BirtheV Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Det er bare å legge ut oppskrifter det:) Det viktigeste er at informasjon og opplysninger kommer ut til de som ønsker det Sant det :thumbsup: ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-144245 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 7. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2012 Sant det :thumbsup: Trenger noen tips jeg å vet du Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-144381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Jeg lagde noen supergode brød hin dagen, etter en oppskrift fra Gry's Lavkabo: Scones 100 g mandelmel (selvmalt på mandelkvern)50 g fiberhusk (synes dette var mye, men hadde i 40g)50 g knuste linfrø2 ts bakepulver1/2 ts salt150 g cottage cheese50 g smeltet smør50 g fløte2 egg Sett ovnen på 200 grader. Bland alt det tørre i en bolle og det våte i en annen. Bland det våte i det tørre og rør godt. Form deigen rund og flat på en bakepapirkledd bakeplate. Strø litt frø over hvis du vil (jeg har brukt gresskar- og solsikkekjerner). Klapp dem litt ned i deigen med sleiven. Stekes i ca. 20 minutter. La brødet avkjøles litt og del det så i 8 deler med et pizza-hjul. Per porsjon: Energi 216 kCal Protein 8.72 g Karbohydrat 1.69 g Fett 17.2 g ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-144446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 7. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2012 Jeg lagde noen supergode brød hin dagen, etter en oppskrift fra Gry's Lavkabo: Scones 100 g mandelmel (selvmalt på mandelkvern)50 g fiberhusk (synes dette var mye, men hadde i 40g)50 g knuste linfrø2 ts bakepulver1/2 ts salt150 g cottage cheese50 g smeltet smør50 g fløte2 egg Sett ovnen på 200 grader. Bland alt det tørre i en bolle og det våte i en annen. Bland det våte i det tørre og rør godt. Form deigen rund og flat på en bakepapirkledd bakeplate. Strø litt frø over hvis du vil (jeg har brukt gresskar- og solsikkekjerner). Klapp dem litt ned i deigen med sleiven. Stekes i ca. 20 minutter. La brødet avkjøles litt og del det så i 8 deler med et pizza-hjul. Per porsjon: Energi 216 kCal Protein 8.72 g Karbohydrat 1.69 g Fett 17.2 g De må jeg lag en dag thanke you Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-144467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 9. februar 2012 Jeg fant ei fristende oppskrift i dag som jeg skal prøve å lage i anledning min bursdag i neste mnd Oppskriften på denne kaken fant jeg inne på funksjonellmat.no Peanøttkake Bunn: 4 dl finmalte mandler 2 dl salte peanøtter 1 dl SukrinMelis 2 egg 100 g smeltet smør Peanøttglasur: 100 g mørk sjokolade (f.eks Tagatose mørk sjokolade) 150 g peanøttsmør 50 g smør 2 ss fløte Kvern peanøttene lett med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin, slik at du får en blanding av finmalte og grove peanøtter. Bland de kvernede peanøttene, finmalte mandler og SukrinMelis. Pisk eggene lett sammen før du gnir de godt inn i deigen med en skje. Rør til slutt inn smøret. Bre røren ut i en liten langpanneform. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Brekk sjokoladen i biter. Smelt alle ingrediensene til glasur sammen i en kjele. La den avkjøles litt før den smøres over kaken. Sett den kaldt slik at glasuren stivner. Skjær kaken i ruter, eller bruk pepperkakeformer til å stikke ut fine figurer. Næringsinnhold per 100 gram Energi: 560 kcal • protein: 15 • karbohydrat: 7,9 • fett: 52 • fiber: 7 Fremgangsmåte Kvern peanøttene lett med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin, slik at du får en blanding av finmalte og grove peanøtter. Bland de kvernede peanøttene, finmalte mandler og SukrinMelis. Pisk eggene lett sammen før du gnir de godt inn i deigen med en skje. Rør til slutt inn smøret. Bre røren ut i en liten langpanneform. