Gå til innhold

Jasander

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jasander

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 16. feb. 2001

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 185 profilvisninger
 1. Når jeg spiser tar det så himla lang tid, til frokost må jeg stå opp grytidlig for å få tid til å¨spise og på skolen kan jeg ikke sitte og bare spise kylling med avokado så idag prøvde jeg å blende både frokost, lunsj, middag, pre workout meal og post workout og det gikk kjempe greit å drikke, ferdig med hvert måltid på 2 minutter. Noen som vet om kroppen vil ta opp maten annerledes hvis du bare ''drikker'' den?
 2. Ser etter en app for å tracke macros, bruker foreløbid myfitness pal men der kan man maks ha fire måltider og jeg spiser åtte. Noen som vet om en app?
 3. Noen her som har erfaring med SlingShot og Hip Circle? Har lyst til å prøve disse ut, spesielt i forhold til oppvarming for knebøy og mark og passe litt ekstra på skuldrene under benkpress. Setter pris på svar!
 4. Har prøvd Whey Strawberry i noen uker, forsåvidt grei smak men har lyst til å prøve Creamy Banana fra Nutriamo. Lurer på om det er noen som har erfaring med dette pulveret.
 5. Hei! Har en kompis som produserer sennepsaus og der bruker han jo bare eggeplommer, så han har masse eggehvite til overs. Fikk i dag 11 kg eggehvite. Det jeg lurer på er om noen her har noen enkle oppskrifter med eggehviter.
 6. En annen ting er at det er viktig å spise frokost HVER dag. Varier litt med kanskje omelett, brød med røykelaks, Proteinpannekaker: http://fitnessbloggen.no/oppskrifter/proteinpannekaker/ osv. Du trenger heller ikke å kutte ut godteri og brus helt, det er fint som lørdagskos men det er når det inntas hver eneste dag det begynner å bli et problem. Når det kommer til trening så er det som nevnt over mye bra på Styrketrening for nybegynnere siden. Ikke tro at du skal trene styrke og kondisjon 5-6 ganger i uken. Start rolig og øk gradvis. Det er heller ikke nødvendig å gå på en low carb, lo
 7. Hvis du ikke har trent noe særlig før så er Stronglifts 5X5 absolutt å anbefale! Det er en perfekt balanse mellom Volum og Intensitet. Her bygger du muskler, blir sterkere og går ned i fettmasse. Om du tar en kikk på selve programmet kan du se at du tar knebøy hver eneste treningsøkt. Når du er ferdig med Stronglifts 5X5 kan du kanskje begynne med et program med litt høyere volum, en Bodybuilding rutine altså. Dette vil forsikre at du vil bygge muskler, ikke bare i beina men i både skuldrene, armene, bryst, rygg, rumpe osv. Legger en link til 5X5 her: http://stronglifts.com/5x5/ Der kan d
 8. Det er definitivt mulig. Bare pass på å sove nok og få nok restitusjon, tren smart og spis sunt og mye.
 9. Linker til artikkelen her: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=165670201 Her er rutinen: ASquat 3x5Bench 3x5Rows 3x5 SUPER STRICT.Optional: Cable rows, 3x8 bicep work, 3x8 rear delt flyes, do this at your own discretion. If you don't feel like it, don't worryBSquat 3x5Deadlifts 1x5MP 3x5Chins 15-20 total repsOptional: 15-20 reps of dips, 3x8 tricep work Kommer til å begynne dette programmet om ca. 3 uker. Starter da med 40 kg benkpress 3X5, 95 kg knebøy 3X5 og 55 kg Row 3X5. Har ikke trent noe spesielt med styrke før. Lurer på om jeg i løpet av 3-4 måneder v
 10. Jeg har den siste uken begynt å spist 4 egg til frokost m/ 1 avokado g 2 ss peanøttsmør, 300 g kyllingfilet m/brokkoli og ris til lunsj, 400 g kjøttdeig m/ost og søtpotet som et ''mellommåltid'', og varier middag men prøver å spise laks med avokado, brokkoli og ris til middag. Jeg er ofte sulten mellom måltidene og ofte på kvelden. Har dere noen matvarer med mye kalorier som jeg kan spise mellom måltidene og noen generelle tips til hvordan man kan få i seg ekstra kalorier?
 11. Har slitt med søvnproblemer helt siden jeg var liten og nå begynner jeg å slite på trening grunnet lite og dårlig søvn. Lurer på om noen her har tips til hvordan man kan sovne enklere og bedre. Må stå opp før 7.30 så jeg prøver å sovne i ti tiden (meeen sovner ofte i halv et tiden)
 12. Takk, mye bra info her! Skal teste litt med forskjellige øvelser for skuldra.
 13. Knebøy: 107.5 kg Benkpress: 75 kg Markløft: 125 kg Å trene Benk, Flyes og den type ting vil jo selvfølgelig påvirke skulder. Roing går heller ikke, kan ta chin ups men er veldig usikker på om dette er en øvelse jeg burde ta i forbindelse med skuldra. for mage kan jeg kjøre planke men da legger jeg jo mye av kroppvekten min på skuldrene. Om dere har noen øvelser for overkroppen som ikke jobber skuldra og ville det vært supert.
×
×
 • Opprett ny...