Rakker Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Liten digresjon her: Det er ganske stor enighet om at Marie Antoinette mest sannsynlig aldri sa den kaketingen Hehe ventet bare på den kommentaren. BadWolf 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk_nordland Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Æ et ikke brød !! Å har ikke spist ett sånn normalt ferdigbrød på 8 år å æ leve i aller beste velgående. What...?... Litt av et innspill å komme med. Du må ha misforstått innlegget. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Blir dritmett av brød. Mer mett enn av havregrøt og cottage cheese. Blir også mer mett av pasta enn squash og av poteter enn kålrot. For min del er det det som spiller en rolle. Om man spiser en liter havregrøt fordi man ikke blir mett av det synes jeg det er bedre å spise et par skiver med godt pålegg Nilsern og Astriiiixxx 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962343 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 I boken "sannheten på bordet" kommer det frem hvordan industribrød har blitt utviklet, med å ødelegge melet og det de i har i deigen for at den skal se fin ut og være lett å jobbe med og hvordan de har kommet frem til bruk av gjær ig kortest mulig hevetid. Er mye av dette som vel er til grunnlag at mange unnlater spesielt kjøpebrød i kosten. Jeg kan ikke alle faktaene rundt dette så skal ikke være påståelig hvor dårlig det er men min mening er at det er bedre alternativer enn kneipbrødet fra butikken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fredrik Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Brød er sunt, året rundt! Med mindre du har fitnessallerg... Erhm, mente glutenallergi. slettet, Cardioqueen, Anny92 og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962712 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Hun som foreleste dette hadde nok allergi for fitness, ihvertfall alt det som medfølger dette av søtning, proteinpulver osv. Ikke bare fitnessfolk som unngår brød Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Og mange fitnessfolk som eeeelsker brød, helt sant, jeg kjenner en del Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Fotobevis? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 27. februar 2014 Del Skrevet 27. februar 2014 Har dessverre ingen fra 17mai med fitnessfreaksa mine, men kan ta bilde av frysern til mannebeine neste helg, for den er full av brød, multesyltetøy og pommes frits BadWolf, Aurelius og Janeee 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-962823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MoccaMaster Skrevet 29. mars 2014 Del Skrevet 29. mars 2014 Hva med hjemmebakt brød? Vi baker mye surdeigsbrød med masse rugmel og hele korn. Vi kontrollerer da selv innholdet i brødet. Null smør og sukker. Dette er jo helt klart bedre enn kjøpebrød.. jeg spiser veldig lite brød, men når jeg først spiser liker jeg å vite at det er annet en juksemel og tilsetningstoffer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-984668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Metal_Barbie Skrevet 29. mars 2014 Del Skrevet 29. mars 2014 Jeg tror det hovedsakelig er fordi brød har ikke sååå my næring i forhold til kalorier og metthetsfølelse.Dårlig sammensetning rett og slett. Jeg tenker at jeg kaster ikke bort mine kcal på brød når jeg kan spise mye annen god mat sm gjør bedre nytte for kroppen min. Men for all del,brød er ikke super usunt. Synes det har mye å si på pålegg også. Mye pålegg hjelper absolutt,så jeg kommer nok til å unne meg det nå og da når jeg ikke er på diett:) Men jeg ser ikke på det å ikke spise brød som et tap overhodet.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-984820 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunnogfinmedvin Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 De fleste som får høre at det ofte er over 15 ingredienser i ett vanlig brød tenker seg ekstra om. Jeg spør først hvor mange de tror det er, de kommer selvfølgelig med: mel, melk, egg, gjær...eeeh. Det er ikke rart at mange reagerer på brød. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 Hva er "juksemel"? Er det virkelig så mange tilsetningsstoffer i kjøpebrød? Og i så fall, er de skadelige? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BluebearWebcoaching Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 Problemet er verken industribrød, hjemmebrød eller andre typer brød. Om du så er meksikansk og fråter i mais, asiatisk og fråtser i polert ris eller norsk og fråtser i mel er problemet ensidigheten. Den ekstreme fanatisme ene eller andre siden ("Null brød" mot "KUN brød") er like feil. Det er, for en normal frisk person, ingen hensikt å unngå å innta brød. Det er heller ingen hensikt å kun innta brød. Det er mindre riktig å unngå brød for deretter å korrelere dette med at "jeg er frisk - det er grunnet brødet". Dette kan ikke, som oftest, en normal person subjektivt evaluere. Det er heller ingenting negativt med brød i seg selv, i en respektabel mengde, som skal ha noe å si for noen som helst. Om et industribrød er mer bearbeidet betyr ikke nødvendigvis at dette vil ha en effekt på helsen. Det er mulig å ekstrapolere slike funn ut fra "potensielle" teoretiske vurderinger. Ei heller kan man ta enkeltstoffer i et brød og korrelere dette med sykdom. "Brød inneholder gluten! Du får lekk tarm! Kviser! Slapphet!" "Fytokjemikalier som påvirker næringsopptak!" Videre omhandler det bare evnen til enhver person til å ta seg bryet med å investere i en tanke eller to rundt all annen mat som kan berike livet. Dessverre er realiteten at man velger sine enkle rutiner da dette krever minst mulig omstrukturering. Det er ikke riktig å gå til angrep. Det er riktig å belyse med hensyn til ALL data. Det er det vitenskap er. Ikke enkelte, og ofte høyst teoretiske og isolerte data, men summa summarum av evidensen tilgjengelig. Det er derfor en person uten bakgrunn ikke kan si ting som "X er farlig". Det er mange ting å ta hensyn til. Noe en ufaglært person umulig kan ha komplett oversikt over. Det er derfor du må ha overblikk over begge sider av en sak. Om du hater et emne, har du noengang hørt på hva motparten faktisk sier? Har du lest hva forkjempere for brød sier eller grunnlaget for anbefalinger for inntak av brødvarer? Dette gjelder egentlig alle saker. Har du noengang satt deg inn i motparten? Har du oversikt og kunnskap om grunnleggende kunnskap rundt dette emnet? Hvordan kan du da argumentere mot noe basert på isolert kunnskap? Isolert kunnskap er ikke kunnskap det er potensialet til å lære mer. Kunnskap er muligheten til å ha større sannsynlighet for å avdekke usannheter og sannheter basert på helheten av evidens man har i dag. anmyja, PB jellytime, xZinix og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BluebearWebcoaching Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 De fleste som får høre at det ofte er over 15 ingredienser i ett vanlig brød tenker seg ekstra om. Jeg spør først hvor mange de tror det er, de kommer selvfølgelig med: mel, melk, egg, gjær...eeeh. Det er ikke rart at mange reagerer på brød. Antall ingredienser kan umulig korrelere med sunnhet. PB jellytime 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Steffen! Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 15?! tror jeg må lese på posen neste gang jeg er på butikken. mine rundstykker inneholder 6 ingredienser: siktet og sammalt hvete, gjær, salt, olje og vann Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Metal_Barbie Skrevet 31. mars 2014 Del Skrevet 31. mars 2014 Hva med tilsetningsstoffer,e stoff,konserveringsmidler? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-985701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunnogfinmedvin Skrevet 1. april 2014 Del Skrevet 1. april 2014 Så du er pro alle muligens tilsettningsstoffer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28115-br%C3%B8d-roten-til-alt-vondt-eller/page/2/#findComment-986556 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.