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i 20 minutter. Brekk sjokoladen i biter. Smelt alle ingrediensene til glasur sammen i en kjele. La den avkjøles litt før den smøres over kaken. Sett den kaldt slik at glasuren stivner. Skjær kaken i ruter, eller bruk pepperkakeformer til å stikke ut fine figurer. Næringsinnhold per 100 gram Energi: 560 kcal • protein: 15 • karbohydrat: 7,9 • fett: 52 • fiber: 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-148098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 9. februar 2012 Inne på LCHF Norges sine sider finner man mange tips og oppskrifter for en lavkarbo livsstil:) http://www.lchfnorge.no/ Legger inn noen av oppskriftene på Smoothis jeg fant dær inne Blåbær-smoothie med proteinpulver 1 kopp yoghurt naturell 1 kopp blåbær (hadde ikke, brukte bjørnebær) Proteinpulver tilsvarende mengde inneholdende 14 gram protein 2 ts eplefiber eller psylliumfrø (husk) 1 ts vaniljeessens (i bakehylla i butikken) 1/4 ts Stevia (Jeg brukte fruktose) 12 mandler rå eller lett ristet (jeg brukte ristet - veldig godt!) Jordbær Smoothie 6-7 halvfrosne jordbær 1 egg (har i flere egg om jeg er sulten, og det er en stund til jeg skal spise) 1 dl melk 2 ss yoghurt naturell Noen drypp med natreen (flytende) Skogsbær Smoothie 2 egg , 1/2 teskje fruktose freses til eggedosis tilsatte 2 ss frosne skogsbær 1/2 dl cultura naturell (hadde ikke biola) 7 mandler 2-3 isbiter Yorhurt Smoothie 2 egg 2 ss matyoghurt en diger neve frosne blåbær (Faktisk kanskje litt for stor. det ble iskrem....) En anelse søtstoff (Flytende natreen) 5-6 vaniljedråper (vanlig essens) Snuppelines lavkarbobrød uten gjær Får ca. 20 skiver ut av dette brødet. 6 egg som vispes lett 10 ss rømme 75 g smeltet smør 1, 5 ts bakepulver 80 g sesamfrø uten skall 90 g soyamel 40 g glutenmel 5 ss linfrø 5 ss kli 5 ss helkorn (evt. bløtlegges litt i vann hvis du ikke ønsker harde korn i brødet) Visp eggene lett. Tilsett rømme og smeltet smør. Tilsett så det tørre og rør lett rundt. Helles i liten brødform som er smurt og strødd med et tynt lag mel ("deigen" er mye mer flytende enn vanlig hvetedeig) Strø evt. kli, linfrø eller sesamfrø over som pynt. Evt kan glutenmelet byttes ut med soyamel. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter litt avhengig av ovnen. Sjekk med pinne om den er gj.stekt. Fedon Lindberg har også noen fantastisk oppskrifter og legger inn noen av de også Fant disse i hefte jeg fikk , tilsendt fra LCHF Norge. Fedons brownies 50 g mørk kokesjokolade (over 70 % kakao) 60 g meierismør 50 g kesam 8 % 2 egg 2 dl fruktose 1/2 dl sammalt spelt 1/2 dl soyamel 1/2 dl finmalte mandler 1 ts bakepulver 1 1/2 ts salt 1 1/2 dl grovhakkede nøtter Stekes ved 160 grader, ca. 20 minutter, godt smurt form på 30x40cm, nederste rille. 1. Smelt sjokolade og smør sammen. La den avkjøles litt. 2. Ha sjokoladeblandingen i en bakebolle og rør inn kesam, sammenvispede egg og de tørre ingrediensene. 3. Helles i en godt smurt eller bakepapirkledd form og stek som angitt. Avkjøles på rist. Kakene smaker deilig sammen med friske bær. Lag gjerne dobbelt porsjon og putt i fryseren, tiner raskt! Fedon's Saftige appelsinmuffins 1 dl fruktose 3 egg 1 1/2 dl kaldpresset rapsolje 1 1/2 dl sammalt spelt, fin 1 dl soyamel 1 1/2 dl malte mandler skall og saft av 1 appelsin 2 ts bakepulver Pynt: mandelflarn og strimlet appelsinskall Stekes ved 200 grader i ca. 12 min. i muffinsbrett på nederste rille. Stivpisk eggedosis av egg og fruktose. Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Smør muffinsformene godt og fyll dem 3/4 fulle med røre. Dryss mandelflak på toppen og stek som anvist. Avkjøl på rist. Pynt eventuelt med strimlet appelsinskall før servering. Standard muffinsrøre 1 dl fruktose 3 egg 1 1/2 dl kaldpresset rapsolje 1 1/2 dl sammalt spelt, fin 1 dl soyamel 1 1/2 dl malte mandler 2 ts bakepulver Saften av 1 appelsin eller 1/2-1 dl fløte/rømme/melk/vann Stekes ved 200 grader i ca. 12 min. i muffinsbrett på nederste rille. Stivpisk eggedosis av egg og fruktose. Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Smør muffinsformene godt og fyll dem 3/4 fulle med røre. Stekes som anvist. Avkjøl på rist. Brownie med vaniljekrem og valnøtter Bunn: 3 store egg 2,5dl. Natreen 175gr. meierismør 3dl. sammalt spelt (siktes først for å få utt "skallene") 150gr. kokesjokolade (70% eller mer) 1,5dl. hakkede nøtter (jeg brukte valnøtter og macademianøtter) 1/2 ts. vaniljesukker (kan sløyfes eller erstattes med vaniljeessens/ekstrakt) Smelt smør og sjokolade, ha det i bakebollen Tilsett Natreen (og evnt. vaniljesukker) Bland godt Ha i eggene, ett om gangen. Visp hele tiden, for ellers stivner det! Tilsett melet og nøttene og bland godt. Ha røren i en godt smurt form (den mellomste springforma, tror jeg ... 24cm eller noe sånn der om kring...) Stek kaken på 175gr. i ca. 35-40.min. Avkjøl... Vaniljekrem: 1 pakke Heistad vaniljesaus 3dl. kremfløte Piskes til passe tjukk krem. Ha kremen over kaka, og hakk opp valnøtter og 70% sjokolade og strø dette over kaka. Det blir mye baking og kvalitetstid på kjøkkene fremmover Må få hør tilbakemeldinger fra dere, som prøver ut de ulike oppskriftene I dag ble det bakt lavkarbo knekkebrød her igjen:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-148154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 9. februar 2012 Del Skrevet 9. februar 2012 Kan hive ut oppskrifter etterhvert, jeg også. Glad i denne maten:D. Men på forhånd: jeg har ikke kilden på absolutt alle mine oppskrifter. Men de fleste jeg har er fra bøker jeg har kjøpt (jeg har flere lavkarbo-bøker enn vanlige kokebøker:whistling:). Er det egentlig "ok" å legge ut fra bøker? (Snakker ikke om å legge ut hele boka liksom.) ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-148183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 9. februar 2012 Det er bra:) Du henviser til boka da:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-148222 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 9. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 9. februar 2012 Vil bare informere litt her inne om hvorfor jeg holder meg til Lavkarbo mat:) Jeg har diagnosen Lavt stoffskifte og fikk i tips fra ei dame at jeg brude gå over til Lavkarbo! Å har nå i over ett år, prøvd ut og funnet ut at kroppen min fungere mye bedre uten all karbo maten. Stoffskifte verdiene mine er stabile, humøret og hele kroppen føles mye bedre:) Noe jeg setter stor pris på. Når man har Lavt stoffskifte han man symptomer som aldri går helt bort og man lærer etterhvert å leve med dem. Dette er noen av symptomene som man kan ha når man har lavt stoffskifte: Aldri uthvilt, glemsk, hes/uklar stemme, treg mage, forstoppelse, søvnforstyrrelser, hyppise humørsvingninger, fryser lett, nedtemthet, svekket imunforsvar, vektnedgang eller vekttøkning til tross for dårlig appetitt. Diagnosen får man ved å ta en blodprøve og da kartlegges verdiene av thyroxin i blodet. Thyroxin virker inn på alle celler i kroppen og mangelen på hormonet gir mange ulike mangelarter. Hormonet dannes ikke på grunn av en svikt i skjoldbruskkjertelen og oftest er det en betennelse som er årsaken til svikten. Har lest en del siden jeg fikk diagnosen lavt stoffskifte i 2000, så det er bare å spørre om det er noen som lurer på noe:) Kilde. Lavtstoffskifte. org. Bilde er hentet fra: http://blafrende.blogspot.com/2010/09/lavt-stoffskifte.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-148269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Megan Skrevet 10. februar 2012 Del Skrevet 10. februar 2012 Fantastiske karameller! Slår fudge og smørbukk anytime. Kan også lages som sjokokarameller. http://dedication.blogg.no/1323377844_favoritt_karameller.html (Go kristine!):thumbsup: Opheliia, fiffibelle72, Kristine Økern og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-149021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opheliia Skrevet 10. februar 2012 Del Skrevet 10. februar 2012 De skal jeg lage Megan og ThereseJP 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-149125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 10. