Aurelius Skrevet 23. mars 2014 Skrevet 23. mars 2014 Sitronjuice funker fint, og clingfilm er supert til sånt, bedre enn å oppbevare i vann. Lettere å oppbevare i kjøleskapet blir det og. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 23. mars 2014 Skrevet 23. mars 2014 hahaha passa bra denne kom nå; http://www.bloglovin.com/frame?post=2544703991&group=44731&frame_type=b&blog=44731&link=aHR0cDovL3d3dy5ray5uby9rb3N0aG9sZC9sZWktYXYtYXZva2Fkb2VuLWJsaXItYnJ1bi0yNjY2Nw&frame=1&click=0&user=0 Siter
Aurelius Skrevet 23. mars 2014 Skrevet 23. mars 2014 hahaha passa bra denne kom nå; http://www.bloglovin.com/frame?post=2544703991&group=44731&frame_type=b&blog=44731&link=aHR0cDovL3d3dy5ray5uby9rb3N0aG9sZC9sZWktYXYtYXZva2Fkb2VuLWJsaXItYnJ1bi0yNjY2Nw&frame=1&click=0&user=0 PS; steinen har absolutt ingenting å gjøre mtp fargebevaring:) Lufttilgang og antioksidanter vil være et langt bedre valg(: Lena Ludvigsen 1 Siter
Dice89 Skrevet 24. mars 2014 Skrevet 24. mars 2014 Prøv denne! Har ikke prøvd det selv, men det ser jo utrolig godt ut! http://lindastuhaug.blogg.no/1394992017_sjokado.html Siter
Kråkebålla Skrevet 24. mars 2014 Forfatter Skrevet 24. mars 2014 Prøv denne! Har ikke prøvd det selv, men det ser jo utrolig godt ut! http://lindastuhaug.blogg.no/1394992017_sjokado.html Denne skal jeg så absolutt prøve. Kanskje dette er en vinner for meg om mitt litt vanne kosthold:whistle:. FitFish 1 Siter
FitFish Skrevet 24. mars 2014 Skrevet 24. mars 2014 Hva synes du om den? Nyyydelig! veldig kremet og god. Perfekt enten som pålegg, dessert i seg selv med bær til, eller hva du vil egentlig :happy: Siter
Dice89 Skrevet 24. mars 2014 Skrevet 24. mars 2014 Nyyydelig! veldig kremet og god. Perfekt enten som pålegg, dessert i seg selv med bær til, eller hva du vil egentlig :happy: Herlig, da må jeg prøve den Siter
XtrM Skrevet 24. mars 2014 Skrevet 24. mars 2014 Avocado med salt, pepper og litt majones på <3. Ellers kan en jo lage en god guacomole å bruke som dip til grønnsaker, og omtrent som tilbehør til alt (sikle).. Blir misunnelig.. ble allergisk mot avocado for et år siden ca. før spiste jeg mange i uka.. diggeste som finnes :'( Siter
BirgitteA Skrevet 6. april 2014 Skrevet 6. april 2014 Mos avocado med gaffel og tilsett hvitløkspulver, litt hvitløkssalt og litt sitrondråper. Bland godt sammen, smør på brødskive/knekkebrød med et lite lag lettsmør under. NAM! (Men anbefaler denne til kveldsmat, hvitløk lukter ikke særlig godt) Siter
fitnessnow Skrevet 6. april 2014 Skrevet 6. april 2014 Rå avocado med soyasaus er helt fantastisk! PRØV PRØV! BirgitteA, Frøken Larsen og Stephanie F 3 Siter
Aurelius Skrevet 6. april 2014 Skrevet 6. april 2014 Du kan f .eks lage ponzusaus, sukker kokes til lys karamell, tilsett massemasse finhakket sjalottløk, halvparten så mye hvitløk og ingefær, kok ut, la putre til alt er mykt og shiny, ta av varmen, sil,smak til med soyasaus og limesaft(eller yuzu,om du får tak i) Funker veldig fint til laks med avokado og reddik Siter
TheHildePilde Skrevet 6. april 2014 Skrevet 6. april 2014 En halv avokado, en banan, en scoop vaniljeprotein og melk til du får ønsket konsistens (spørs om du vil drikke den eller spise med skje), hiv i stavmixer - syns jeg er ganske dritgodt i hvertfall Siter
RoniaV Skrevet 2. mai 2014 Skrevet 2. mai 2014 Knekkebrød med avokado (enten most eller i skiver), tomat og litt salt og/eller pepper er kjempegodt! Anbefales virkelig Siter
Zmurph Skrevet 2. mai 2014 Skrevet 2. mai 2014 Digg frokost: Mos avocado og ha oppå limesaft Hiv oppå kokte egg skjært i båter Hiv oppå baconbiter Topp med salt og pepper Siter
Frøken Larsen Skrevet 3. mai 2014 Skrevet 3. mai 2014 Jeg elsker å ha avokado i salat, her med sharonfrukt, ruccula, valnøtter og limedressing Limedressing: 1 lime4 ss soyaolje1/2 ts kvernet pepper1/2 ts salt Siter
Dordi89 Skrevet 15. mai 2014 Skrevet 15. mai 2014 Smoothie! 1/2 avokoado 1 dl rismelk 1 dl vann 1 banan 2 ss pure planet/super nature kakaobiter Tilsett proteinpulver hvis ønskelig. Blend sammen, putt i isbiter og NYT. Siter
Gjest =xXx= Skrevet 19. mai 2014 Skrevet 19. mai 2014 Lærte denne av en Chilensk dame: most advocado med litt majones på toas. En klassiker for meg er å blande advocadoen sammen med tunfisk. Himmelsk! Siter
Raptorial Skrevet 19. mai 2014 Skrevet 19. mai 2014 Vil anbefale deg å kjøre for guacamolevarianter som er nevnt tidligere her. Selv hatet jeg avocado først, og synes det var dritekkelt.. Men etter at jeg kjørte min egen variant med jævlig mye sitron (ja, jeg liker sitron) og en del chili i guacamolen så blei det etterhvert en fin måte å venne meg til smaken. Å skjære avocado i skiver og bruke på brødskiva er enda noe jeg ser på som barbarisk og ekkelt. (synes det blir som å ha ei tykk skive smør... altså ikke utsmurt... på skiva...) Å ha det i salaten fungerer fett, men for meg forutsetter det at bitene ikke er voldsomt store. En stor fettklump er nesten aldri digg Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.