Gå til innhold

kimtony

Medlemmer
 • Innholdsteller

  265
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kimtony

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva er raskeste måten å gå ned i fett/vekt på, på 30 dager? Ligger på 1500 kcal for å bli kvitt litt av fettet.
 2. Nei og nei. For et dumt spørsmål du stiller her.
 3. Stemmer det at man brenner mer fett av å kjøre fler reps og fler sett?
 4. Kan vel spise 500 kcal om jeg vil på underskudd, og ikke miste jævli mye muskler, sålenge jeg har et skyhøyt proteiintak? Er vel bare proteinene som teller her? Spiser 1500 kcal og 150 gram proteiner.
 5. Hei!! Driver å deffer, men har ennå littegrann fett som er løst og henger. Driver å trener det SS-programmet som er helt okay. Er det noen andre programmer dere vil anbefale, som er enda bedre på det med å stramme opp kroppen?
 6. Måneden før det var jeg på bulk, så kan hende jeg la på meg endel muskelmasse.
 7. Ja jeg har gjort det i 2 mnd nå. Har jo gått ned i vekt, men ikke så jævla mye. Jeg føler selv at kroppen ser mye mindre fettløs ut, men vekta står ennå på 92kg. Mulig det er at jeg har lagt på meg muskler eller no sånt.
 8. Hvordan finner jeg ut hvor mye kcal jeg ligger på ved vedlikehold? http://www.calculator.net/calorie-calculator.html?ctype=metric&cage=25&csex=m&cheightfeet=5&cheightinch=10&cpound=160&cheightmeter=180&ckg=60&cactivity=1.375&printit=0 Ifølge denne må jeg ligge på 2000 kcal for å miste 1 kg i uka.
 9. Nei, fordi jeg fører alt inn i myfitnesspal på hva jeg spiser. Men jeg har spist veldig lite kcal de siste dagene, kan det ha noe å si? Sikkert 1300 kcal, kanskje litt lite? Gjør styrke og går til bussen.
 10. Cardio er hypa. Har nesten ikke gått ned noe på 3 mnd, og har gjort litt cardio.. Trenger også jævla tung styrketrening. Veid 87 siste fire dagene nå, veide 91 for 2 mnd ca. Som om jeg nesten går opp i vekt, selvom jeg er i deff og spiser maks 2000 kcal... Var 85 for 1 uke siden.
 11. Nei, du bruker ikke hele våren din til å gå ned 5 kg ned ca. Det gjør man vel innen i 2 mnd. Veide meg idag og, og da sto vekta på 87 hva faen. Spiste 1000 kcal igår og styrketrening.
 12. Ser den, men i forkant så drev jeg å bulka, og der la jeg på meg mye overflødig fett, itilegg til muskler. Men rart at vekta ikke går ned så mye, selvom jeg spiser maks 1800 kcal om dagen.
 13. Men jeg er jo på deff, er vel meget så vanskelig å legge på seg noe spesielt med muskler da? Må sies at jeg bulka i forkant, og la på meg mye kilo, som jeg driver å cutter vekk nå.
 14. Hei! Driver å deffer nå, men føler vekta endrer seg hele tiden. Og nei, jeg holder koll på kaloriene, spiser maks 2000. Men idag og igår veide jeg 85, og jeg veide 88 for 1 og en halv måned sia. Men her om dagen veide jeg 83. Kan det være at jeg har endel bygget muskler?
 15. Halla. Til uka så tenker jeg å begynne å deffe. Tenker å bli kvitt magefettet, og noe av de små valkene jeg har. Veier 95kg nå, etter at jeg har vært på bulk de siste 5-6 ukene. Programmet jeg har trent er et progresjons-program, der man legger på 2kg etter hver uke. Kostholdsmessig har jeg holdt meg på 3k kcal dagen. Så, nå. 1) Hvor mye kcal jeg sikte meg inn på. Tenker 2000 kcal, men er usikker. Og hvor mye kg tenker dere at jeg bør bli kvitt, tenker kanskje 75kg? Altså 15kg mindre. 2) Hva slags treningsprogram er best under deff? Split? Helkropp?
×
×
 • Opprett ny...