Gå til innhold

Kråkebålla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  348
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kråkebålla

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 01. april 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kråkebålla

  Coach!

  Tusen takk for svar.
 2. Kråkebålla

  Coach!

  Jeg har en god stund nå, sett etter en coach som kan hjelpe meg med veien mot scenen. Jeg har prøvd et par programmer og oppfølging, men fikk ikke noe positivt ut av dette. (Ikke noe særlig når coachen ikke husker fra uke til uke, eller ikke virker helt med noen av gangene du snakker med den.) Jeg trenger noe mer seriøst! Betaler jo for det. Jeg bor på Lillehammer, så skulle hatt en som ikke er altfor langt unna, er ute etter å finne en coach jeg kan reise til for å møte og få skikkelig hjelp av. Noen som har prøvd noen? Og har noe positivt og negativt å si om noen? Noen som har n
 3. Du kommer til å bli tullete om du skal se på tallene på vekta hver dag.. Ta heller å finn noen før-bilder av deg, så noen underveis, også tar du et par av deg nå per dags dato. Legg disse ved siden av hverandre å se på det "tallet" i stedenfor! Mye finere og gir deg en bedre mestring-følelse enn den dumme vekta gjør.
 4. Klar for hard jobbing mot målene mine fremover!

 5. Ok, leste at jeg skulle ta 5g 4 ganger om dagen de første 5 dagene og deretter 5g (1ts) hver dag. Men jeg valgte å ta 1 ts hver dag, så tok mitt første glass med lunket vann og kreatinet. Ble positivt overrasket da det ikke smakte noe så dette kommer til å gå greit. Tusen takk for hjelpen.
 6. Ok, da skal jeg gjøre det:) Noe spesielle tider man skal ta det ?
 7. Tipsene er allerede i tenkeboksen. Så har tatt imot de med åpne armer jeg.
 8. Nei trodde ikke det var fett, men siden jeg skal veie meg så ville jeg bare la være å bruke det i den perioden. Men takk for tips!
 9. Jeg har så og si ikke brukt kreatin i det hele tatt, men gikk opp når jeg gjorde. Og JA jeg skal veie meg disse ukene jeg holder på med vekten.
 10. Fordi jeg bruker bare proteinpulver i denne perioden. Følger et program der jeg ikke skal ha det med. Ellers så har jeg ikke et bedre svar på det.
 11. Selger dette siden jeg ikke får brukt det. Går nå på diett, og skal gjøre det en god stund fremover. Så da er det bedre at den blir brukt i stedet for å bare ta plass i skapet. Noen interesserte?
 12. Fikk det med meg nå. Spurte bare fordi det ikke sto skrevet her på siden..... fikk ikke åpna linken den dagen, så derfor et spm.
 13. Jeg er veldig intr. i den turkise genseren Men må bare få skjekka sånn at den passer.. Ligger litt i mellom S og M i BB- klær jeg også.
×
×
 • Opprett ny...