Robesan Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Blir ganske oppblåst av potet, pasta, ris osv. Noen tips til hva man kan bytte dette ut med? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tesla Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Bønner, kikerter, linser? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sephania Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Couscous? Lage spaghetti av grønnsaker? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaheart Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Quinoa Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Mais /polenta? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
langaard Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Blomkålris, sellerirotfries, grønnsaksmos Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
steele Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Bruuuuuuuuuuuuuun ris. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 oppblåst av potet? Trodde potet var meget snilt mot magen, jeg? PS: Ikke ta rådene om bønner hvis det er oppblåsthet du sliter med... Andreas87, malenesofie, Kiira og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kiira Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Prøvd søtpotet? Jeg syns det funker ihvertfall. Ellers er jec fan av quinoa, hirse, bokhvete. Eventuelt glutenfri pasta som er lagd av mais? Pleier å kjøpe en type i sverige som er ganske digg. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Enig med Kira87 Hirse er faktisk fantastisk for mageproblemer. kok opp som grøt, så blir det spiselig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adeno Skrevet 4. desember 2014 Del Skrevet 4. desember 2014 Vet ikke om det er noen forskjell i forhold til å bli/føle seg oppblåst kontra poteter, men å lage mos av søtpotet er ihvertfall både sunt og godt, og verdt et forsøk bare av den grunn? Trenger ikke noe fiksfakseri, bare å mose kokt søtpotet, tilsette en smørklatt og salt til det passer egen gane. Supert tilbehør til eksempelvis både kylling og torsk(y) Legg til noen buketter kokt brokkoli, så har du en fargerik og fristende, sunn og god middag. Forhåpentlig tåler magen det også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.