T-bone_84 Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Akkurat oppdaget dette. So where can I put it Funker det til å blande i salat etc? Hvordan bruker dere det? Siter
nano Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Jeg bruker det blant annet i stedet for rømme. På vaflene har jeg kesam og syltetøy, til laksen har jeg kesam, som dip bruker jeg kesam og som tilbehør til kjøtt generelt. Siter
martemor Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Kesam går til alt!! Marte H og Treningsglad jente! 2 Siter
T-bone_84 Skrevet 23. februar 2012 Forfatter Skrevet 23. februar 2012 :=) okey kewl. Jeg tenkte å prøve det til fisk og salat nå. Håper jeg liker det Siter
LindaM Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Jeg bruker det innemellom til "dessert" sammen med bær også Men som flere sier, det kan brukes til alt! :thumbsup: Siter
T-bone_84 Skrevet 23. februar 2012 Forfatter Skrevet 23. februar 2012 Og jeg likte det Awesome. Siter
Olaf G. Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Signerer det over, bruker det til alt! Alt fra supper(ikke kok den) til hjemmelaget is. Protip: Kesam og Cottage Cheese kjørt i blender blir veldig sånn kremaktig, synes jeg. Prøv det! Siter
Bekkelure Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 bruk den med gresk dressingmix i, kjempe digg til fisk, som salat dressing osv. Jeg pleier også å blande det med karry og mango chutney å ha til indisk mat, eller bare til kylling. digg! bland med sjokoladeproteinpulver og litt kakao, melk og sukrin (el. likn) og du får sjokolade mousse (nesten) Kalii 1 Siter
T-bone_84 Skrevet 23. februar 2012 Forfatter Skrevet 23. februar 2012 Det funka godt til stekt torsk og salat i allefall Siter
Expekt Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 bruk den med gresk dressingmix i, Fint om flere har gode oppskrifter til hvordan man kan lage en god dressing. Jeg er alt for glad i dressing og trenger et litt bedre alternativ. Siter
Bompi Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Jeg blander med en liten dæsj (ublandet) funlight, og får sunnere youghurt i hvilken smak jeg vil. Går med mange bokser i uken! Drangevåg 1 Siter
Lotta Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Fint om flere har gode oppskrifter til hvordan man kan lage en god dressing. Jeg er alt for glad i dressing og trenger et litt bedre alternativ. Jeg lager tidenes enkleste hvitløksdressing av kesam, hvitløkspulver, salt og litt sukrin. For litt annerledes smak kan man også ta oppi f.eks sitronpepper og oregano - blir veldig godt Expekt 1 Siter
Miemarie Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Bruker kesam til det jeg ville brukt rømme til Kesam funker til alt som sagt ) Siter
bama Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Kesam med funlight er en slager! Kesam med litt sukrin, kanel, nøtter og bær eller frukt er også kjempegodt:) Jeg bruker også spise kesam med sjokoladeproteinpulver, nam:thumbsup: Siter
Eivind_Lie Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Kesam, funlight saft, og havregryn, så har man faktisk nesten et komplett måltid Siter
Bikini Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Smootie. Mikser med frosne bær og frosne fruktbiter. Siter
Oddis Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Mager kesam 3 skjeer hvitløkspulver (kjøp fra asiatisk matvarebutikk) noen dråper natreen eller stevia Kjempegod dressing til pizza, kjøtt, salat og whatever.... Expekt 1 Siter
AaAaAa Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Det er nesten lettere å spørre hva kan man ikke bruke mager kesam til Her brukes det hver dag til masse forskjellig! Olaf G. og bama 2 Siter
timich Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Butikken her ville helst ikke ta inn mager kesam, for det gikk alt for lite av det... (ja, jeg bor veldig avsides). Nå har jeg endelig fått dem til å ta det inn, så nå spiser jeg 4-5 bokser i uka for å sørge for at de ikke slutter med det igjen:whistling: Men smaker jo kjempegodt, og funker til alt! Shooesfly 1 Siter
Krie Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Jeg sliter alvorlig med å vende meg til smaken av mager kesam, men jobber med saken Et par ting jeg testet den med i dag var som hoveingrediens i en salatdressing, samt sammen med eggehvitefluff som basis for en dessert. Ble overraskende godt faktisk Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.