbohydrater og fett?
Utifra det du skriver at du spiser, ville jeg begynt med frokosten. Øk mengden havregryn -porsjonstørrelsen de oppgir på 40g er ikke nødvendigvis en mal, du kan fint doble den om du ønsker. Videre kan du tilføre frø (chiafrø, linfrø, osv), toppe med nøtter eller nøttesmør (peanøttsmør, mandelsmør, cashewnøttsmør, osv), bruke kun melk, røre inn et egg, og så videre.
"Måltid" nummer to er veldig lite. Ville heller slått sammen måltid nummer to og nummer tre, for så å spise en ordentlig middag som måltid nummer tre. Ser du nevner at du ikke er en middagsperson, men jeg vil likevel anbefale deg å prøve deg frem og finne retter du liker, ettersom du har veldig lite variasjon nå. Det trenger ikke å være en typisk middagsrett, men begynn med en karbohydratkilde (pasta, ris, speltlomper, brød, korn), en proteinkilde (belgvekster, fisk, kjøtt, egg) og en fettkilde (avokado, frø, nøtter, olje) og ikke minst - grønnsaker(!!).
En kopp lettkakao ville jeg også ha spist noe annet med, dersom du fortsatt ligger lavt på energiinntaket når kvelden kommer. Hva med å lage (banan-)pannekaker, speltlomper/brød med ulikt fyll/pålegg, granola, osv?
Oppsummert ville jeg 1) fokusert på å spise 3-4 ordentlige måltider, 2) brukt mer energitett mat, 3) inkludert mer karbohydrat- og fettkilder i kostholdet, 4) fått inn grønnsaker, 5) økt porsjonene, og 6) variert maten i mye større grad. Selv om du føler at du blir ubehagelig mett i startfasen når du introduserer mer mat, vil kroppen fort venne seg til det. Masse lykke til