Lillemy94 Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Hei Jeg skal til australia i sommer, og lurte på om noen hadde erfaring med medbrakt mat? F.Eks en six-pack bag eller noe? Siter
Therese Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 "Lillemy94 skrev: Hei Jeg skal til australia i sommer, og lurte på om noen hadde erfaring med medbrakt mat? F.Eks en six-pack bag eller noe? Så lenge det ikke er flytende er det meste ok - matboks med kjøtt/fisk/egg + ris/potet og grønnsaker er supert Siter
Dag Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Mat til selve flyreisen er vel greit, men husk på at du ikke får ta med noe mat inn i landet. Siter
Aurelius Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Jeg ville attpåtil vært forsiktig med å tatt med ting andre reisende kunne reagert på hvis de var hyperallergiske, i første runde nøtter. Anfall på 30.000fot skal vistnok ikke være så sjukt gøy. Dag og FitFish 2 Siter
Emiliemo Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Da jeg dro til USA ifjor (10 timer i fly + mye venting + reise til/fra flyplasse) så hadde jeg med en god del mat, alt gikk med: - Speltlomper m/skinke + ost - 1 giga matboks med masse ris og kyllingkjøttdeig - 1 matboks med ris stekt i kokosmelk og kylling + noen proteinbarer. Null stress Siter
Tronaldo Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Jeg regner med man ikke får med seg kjøleelement på fly. Blir ikke maten varm og etter hvert full av basselusker om man har med kjøtt/fisk uten noen form for kjøling? Siter
Lillemy94 Skrevet 20. januar 2015 Forfatter Skrevet 20. januar 2015 Tror dere det går an å ta med en sång six-pack bag inn i flyet..? Tviler egentlig Får satse på proteinbarer og beef jerkey Siter
Emiliemo Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 "Tronaldo skrev: Jeg regner med man ikke får med seg kjøleelement på fly. Blir ikke maten varm og etter hvert full av basselusker om man har med kjøtt/fisk uten noen form for kjøling? Kjøleelementer blir kasta. Gikk på den smellen selv i 2012 (skylder på dietthodet...) Ang. det andre er det jo ikke ideelt, men man har jo som regel matpakke i sekken ellers og. Jeg ble ikke dårlig ihvertfall Siter
Monarc Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Bare pass på at alt kan hives før du kommer fram til Tollen. Er noen av de strengeste reglene i verden for medbrakt mat i Australia. Risikerer i verste tilfelle å bli satt på fly rett hjem igjen. ( eller havner i buret) Siter
runforit123 Skrevet 20. januar 2015 Skrevet 20. januar 2015 Havregryn er jo genialt. De har jo varmt vann på flyet. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 22. januar 2015 Skrevet 22. januar 2015 De har som regel også grove rundstykker, veldig fint å ta med kokte egg eller ost/skinke og salat å smøre selv om man ikke vil ha pålegget der Nå vet jeg ikke om du spiser brød da, men om ikke det er et alternativ kan du steke opp kylling og ris i en liten boks for seg og ha med friske grønnsaker til siden feks Siter
Tina Angelica Skrevet 15. februar 2015 Skrevet 15. februar 2015 Noen som vet hvordan det er å ta med mat i koffert (f.eks. bokser med mager keisam, fullkornspasta/ris osv) til land som Spania? Siter
Indiska Skrevet 15. februar 2015 Skrevet 15. februar 2015 "Tina Angelica skrev: Noen som vet hvordan det er å ta med mat i koffert (f.eks. bokser med mager keisam, fullkornspasta/ris osv) til land som Spania? Både Norge og Spania har EU sine FDA-krav til mat og alt sånt, så det går helt fint. Bare ta det i kofferten, sikkerhetskontrollen påstod hardknakket at skyren i håndbagasjen min var flytende og måtte kastes sist jeg fløy innenlands Tina Angelica 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 15. februar 2015 Skrevet 15. februar 2015 "Aurelius skrev: Jeg ville attpåtil vært forsiktig med å tatt med ting andre reisende kunne reagert på hvis de var hyperallergiske, i første runde nøtter. Anfall på 30.000fot skal vistnok ikke være så sjukt gøy. <3333 ja Siter
wheysted Skrevet 15. februar 2015 Skrevet 15. februar 2015 Jeg ville kanskje droppet hele matprosjektet og bare kjørt en liten fastedag, eventuelt bare ta med noen proteinbarer og spise det. En mindre ting å tenke på. Siter
WebPT Skrevet 15. februar 2015 Skrevet 15. februar 2015 "Indiska skrev: Både Norge og Spania har EU sine FDA-krav til mat og alt sånt, så det går helt fint. Bare ta det i kofferten, sikkerhetskontrollen min påstod hardknakket at skyren i håndbagasjen min var flytende og måtte kastes sist jeg fløy innenlands Skyr har en tendens til å bli litt flytende etter noen timer i romtemperatur da Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.