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 10. februar 2012 Fantastiske karameller! Slår fudge og smørbukk anytime. Kan også lages som sjokokarameller. http://dedication.blogg.no/1323377844_favoritt_karameller.html (Go kristine!):thumbsup: Flott at du skriver inn oppskrifter:) De skal jeg prøv også Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-149809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 11. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2012 I dag har jeg laga min spesial glutenfri eplekake:) Det er morsdag i morgen og skal feire med Eplekake og Vaniljeis eller Soya vaniljeis 250 gram Toro glutenfri kakemiks. 150 gram Margarin uten salt/melk evt laktosefri smør 150 gram sukker eller sukrin 3 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 2 ts kardemomme 2 ts kanel 3 stor egg Oppå kaken 3 grønne epler som er skrellet og delt i små båter. Kanel og sukker drysses på Kakeform 26 cm Steikes ved 175 grader i ca 50 min, men stikk ned i kaken for å se om den er ferdig! Cheesecake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-150964 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Dette er min spesial Panna cotta Lav karbo:) til 6 personer 6 stk gelatinplater 7,5 dl kremfløte I stykk vaniljestang 100 gr sukrin Bringebær saus fra grunnen : 1 pk frosne bringebær plukket selv eller kjøpt i fryse disk 2 ss sitron saft 100 kr sukrinmelis. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca 5 min. Skyll de godt og klem ut vannet. Snitt vaniljestang på midten, skrap ut frøene. Kok forskitig opp fløten, sukrin, vaniljestang og rør inn gelatinen. Hell blandingen i 6 skåler eller glass. Avkjøles minst i 3 timer i kjøleskap før servering. Ha tinte bringebær, sukrinmelis og sitronsaft i en foodprocessor. Kjør til en fin masse og sil den godt. Kjempe god dessert, enjoy:) BirtheV 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-152390 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 I dag lagde jeg pai til middag etter denne oppskriften som ble veldig god. Hadde ikke kylling, så jeg brukte kjøttdeig istedet. Paibunn fant jeg på Airams matblogg: 4 dl mandler, malte1 dl revet parmesan1 egg25 g kaldt smør i biter Hadde alt i kjøkkenmaskinen på høy hastighet til det ble en deigklump som da kunne trykkes ut i paiformen med fingrene. Jeg brukte også et lite glass til å kjevle deigen mot kantene, samt litt vann å stryke med. Stekte den i ovnen på 215 grader (oppskriften sier 200-225 grader) i 10 min før jeg hadde på fyllet. ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-153770 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 13. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2012 I dag lagde jeg pai til middag etter denne oppskriften som ble veldig god. Hadde ikke kylling, så jeg brukte kjøttdeig istedet. Paibunn fant jeg på Airams matblogg: 4 dl mandler, malte1 dl revet parmesan1 egg25 g kaldt smør i biter Hadde alt i kjøkkenmaskinen på høy hastighet til det ble en deigklump som da kunne trykkes ut i paiformen med fingrene. Jeg brukte også et lite glass til å kjevle deigen mot kantene, samt litt vann å stryke med. Stekte den i ovnen på 215 grader (oppskriften sier 200-225 grader) i 10 min før jeg hadde på fyllet. Flott at du deler:) Pai ska jeg å prøv å lag en dag, spørs om sønnen blir begeistret. Han er kresen, men mor blir fornøyd regner jeg med:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-153907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Denne paideigen ble veldig god, ungene spiste også - skjønt de hadde helst sett at det var med "vanlig" paideig: "Ikke så verst, mamma, men den normale paien er bedre!" ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-156263 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 14. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2012 Denne paideigen ble veldig god, ungene spiste også - skjønt de hadde helst sett at det var med "vanlig" paideig: "Ikke så verst, mamma, men den normale paien er bedre!" Oki, da skal jeg prøv den en dag:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-156370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereseJP Skrevet 16. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2012 Sjokolade kake er så å si en kake alle liker og her en en god lavkarbo oppskrift. Hentet fra lavkarbo-torget.no:) Inne på denne nettsiden kan du også bestille ulike varer og ferdig blandinger. Ta en titt . Lavkarbo-torget.no Black Magic sjokoladekake Denne sjokoladekaken er svart som natten og lages med sterk kaffe og mørk sjokolade av god kvalitet. Kaken inneholder ikke noe mel, og får derfor en helt vidunderlig mektig og nesten litt kremete konsistens. En drøm av en konfektkake for godt voksne livsnytere! Ingredienser: 250 gram smør 250 gram kokesjokolade/mørk sjokolade (gjerne sukkerfri) 1 dl kaffe 1 ts vaniljesukker (valgfritt) 150 g Sukrin 4 egg Slik gjør du: Smelt smør og kokesjokolade sammen med kaffe i en kjele på svak varme. Rør blandingen jevn. Ta kjelen av platen og la avkjøle noe. Pisk egg og Sukrin til eggedosis, og bland sammen med sjokoladen. Hell deigen i en liten, rund form (20 cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 150 grader i 1 time. (varmluft) Den lange steketiden er nødvendig fordi kaken ikke inneholder mel. Avkjøle kaken i formen, og gjerne i kjøleskapet til dagen etter. Løsne kaken fra formen ved å skjære rundt kanten på kaken med en skarp kniv, ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat og nyt den! Om ønskelige kan man legge et lag med sjokoladekrem på toppen, litt tynt lag av smeltet kokesjokolade og smør. Krem er også godt til. Kaken er holdbar i kjøleskapet, men smaker aller best rom temperert. 148 karbohydrater beregnet med mørk kokesjokolade. Noe mindre med 70 % sjokolade. Hentet fra den samme siden. SESAM BRØD / KNEKKEBRØD 3 stk egg 1 strøken ss fiberhusk 2 dl sesamfrø 2 dl reven gulost 1 ts bakepulver Bland egg og fiberhusk og pisk godt. Tilsett frø, ost og bakepulver Kle et stort bakebrett med bakepapir, (eller et lite brett dersom du ønsker litt tykkere knekkebrød) Stek på 225 grader i 8 minutter. Ta platen ut av ovnen, skjær i passe store biter, snu de og sett platen inn igjen i ovnen til de er tørre. Eller vis du vil ha "brødskriver", del de i biter og sett de til avkjøling. Proteinbrød Ingredienser - Oppskrift til 1 brød: 4 egg 1/2 boks creme fraiche eller kesam 1 1/2 ss bakepulver 4 ss linfrø 60 gr kruskakli 50 gr sesamfrø 45 gr solsikkekjerner 3 ss olje Slik gjør du: Jeg pleier å bruke oppskrift til 4 brød, og fordeler i 3 former... passe size ) Bland sammen de tørre ingrediensene. Pisk eggene lett og bland inn creme fraiche eller kesam og oljen. Tilsett de tørre ingrediensene. Deigen skal ha en "kladdete" konsistens - nesten som kakedeig Ha bakepapir i vanlige brødformer Stekes på 180 gr i 55 min Oppbevares i kjøleskap Holdbart i flere uker. Er best etter et par dager. Er litt løst som nystekt. Kan tilsettes salt, karve, grønne krydder ol. etter eget ønske. ca 2 gr karbohydrater pr skive ) (Ca 55 gr karbohydrater pr brød) Sunnere suksess terte Nøttebunn 4 stk eggehvite 150 g Sukrin melis 150 g hasselnøtter eller mandler Suksess-krem 4 stk eggeplomme 1 dl kremfløte 125 g Sukrin melis 1 ts vaniljesukker/vanilje essens 150 g smør Pynt: hakkede pistasjenøtter Slik gjør du: Bland sukrin melis og malte mandler/nøtter. Vend forsiktig inn stivpiskede eggehviter. Fyll røren i en form, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen. Rør sammen eggeplommer, fløte, Sukrin og vaniljesukker/essens. Varm det opp over svak eller middels varme til kremen tykner. Avkjøl kremen og rør inn mykt smør. Sett kremen kaldt til den stivner litt. Legg bunnen på et serveringsfat og bre over kremen. Pynt med hakkede pistasjenøtter. Den var god altså Imu 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-158592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lashes Skrevet 16. februar 2012 Del Skrevet 16. februar 2012 Mmm... Dette så godt ut :) ThereseJP 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4077-lavkarbo-oppskrifter/page/2/#findComment-158636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.