Lame Nordstrom Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Hvor selger de flytende kalk, ingen av sportsbutikkene her som har.. XXL, klatreavdelingen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lloyd Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Hvor selger de flytende kalk, ingen av sportsbutikkene her som har.. LIQUID CHALK 250ML GYMNASTICS WEIGHTLIFTING YOGA CLIMBING POLE DANCING X POLE | eBay Kjøpte min her. Fikk den 2-3 dager etter på Olaf G. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Da fortsetter jeg med hurtigrisen:D Om du synes det tar lang tid kan du koke opp ris og legge posjonsvis i kjøleskapet en gang du har tid. Hurtigris er det dårligste risalternativet du kan velge. Jo lenger tid det tar jo bedre er risen tror jeg. Nå synes ikke jeg brun ris er godt og ville heller ikke kjøpt og testa svart, men naturris er heller ikke dumt. Helt hvitpolert ris har ikke så mye verdi lenger. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 og du pisser proteinene. Det skjer ihvertfall ikke:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346893 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Om du synes det tar lang tid kan du koke opp ris og legge posjonsvis i kjøleskapet en gang du har tid. Hurtigris er det dårligste risalternativet du kan velge. Jo lenger tid det tar jo bedre er risen tror jeg. Nå synes ikke jeg brun ris er godt og ville heller ikke kjøpt og testa svart, men naturris er heller ikke dumt. Helt hvitpolert ris har ikke så mye verdi lenger. Hvit ris er pr definisjon den risen som gir mest næring. Sitat Børge Fagerli: "Brunris har riktignok mer fiber og når man analyserer det er det høyere innhold av ulike vitaminer og mineraler, men i likhet med kornprodukter generelt ser man faktisk et TAP av mineraler i kroppen når man inntar det. Ved inntak av vanlig hvit ris (jasmin, basmati) så har man netto ØKNING i vitamin- og mineralstatus i kroppen, selv om innholdet i selve matvaren er lavere." Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346959 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Hvit ris er pr definisjon den risen som gir mest næring. Sitat Børge Fagerli: "Brunris har riktignok mer fiber og når man analyserer det er det høyere innhold av ulike vitaminer og mineraler, men i likhet med kornprodukter generelt ser man faktisk et TAP av mineraler i kroppen når man inntar det. Ved inntak av vanlig hvit ris (jasmin, basmati) så har man netto ØKNING i vitamin- og mineralstatus i kroppen, selv om innholdet i selve matvaren er lavere." Hvordan kan man få økning av hvit da? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-346971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lloyd Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Hvordan kan man få økning av hvit da? Veien til god helse - Gjør kroppen en tjeneste og styr unna korn - Fitnessbloggen Har ikke lest så nøye igjennom det, men mener at svaret er der Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-347029 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Veien til god helse - Gjør kroppen en tjeneste og styr unna korn - Fitnessbloggen Har ikke lest så nøye igjennom det, men mener at svaret er der Den har jeg lest men den handler om korn, og altså at skallet er usunt fordi der befinner forsvarssystemet til planten seg. "Og om du nå sitter og tenker at fullkorn er sunnere enn raffinert mel tar du sannsynligvis feil. Det er klien som har til oppgave å beskytte frøet og den har derfor det høyeste innholdet av blant annet WGA og fytinsyre."Man spiser ikke kli når man spiser ris som ikke er polert. Skallet er tatt bort. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-347144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lloyd Skrevet 12. juni 2012 Del Skrevet 12. juni 2012 Den har jeg lest men den handler om korn, og altså at skallet er usunt fordi der befinner forsvarssystemet til planten seg. "Og om du nå sitter og tenker at fullkorn er sunnere enn raffinert mel tar du sannsynligvis feil. Det er klien som har til oppgave å beskytte frøet og den har derfor det høyeste innholdet av blant annet WGA og fytinsyre."Man spiser ikke kli når man spiser ris som ikke er polert. Skallet er tatt bort. Ja, men tankegangen min her var at fullkorn/brunris har denne bekyttelsen, noe som vil gi en nedgang av mineraler osv, noe som vil gi hvit ris en "oppgang". Ingenting som støtter det jeg tenker her, men det høres logisk ut for meg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-347153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Steker karbonadedeig i ovn. Det som pipler ut av den, er det vann eller fett eller en kombi? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-347804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ErikH Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Vannet fordamper som kjent ved 100*, det som ligger igjen etterpå er nok fett. Gi meg en i lamasen om jeg er på bærtur her nå. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-347824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ILU Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 begge deler, og vann fordamper ved lavere temperatur enn 100 grader btw Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348143 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lloyd Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 begge deler, og vann fordamper ved lavere temperatur enn 100 grader btw Hva mener du? For sett bort i fra molekylorientering, og lagt vekt den generell kinetiske energien så vil jo vann fordampe ved 100 grader(antar 1 atm). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ILU Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Det du sier er sant, men om du tar hensyn til duggpunktet og trykket på jorda vil det variere Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lloyd Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Det du sier er sant, men om du tar hensyn til duggpunktet og trykket på jorda vil det variere Ok, jeg leste litt kjapt over duggpunkt, men fant ikke noe som ville tilsi at det påvirket BP. Så hvis det i så fall gjør det, hvorfor? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Det er nok både fett og vann som trekkes ut, ja. Det er ikke slik at vannet fordamper øyeblikket det eksponeres for høy nok varme. Om du lar kjøttet ligge i ovenen i flere timer, vil alt vannet etterhvert trekkes ut (dette prinsippet som brukes ved gravimetri). Og som nevnt over, fordamper vann hele tiden, til og med i minusgrader (klærne tørker ute på vinteren). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348215 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Jo, men da blir jo i teorien karbonadedeigen min noen kalorier mindre, ergo rom for mer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ILU Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Hvis du leser om hvordan en sky blir til, altså kondensering. Kan du også merke at det kan skje andre veien. Vann fordamper under alle temperaturer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zeph Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Vatn koker ved 100ºC. Det fordampar faktisk heilt ned mot det absolutte nullpunkt, -273,15ºC, der all molekylær rørsle stoppar opp. Det går derimot seinare og seinare jo lågare temperaturen blir. Klede tørker i minusgrader, men det går kjappare ved 20 plussgrader. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 13. juni 2012 Del Skrevet 13. juni 2012 Jo, men da blir jo i teorien karbonadedeigen min noen kalorier mindre? Ja, det er noen som praktiserer det å skylle kjøttdeigen midtveis for å skylle bort fettet. Nøyaktig hvor godt dette funker vet man vel ikke før man setter seg ned og måler. Blir vel på samme måte med kjøttet i ovnen så lenge du lar overflødig væske ligge igjen og ikke bruker det som saus Lloyd og Velvet 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2739-tr%C3%A5den-for-dumme-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/page/78/#findComment-348235 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.