Gå til innhold

NoBro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  802
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

NoBro vant dagen sist Juli 26 2018

NoBro hadde mest likt innhold!

1 følger

Om NoBro

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

2 164 profilvisninger
 1. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Spot on, kunne ikke sagt det bedre. Den sosiale aksepten for alkohol er et interessant fenomen. Drikk deg drita, spy i gatene, spy på politiet, på folk, slå ned folk, piss oppgjennom butikkvindu og hyl og skrik så unger som sover våkner - Ola Nordmann i alle samfunnslag tilgir deg med "Hehe vi har alle gjort dumme ting på fylla" og "Fylla har skylda" Eller røyk som en skorstein så lungene dine blir to pulserende svulster inntil du visner hen og dauer av enten kols eller kreft - Helt greit. Men gjør hva som helst annet, enten det er cannabis, AAS, eller til og med fleinsopp som vokser i naturen - Du stigmatiseres som en kriminell som fortjener å sitte i fengsel, og hjelp fra helsenorge fortjener du IHVERTFALL ikke for du valgte jo selv å ta dette.
 2. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Mye nysgjerrige folk rundt omkring, ei tullete eksdame og en bekjent jeg ikke har snakket med på 10+ år var det for min del..
 3. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Visste ikke at det var mulig en gang? Har opplevd at folk har søkt på meg i skattelistene, men da har det kommet opp hvem som har gjort det.
 4. Stinkende halvlitersglass, mixmastere, og annet er bedre ? 🤣 Et greit tips er å oppbevare shakerne kaldt i kjøleskap, da holder de seg, og skyll dem ofte.
 5. Nei, det er bare søppel og vås. Riktignok kan det øke nivåene bittelitt om du har mangler av vitaminer/mineraler som dette består av, men det vil være snakk om ytterst marginale tall som har null betydning - Og du vil gjennom et fornuftig kosthold kunne kompensere for disse eventuelle manglene bedre og billigere.
 6. Spent på å høre hvordan de virker kanonbra.
 7. Økt alternativ aktivitet kompenserer som allerede nevnt av andre ikke for styrketrening. Økt matinntak kompenserer for de ekstra kaloriene du forbrenner og er ganske sikkert nødvendig for at du skal greie å prestere likt på trening. Hvor mange kcal det utgjør blir umulig å si, personlig må jeg opp 15-1600kcal daglig under hektiske jobbperioder. Så prøv deg fram med økt matinntak er vel svaret.
 8. NoBro

  Nebido erfaringer?

  Jeg finner det temmelig utrolig at norske leger ikke evner å operere med det som er tidlig barneskolematematikk når de skal dosere TRT til pasienter. De forteller sine pasienter at de på en injeksjon med 4ml nebido i snitt får 83mg testosteron pr. uke, hvilket er bullshit. 1000mg olje er ikke synonymt med 1000mg testosteron, er det mangel på viten eller er det mangel på vilje som gjør at de ikke kalkulerer med estervekten? Jo lengre et ester er jo mere veier det, og i nebido (Testosteron Undecanoate) sitt tilfelle så er det 39mg ester pr 100mg med olje. Hvilket betyr at du over 12 uker får i deg 610mg testosteron, og da 50,8mg pr. uke, noe som er meget lavt selv for TRT. Du hadde nok vært enda mere fornøyd på et noe hurtigere ester enn Undecanoate, men igjen, det får man ikke på resept i Norge. Det er ikke rart at vi får flere og flere (Med reelt behov) her i landet på selvmedisinert TRT, både fordi legen(e) nekter å hjelpe og bagatelliserer diagnosen, og fordi nebido er dårlig egnet til å ha en fornuftig Trt-protokoll på. Dette fører da til at vi har en enda større gruppe mennesker som stigmatiseres som kriminelle og som kvier seg for å ta opp relevante utfordringer knyttet til trt med legen sin. Dette er et område hvor Norge ligger langt etter mange andre land, blant annet USA.
 9. NoBro

  Øvelser for magemuskler?

