Gå til innhold

Kaffekanne

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kaffekanne

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det står på næringsinnholdet at det er 125kcal pr. 100g, men regnes det ut fra nettovekten eller drenert vekt? Nettovekten er 290g, men uten lake er det 170g. Er det da 362,5 eller 212,5 kcal i en boks?
 2. Tusen takk for et utfyllende svar! Skal sette meg ned og skrive en slags kostholdsplan med de næringsstoffene og matvarene du nevner. Er vel viktig å nevne at jeg ikke spiser nøyaktig det samme hver dag, dette var det jeg hadde spist i går. Spiser også knekkebrød med kalkunskinke og grønnsaker noen dager, og jeg er veldig glad i gulrot. Men skal skrive ned alt du sier og legge en plan!
 3. Det var et godt poeng! Tidligere når jeg har lagt om kostholdet mitt så har målet vært å gå ned i vekt, så er ikke vant til å spise for å holde vekta. Nå skal jeg lese litt mer om akkurat dette!
 4. Skal sies at de to første punktene var relativt tette. Tenker du mer kalorier til hvert måltid eller mer spredt? Sorry hvis jeg virker helt grønn på dette, for jeg er det
 5. (Lagde en ny tråd fordi mitt fulle navn vistes isted. Fikk enda brukernavn nå) Hei! Jeg er ny her inne (dvs. jeg lagde meg visst bruker for en stund siden, men har nettopp begynt å lese på forumet), så mulig dette er feil sted å poste innlegget, og mulig det finnes lignende tråder. Jeg har hatt problemer med maten siden i fjor sommer, og gått ned veldig mange kg, og nå kjenner jeg at nok er nok. Jeg gidder ikke å kaste bort livet mitt på dette. Før jeg skriver videre så vil jeg påpeke at jeg (heldigvis) ikke har fått noen spiseforstyrrelsesdiagnose, og jeg er normalvektig. Jeg trenge
 6. Kaffekanne

  Slettet

  *snip* Oops, hvorfor kommer hele navnet mitt opp? Lager meg ny bruker og spør på nytt.
 7. Hei! Jeg har nylig lagt om kostholdet og begynt å trene for å gå ned i vekt. Jeg ønsker å spise sunnt og få i meg alle næringsmidlene jeg trenger, og derfor lurer jeg på om man må/bør spise kjøtt (som i rent kjøtt). Jeg liker nemlig ikke kjøtt om det ikke er kvernet. Jeg spiser masse fisk og litt kylling, og jeg liker ting som er laget av kjøttdeig, men ikke biff/koteletter osv. Trenger jeg noe kosttilskudd for å få i meg noe kjøtt har som jeg ikke får av fisk/kylling? (Ble litt rotete skrevet siden jeg er veldig trøtt, men håper dere forstår spørsmålet mitt!)
×
×
 • Opprett ny...