  Med masse fokus på tunge baseøvelser er det lite nødvendig med mye magetrening. Det hender jeg tar et par sett her og der hvis jeg får tid til det, men kan gå ukesvis uten og magemusklene har aldri sett bedre ut på rundt 10% kroppsfett nå. Eget mageprogram er bare tøv.
 10. 2150kcal er ingenting for en person på 107kg, så hvis du er 100% sikker på at du ikke regner for lite kalorier er det neppe for mye mat som er årsaken. Hvis du nettop har begynt å trene styrke høres det mer ut som om du legger på deg muskelmasse, og det kan fint skje i kaloriunderskudd om du ikke har trent på flere år. Isåfall bør du se endringer i speilet etterhvert, til det bedre.
 11. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Men toppen av dumskal er når brukere av AAS kaster seg inn i "Kampen mot AAS" og støtter opp under heksejakten på andre brukere av AAS. Har et par sånne, hankjønn og hunkjønn, der jeg trener. Pleier å fortelle dem hvor patetisk det er.
 12. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Forbudet er bare idiotisk ettersom hensikten med forbudet angivelig var å få bruken ned, bruken siden forbudet ble innført har bare økt og man har tatt "Ett skritt frem" og tre tilbake. Men det er sikkert veldig greit for politiet å få opp oppklaringsprosenten sin ved å bøtelegge "Bolere" ettersom de henlegger saker mot pakk som voldtar, begår overgrep mot barn, begår blind vold og ødelegger andre mennesker sine liv. "Henlagt pga manglende ressurser"
 13. NoBro

  Finnes det noe mere patetisk...

  Jeg har igrunn ingen problem med hva folk putter i kroppen sin så lenge de ikke plager andre mennesker med det, være seg AAS, hasj, fleinsopp eller alkohol. Men når man sprenger alle hykleri-rekorder ved å drive på slik så plager det andre, det plager meg også fordi det irriterer vettet av meg. Morsomt når en tulliing som er velkjent for bruket sitt er med å fyrer opp under heksejakten på et par personer som er blitt utestengt fra flere sentere. Konfronterte han med det på trening en dag og han ble ganske paff. Og så må folk slutte å tro at det er mindre bruk blant damene. Nå til dags er det vel så mye. Noe jeg driter i, frem til det punktet at de begynner å fronte antidopingkampanjer.
 14. Enn folk som driver med kroppsbygging/styrketrening både på konkurrerende nivå og hobbybasis som proklamerer seg selv som dedikerte anti doping-mennesker når de er storforbrukere av AAS/HGH/Clen/Efe/Whatnot selv? Det dummeste og da mener jeg det aller dummeste jeg ser er når mennesker jeg både kjenner godt og ikke fullt så godt som jeg av forskjellige grunner med 100% sikkerhet vet bruker forskjellige typer og doser AAS, HGH ++ annet spamme sin egen offentlige instagramprofil med #naturalbodybuilding #100%natty #itjusttakeslongertimeclean #sineitildoping og på toppen av det hele stiller enkelte av disse opp på anti doping-kampanjer i tillegg. Det aller verste med dette er at disse hyklerne baksnakker og neglisjerer andre mennesker som bruker, støtter at de kastes ut av treningssentrene for bruk, støtter at de ilegges forelegg av politiet for bruk og i det hele tatt bygger opp under et rykte disse menneskene får på seg i nærmiljøet som de aldri blir kvitt noensinne. Jeg er ikke noe "Anti doping-mann" - Misforstå meg rett, jeg er 100% for en rein organisert idrett, men jeg ser ingen hensikt i å kriminalisere bruk av AAS. Det har ikke ført til færre bruk all den tid bruken i Norge har økt siden dette ble kriminalisert i 2013, videre opptar det store politiressurser og store utgifter for skattebetalerne, ressurser som med fordel burde vært brukt på andre områder når vi ser hvor mange voldtektssaker og grove voldssaker og annen alvorlig kriminalitet som henlegges hele tiden. Men det får bli en annen debatt. Derfor rant det litt over for meg når ei lokal jente som gjorde det godt i en klasse innen kroppsbygging sist høst dukket opp i lokalavisa nylig og snakket ned alle som velger å bruke AAS i treningsmiljøene, frontet andidoping-saken og det ene og det andre. Søt jente i god form, men det burde ringe en bjelle hos de fleste når hun åpner munnen og har mørkere stemme enn den mest mandige mann. Hva skjedde med å feie for egen dør?
×